Στο φως το who is who του σατανικού ζευγαριού για τον φόνο στην Υδρα

Στα ίχνη του ζευγαριού Γεωργιανών, στο οποίο η Αστυνομία αποδίδει αρχηγικό ρόλο στη συμμορία που κατηγορείται για τη ληστεία μετά φόνου στην Υδρα, είναι η Ασφάλεια Αττικής

Στα ίχνη του ζευγαριού Γεωργιανών, στο οποίο η Αστυνομία αποδίδει αρχηγικό ρόλο στη συμμορία που κατηγορείται για τη ληστεία μετά φόνου στην Υδρα, είναι η Ασφάλεια Αττικής που συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση του άγριου βασανισμού και της δολοφονίας του εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχουν σαφή εικόνα για το «προφίλ» του ζευγαριού που διέφυγε από το νησί λίγο μετά τη φονική εισβολή στο σπίτι του εστιάτορα των εφοπλιστών στην Ξερή Ελιά.

Το ζεύγος φέρεται ότι έχει μαζί του τα 47.000 ευρώ, αλλά και κοσμήματα που άρπαξαν από το σπίτι του άτυχου 67χρονου και της συζύγου του Χριστίνας Μερτζάνη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εύσωμος Γεωργιανός και η ψηλή γυναίκα πλήρωσαν 420 ευρώ και έφτασαν με θαλάσσιο ταξί στη Βάρκιζα. Και οι δυο τους έχουν παρελθόν με τις διωκτικές Αρχές, ενώ οι αστυνομικοί πλέον τους «ακουμπούν», καθώς από αποτυπώματα που εντόπισαν έχουν ολοκληρωμένη εικόνα για την ταυτότητά τους. Επίσης, κατά πληροφορίες, έχουν βρει έναν πρώην εργοδότη της συγκεκριμένης Γεωργιανής, η οποία απασχολιόταν ως οικιακή βοηθός σε σπίτια. Σκοπός της τότε φαίνεται ότι ήταν να αντλεί πληροφορίες προκειμένου συνεργοί της να προβαίνουν σε ληστρικές επιδρομές.

Βίντεο

Οσον αφορά στους επτά συλληφθέντες (απολογούνται ανά ομάδες σήμερα και αύριο), οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους cd με εικόνα και ήχο στο οποίο φαίνονται ξεκάθαρα να κυκλοφορούν κοντά στο σπίτι του άτυχου εστιάτορα. Η πρόσφατη αποφυλάκιση δύο εξ αυτών με διάταξη που συμπεριελήφθη στον πρόσφατο νόμο Παρασκευόπουλου πυροδότησε την έντονη αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης. Σε ανακοίνωσή του ο κ. Παρασκευόπουλος τόνισε πως «οι απολύσεις που σχετίζονται με το πρόσφατο έγκλημα στην Υδρα δεν στηρίζονταν σε καινοτομίες, αλλά σε ρυθμίσεις προϋπάρχουσες και επαναλαμβανόμενες» και κατήγγειλε τον κ.Μητσοτάκη για κιτρινισμό.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Μυρτώ Αλικάκη για τους γονείς της: «Θα κλείσω τα 54 και δεν έχω καταφέρει να τους καταλάβω»

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε μια προσωπική συνέντευξη στο περιοδικό...