Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Τρόμος στην Κέρκυρα από το άφαντο «τέρας του Κάβου»

Ο τρόμος εξακολουθεί να πλανάται πάνω από την Κέρκυρα όσο παραμένει άφαντο το «τέρας του Κάβου», ο Δημήτρης Ασπιώτης, ο οποίος αναζητείται για την απαγωγή και τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό μιας 34χρονης!

Ο 47χρονος, ο οποίος αποφυλακίστηκε τον Νοέμβριο του 2018 με τον νόμο Παρασκευόπουλου παρά τα 53 χρόνια κάθειρξης που του είχαν επιβληθεί για τρεις βιασμούς που διέπραξε το καλοκαίρι του 2010, απήγαγε στις 8 Μαΐου και βίασε επανειλημμένα μία Αλβανίδα, η οποία εντοπίστηκε την επομένη από αστυνομικούς να περιφέρεται σαν χαμένη στον Αγιο Προκόπιο Λευκίμμης.

Η γυναίκα ίσα που στεκόταν στα πόδια της, ενώ έφερε μώλωπες και εκδορές σε διάφορα σημεία του προσώπου και του σώματός της. Μέσα από φράσεις που δεν είχαν ειρμό η νεαρή Αλβανίδα κατήγγειλε στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που έζησε. Όπως είπε, ο 47χρονος την είχε κλειδώσει σε μια καλύβα και τη βίαζε, ενώ την εξανάγκασε απειλώντας τη ζωή της να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και να ζητήσει να μην την αναζητούν και ότι ήταν καλά! Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε επιβεβαίωσε τον βιασμό και η 34χρονη νοσηλεύτηκε στη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και ένα ολόκληρο νησί βρίσκεται ακόμα μία φορά επί ποδός αναζητώντας τον «δράκο του Κάβου». Ωστόσο, παρά το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η Αστυνομία με τη συνδρομή των τετράποδων λαγωνικών της, σε όλο το μήκος και πλάτος της Κέρκυρας, ακόμα και σε σπηλιές και άλλα δύσβατα σημεία, ο Ασπιώτης παραμένει άφαντος, με τις Αρχές να φοβούνται ότι ίσως έχει καταφέρει να περάσει στην Αλβανία.

Κάποιοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, ένα σενάριο που όμως αποκλείουν οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν από παιδί. Σύμφωνα με αυτούς, ο Ασπιώτης γνωρίζει σαν την παλάμη του τις σπηλιές, τα δάση και τα βουνά της περιοχής, καθώς εκεί πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Έτσι, μπορεί να παραμείνει κρυμμένος σε μια περιοχή που είναι αρκετά δύσβατη και με πλούσια βλάστηση, γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των αστυνομικών. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 47χρονος έχει επικοινωνήσει με γνωστό του πρόσωπο, στο οποίο είπε πως δεν παραδίνεται επειδή φοβάται ότι θα τον ξυλοκοπήσουν και το ξύλο είναι κάτι που τρέμει!

Οι Κερκυραίοι, πάντως, έχουν τρομοκρατηθεί από το γεγονός ότι ο 47χρονος παραμένει ασύλληπτος και ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο νησί είναι ότι στην πλειονότητά τους οι γυναίκες αποφεύγουν να κυκλοφορούν μόνες τους σε απομακρυσμένα σημεία και ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα






Μποζουκια Αθηνα