«Με έβλεπαν σαν βύσμα του Φρέντυ»

«Στον χώρο με αντιμετώπισαν ως το “βύσμα του Φρέντυ”, ήταν πολύ δύσκολη η σύγκριση» παραδέχτηκε η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξή της στο «The 2nigh Show» του ΑΝΤ1.

«Ακόμα και τώρα άνθρωποι που δεν με συμπαθούν γράφουν “ας μην είχες πατέρα τον Γερμανό, δεν θα είχες φτάσει ποτέ ως εδώ”. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν παρουσιαστής, ήταν ένα πολύ μεγάλο πράγμα. Ηταν συγγραφέας, ήταν δημοσιογράφος, ήταν ρεπόρτερ, ήταν χρονογράφος, ήταν και παρουσιαστής. Ηταν όλα, οπότε ήταν αδύνατον να συγκριθώ» σημείωσε η παρουσιάστρια.

«Είμαστε σε έναν χώρο που δεν είναι εύκολος. Είναι ψυχοφθόρος. Εχει ανθρωποφαγία. Δεν περισσεύει αγάπη μεταξύ συναδέλφων» συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού, αποκαλύπτοντας ότι για ένα διάστημα υπέφερε από κρίσεις πανικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.