Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ευλογημένη ημέρα!

Ιστορικό γεγονός για την Ορθόδοξη Εκκλησία, με την πρώτη...

Ο Σκάι βάζει την ψυχαγωγία στον… πάγο

Μεγάλη αναμπουμπούλα στον Σκάι! Οπως φαίνεται, οι ζωντανές ψυχαγωγικές...

Τα… ρέστα του για Καγιά!

O Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί χρυσώνει τα ψηλόλιγνα...

Ο Γιώργος δεν είναι πονηρός

Με ένα μοναδικό εθιμοτυπικό που θύμιζε άλλες εποχές, έχοντας...

Πήραν τα… βουνά!

Ο Σπύρος Πούλης μιλά για το πρώτο φετινό επεισόδιο των «Συμμαθητών», στο οποίο φαίνεται το «δέσιμο» Αριστείδη και Γιώργου

Ο Σπύρος Πούλης μιλά για το πρώτο φετινό επεισόδιο των «Συμμαθητών», στο οποίο φαίνεται το «δέσιμο» Αριστείδη και Γιώργου

Πήραν τις… σκυλοτροφές κι ανέβηκαν σε πλαγιές για να τις διαφημίσουν! «Οι συμμαθητές» του ΑΝΤ1 έρχονται από απόψε στις 22.15 και πάλι στις οθόνες μας, με νέες περιπέτειες.

Μία από αυτές «μοιράζονται» ο Αριστείδης (Δημήτρης Μαυρόπουλος) και το δεξί του χέρι, ο Γιώργος (Σπύρος Πούλης), για χάρη της επιχείρησης του πρώτου.

Η «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφίες από τα πρώτα εξωτερικά γυρίσματα της σειράς -που θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη-, με τους δυο άνδρες να ανεβαίνουν σε μια πλαγιά, στα Σπάτα, προκειμένου ο δαιμόνιος Αριστείδης να διαφημίσει ο ίδιος τις σκυλοτροφές του εργοστασίου του. Μαζί τους και η εξαιρετική ηθοποιός Γκέλυ Μαυροπούλου, η οποία επιστρέφει ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα στην τηλεόραση.

«Ηταν ένα από τα πιο ωραία γυρίσματα του σίριαλ και ο Βασίλης Θωμόπουλος ξεπέρασε τον εαυτό του. Στη σκηνή αυτή βλέπουμε το δέσιμό μου με το αφεντικό μου και πώς ο Γιώργος νιώθει τον Αριστείδη οικογένειά του, αφού ο επιχειρηματίας λιποθυμά και ο Γιώργος, που τον φροντίζει και τον αγαπάει -μην ξεχνάμε ότι αυτός του ψωνίζει, του κλείνει τα ραντεβού, είναι το αυτί και το μάτι του στο εργοστάσιο-, παθαίνει πανικό. Είναι μια σκηνή-ύμνος στη φιλία και μακάρι να υπάρξουν στην ελληνική τηλεόραση κι άλλες παραγωγές σαν τους “Συμμαθητές”» λέει στην «Espresso» ο Σπύρος Πούλης.

Ο ηθοποιός, που συμπληρώνει 25 χρόνια στον χώρο, ενώ αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του ταχυδρόμου στη σειρά «Περί ανέμων και υδάτων» του Mega, παίζοντας δίπλα στη δασκάλα του από τη Σχολή Θεοδοσιάδη Ελένη Χατζηαργύρη, εισπράττει την αγάπη του κόσμου καθημερινά. «Η τηλεόραση έχει πολλή δύναμη. Αφού στη φετινή θεατρική παράσταση “Γαμπροί για πούλημα” των Ρέππα – Παπαθανασίου στο θέατρο Ακροπόλ, στην οποία και συμμετέχω, το κοινό έρχεται και μου λέει: “Αντε, κύριε Πούλη, πότε θα ξεκινήσουν “Οι συμμαθητές”; Αυτό είναι καταπληκτικό ως συναίσθημα» εξομολογείται.

Να σημειώσουμε ότι φέτος το σενάριο απαγκιστρώνεται από εκείνο της αργεντίνικης σειράς, στην οποία βασίζεται, και πλέον θα έχει την υπογραφή του Γιώργου Φειδά. Επίσης, στο καστ μπαίνει ο Κώστας Κόκλας, συμπληρώνοντας την dream team των πρωταγωνιστών.

24.10.2015 espresso weekend

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...