Σοκ! «Χάιδευε» κοριτσάκια στην πλατεία

Συνελήφθη (στο κέντρο του Κερατσινίου από άνδρες της ΔΙΑΣ 39χρονος, ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες με «δόλωμα» ένα ή δύο ευρώ!

Συνελήφθη (στο κέντρο του Κερατσινίου από άνδρες της ΔΙΑΣ 39χρονος, ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες με «δόλωμα» ένα ή δύο ευρώ!

Διαστάσεις χιονοστιβάδας έχουν πάρει τα «χτυπήματα» αδίστακτων παιδόφιλων σε περιοχές της Αττικής, καθώς δεν περνά εβδομάδα που να μην πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας κατηγορούμενοι για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων. Χθες, αποκαλύφθηκε η δράση ενός 39χρονου ομογενή από τη Βόρεια Ηπειρο, ο οποίος συνελήφθη σε μια από τις πιο κεντρικές πλατείες του Κερατσινίου τη στιγμή που ασελγούσε σε κοινή θέα εις βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, στα οποία είχε δώσει χρήματα για να τα παρασύρει.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Το απόγευμα της Κυριακής, ένας περαστικός έμεινε εμβρόντητος όταν είδε τον 39χρονο να έχει στα γόνατά του ένα κοριτσάκι ηλικίας οκτώ ετών και να το χαϊδεύει, ενώ δίπλα του καθόταν ένα δεκάχρονο κορίτσι, το οποίο επίσης άγγιζε σε διάφορα σημεία του σώματός του!

Αμέσως σταμάτησε το αυτοκίνητό του, μη πιστεύοντας στα μάτια του, και διαπίστωσε με έκπληξη ότι στην περίεργη «παρέα» προστέθηκε και ένα αγοράκι εννέα ετών. Ο οδηγός αντιλήφθηκε πως βρισκόταν μπροστά σε σοβαρό περιστατικό και κάλεσε με το κινητό του την Αμεση Δράση, ενημερώνοντας τους αστυνομικούς για την αρρωστημένη σκηνή που αντίκρισε.

Στο παγκάκι

Μέσα σε λίγα λεπτά, έφτασαν στην πλατεία του Κερατσινίου μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 39χρονο να ασελγεί σε βάρος των δύο ανηλίκων κοριτσιών στο παγκάκι της πλατείας, ενώ το μικρό αγόρι κοιτούσε το ανατριχιαστικό σκηνικό. Αμέσως προσήγαγαν τον άνδρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου τον ανέκριναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο πλαίσιο της έρευνας για τη διαλεύκανση της ανατριχιαστικής δράσης του.

Οπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 39χρονος ασελγούσε σε συστηματική βάση εις βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών, ενώ κατηγορείται επίσης ότι είχε ασελγήσει επανειλημμένα και σε βάρος της 14χρονης αδελφής ενός εκ των θυμάτων του!

Μάλιστα, για να δελεάσει τα ανήλικα παιδιά τούς έδινε κάθε φορά μικροποσά, όχι περισσότερα από ένα ή δύο ευρώ! Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, ο παιδόφιλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν και άλλα παιδιά είχαν πέσει θύματά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.