ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (18.08.15)

Η ελληνική showbiz ρετουσάρεται, ρουφάει κοιλιά και φωτογραφίζεται, ενώ δείχνει μόλις και μετά βίας ενήλικη!

H Σταματίνα με μοβ μπικίνι, η Σκορδά κοιτά τη θάλασσα, η Μενεγάκη με τον Ματέο στο νέο σκάφος της, η Καμπούρη ζει ωραίες μέρες στη Φολέγανδρο, η πίσω όψη της Φουρέιρα, η Ματσούκα καταπλήσσει τα πλήθη στην παραλία, η Βανδή χωρίς ρετούς στη Λήμνο, η Μπαλατσινού (φωτό) στην αμμουδιά στην Πάτμο, η Σίσσυ Χρηστίδου -πάντα αδυνατισμένη- με σορτσάκι στη Μύκονο, η Χατζηβασιλείου με μαγιό-υπερπαραγωγή… Η ελληνική showbiz ρετουσάρεται, ρουφάει κοιλιά και φωτογραφίζεται, ενώ δείχνει μόλις και μετά βίας ενήλικη!

*

Ημίγυμνο το υπερωκεάνιό μας ετοιμάζεται να πιάσει πάτο, αλλά η Ντορέττα Παπαδημητρίου -παρουσιάστρια- είναι η πιο σέξι στο Ιnstagram, η Καρύδη ωραιότατη χωρίς ρετούς, η Μπουλέ γλυκιά, αγκαλιάζει τον μπαμπά της, η Μανωλίδου έχει εξελιχθεί στη γιόγκα με μαγιό, η Καινούργιου φωτογραφίζεται με το παρεό της και την Αλεσάντρο Αμπρόζιο, η Υβόννη Μπόσνιακ στα σοκάκια της Μυκόνου, η Χοψωνίδου γέννησε, αλλά είναι κορμάρα!

Σαν από άλλη ζωή, σαν από άλλη χώρα -μη σου πω και πλανήτη-, βομβαρδιζόμαστε από πόζες γυμνικές αυτο-ερωτικών γυναικών που δοκιμάζουν την αντοχή μας. Ωσπου να ουρλιάξουμε: Ντυθείτε, επιτέλους, και πάτε να πληρώσετε την Εφορία, που λήγει μέχρι τα τέλη Αυγούστου!

*

Και μέσα σ’ όλον αυτόν τον καλοκαιρινό βομβαρδισμό από πόζες με μπικίνι, κάτι τύποι επιμένουν για το ποια έχει κυτταρίτιδα, ποια κάνει ρετούς για να φαίνεται αδύνατη και ποια είναι μεγάλης ηλικίας για στρινγκ! Αμα η ίδια νιώθεις ότι ενδιαφέρεις μόνο ως κρέας, ε, θα σε ζυγίζουν κατεβάζοντάς σε στην αγορά απ’ το τσιγκέλι…

*

«Το πρωινό μας», λέει, θα ονομάζεται η εκπομπή που θα παρουσιάζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου (φωτό) στο Mega έχοντας στο πλευρό της τον απόλυτα συμπαθή και φιλικό Λεωνίδα Καλφαγιάννη, που μόλις βλέπει κάμερες και δημοσιογράφους, τους πιάνει με τις πέτρες!

*

«Το πρωινό μας»; Οπως το «Πρωινό» και το «Πρωινό μου» ή το «Πρωινό ΣΚ»; Κάλε πού τα βρίσκουν αυτά τα έξυπνα, οι άτιμοι! Πόσο πρωτότυπο!

*

Η Μαρία Μπεκατώρου (φωτό), που αδικήθηκε ριγμένη στον άγριο ανταγωνισμό των πρωινών του Σαββατοκύριακου, η οποία έκανε έναρξη λίγο πριν από τη λήξη της σεζόν, ελπίζουμε να συνεχιστεί όπως έχει. Ούτε αλλαγές προσώπων να ‘χει ούτε πειραματισμούς. Να προλάβουμε να τη μάθουμε την εκπομπή!

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!

Ριζική αλλαγή ετοιμάζεται στο πλατό προκειμένου να μη θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα πρωινά του Mega. Το νέο σκηνικό θα είναι πολύ μοντέρνο, απόλυτα ταιριαστό στην Ντορέττα Παπαδημητρίου


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Μυρτώ Αλικάκη για τους γονείς της: «Θα κλείσω τα 54 και δεν έχω καταφέρει να τους καταλάβω»

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε μια προσωπική συνέντευξη στο περιοδικό...