Το «τέρας» της Ξάνθης έγινε… κομμωτής σκύλων!

Με περίσσιο θράσος ζήτησε από τη Δικαιοσύνη μια δεύτερη ευκαιρία για να ζήσει στο πλευρό της γυναίκας που παντρεύτηκε μέσα στη φυλακή και να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον… καλλωπισμό σκύλων το «τέρας» της Ξάνθης, που βίασε, κακοποίησε άγρια και έκαψε ζωντανή την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου τα ξημερώματα της 27ης Δεκεμβρίου 2012!

Προς μεγάλη ανακούφιση της οικογένειας της άτυχης κοπέλας, όμως, η επιθυμία του δεν εισακούστηκε από το δικαστήριο, που διατήρησε χθες την ποινή των ισοβίων που του είχε επιβληθεί, τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό.

Ο 35χρονος -σήμερα- Χρήστος Παπάζογλου κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Κομοτηνής, μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να κάνει δεκτή την προσφυγή του, αναιρώντας την προηγούμενη απόφαση με την οποία είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη συν 25 χρόνια για ανθρωποκτονία από πρόθεση, βιασμό και εμπρησμό. Υπενθυμίζεται ότι στην αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει ο Παπάζογλου κατά της εφετειακής απόφασης ζητούσε να επαναληφθεί η διαδικασία, καθώς, όταν εκδικάστηκε η υπόθεση, ο συνήγορός του έλειπε λόγω κωλύματος, με αποτέλεσμα να του οριστεί άλλος δικηγόρος.

Αυτήν τη φορά, ο αποκαλούμενος «δράκος της Ξάνθης», που σόκαρε το πανελλήνιο και με την κυνική ομολογία του ότι έβαλε φωτιά στην 34χρονη γιατί φοβόταν ότι θα τον αναγνώριζε (!), εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας. Ωστόσο, μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσαν όσα είπε για την επιθυμία του να γυρίσει σελίδα στη ζωή του με τη βοήθεια της νέας συζύγου του, αλλά και η δήλωσή του ότι θα ήθελε να ασκήσει την τέχνη που έμαθε μέσα στη φυλακή, δηλαδή να γίνει… κομμωτής σκύλων!

Τελικά, το δικαστήριο φαίνεται ότι δεν πείστηκε από τις διαβεβαιώσεις του 35χρονου ότι έχει μετανιώσει για το αποτρόπαιο έγκλημά του. Επειτα από μια ακροαματική διαδικασία-εξπρές που δεν κράτησε ούτε μισή ώρα, τον καταδίκασε σε ισόβια συν 18 χρόνια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά. Με την απόφασή τους αυτή, οι εφέτες έκαναν δεκτή και την πρόταση του εισαγγελέα Εφετών Θράκης Γιώργου Σκιαδαρέση, ο οποίος είχε ζητήσει να επιβληθεί στον κατηγορούμενο η ανώτατη προβλεπόμενη ποινή. Οι γονείς και τα αδέλφια της αδικοχαμένης Ζωής, που αναγκάστηκαν να αντικρίσουν ξανά τον άνθρωπο που τους κατέστρεψε τη ζωή, δήλωσαν ικανοποιημένοι με την ετυμηγορία του δικαστηρίου. Ωστόσο, δεν έκρυψαν την οργή τους για τη δήλωσή του ότι θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα έξω από τη φυλακή.

«Αυτός στα 34 θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Να του θυμίσω ότι αφαίρεσε τη ζωή της αδελφής μου στα 34 χρόνια της!» δήλωσε ο Γιώργος Δαλακλίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ενώ η αδελφή του Ελένη ανέφερε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ξανακάνει. Αυτό είναι το παρελθόν του. Άρχισε μια νέα ζωή, ενώ ουσιαστικά έχει καταστρέψει τη δική μας. Η αδελφή μου δεν θα ήθελε να κάνει οικογένεια; Αυτός γιατί να κάνει; Η αδελφή μου δεν θα γυρίσει!»

Ο Χρήστος Παπάζογλου, ο οποίος διατηρούσε μανάβικο στην Ξάνθη, ακολούθησε τα ξημερώματα της 27ης Δεκεμβρίου 2012 τη Ζωή Δαλακλίδου που επέστρεφε από διασκέδαση στο σπίτι όπου διέμεναν οι γονείς της. Τη στιγμή που έψαχνε τα κλειδιά στην τσάντα της, της επιτέθηκε, την κακοποίησε, τη βίασε και, αφού την περιέλουσε με βενζίνη που έκλεψε από παρακείμενο σταθμευμένο μηχανάκι, την έκαψε ζωντανή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την