Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Χρήστος Σπανός: «Ήμουν παρών στη γέννηση της κόρης μου»

Ο Χρήστος Σπανός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»...

«Σασμός»: Η Μαρίνα απασφαλίζει κι είναι έτοιμη να καταδώσει το Μαθιό, για...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η είδηση...

Ο Μανουσάκης απλώνει «δίχτυ» στην κρατική τηλεόραση

Ο Μανούσος Μανουσάκης ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά όχι...

Ο Λαζόπουλος έχασε τις αισθήσεις του και έκανε ράμματα στο κεφάλι

Χάντρα θαλασσιά... θα πρέπει να φορέσει ο Λάκης Λαζόπουλος!...

Φρικτά μυστικά για την Αννυ

Ο Νίκι αρνείται τις κατηγορίες εις βάρος του και «δίνει» έναν 23χρονο Βούλγαρο αλλά και έναν Πακιστανό, που φέρεται ότι πήγαιναν στο διαμέρισμα

Αποκαλύψεις-βόμβα αναφορικά με πρόσωπα που μπαινόβγαιναν στο υπόγειο σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα, όπου βρήκε φρικτό θάνατο πριν από περίπου έναν χρόνο η 4χρονη Αννυ, φέρνει η έκδοση στην Ελλάδα και η προφυλάκιση του μέχρι πρότινος καταζητούμενου Νικολάι.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

Ο 30χρονος, γνωστός και ως Νίκι, που κατηγορείται μαζί με τον 27χρονο πατέρα της μικρούλας για από κοινού και εκ προθέσεως ανθρωποκτονία, καθώς και για περιύβριση νεκρού από κοινού, παραδέχεται πως διέμενε στο σπίτι της Μ. Βόδα, «δείχνοντας» ωστόσο και άλλα πρόσωπα που είχαν πρόσβαση σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκι «δίνει» έναν 23χρονο Βούλγαρο και έναν Πακιστανό, οι οποίοι φέρεται ότι είχαν «ελευθέρας» για το υπόγειο διαμέρισμα και περνούσαν αρκετό χρόνο εκεί, καθώς διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον 27χρονο Σάββα, πατέρα της 4χρονης. Η ύπαρξη και άλλων «θαμώνων» στο σπίτι-κολαστήριο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τόσο το παραπεμπτικό βούλευμα όσο και τα στοιχεία των εγκληματολογικών εργαστηρίων αναφέρονται σε άγνωστο άντρα που φέρεται ότι μετείχε στη δολοφονία και τον τεμαχισμό, δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση.

Ο Νικολάι πάντως (θεωρείται πρόσωπο-κλειδί) μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, αρνείται τις κατηγορίες εις βάρος του και δηλώνει αποφασισμένος να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει προκειμένου να συμβάλει στην ανεύρεση της αλήθειας.

Η κηλίδα

Στο πλαίσιο αυτό προτίθεται να ζητήσει τον ορισμό τεχνικού συμβούλου – πραγματογνώμονα προκειμένου να ερμηνεύσει τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, μεταξύ των οποίων και η μυστηριώδης κηλίδα που βρέθηκε στο σοβατεπί, δίπλα από το στρώμα όπου κοιμόταν η Αννυ, η οποία περιέχει το DNA του ίδιου, της 4χρονης και άγνωστου τρίτου προσώπου. Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής κανείς εκ των κατηγορουμένων δεν έχει ζητήσει κάτι αντίστοιχο αναφορικά με το συγκεκριμένο εύρημα, στο οποίο ορισμένοι εκτιμούν ότι βρίσκονται κρυμμένα μερικά από τα φρικτά μυστικά στην υπόθεση της Αννυ.

e234rqw4er

Τις επόμενες ημέρες η υπεράσπιση του 30χρονου Νικολάι αναμένεται να καταθέσει έφεση κατά του παραπεμπτικού βουλεύματος που τον στέλνει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας μαζί με τον πατέρα-Χάνιμπαλ Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ και την 25χρονη μητέρα της μικρής, Δημητρίνα Μπορίσοβα.

eq23eq23«Οι γονείς του κοριτσιού τού παρείχαν φιλοξενία»

«Ο πελάτης μου δεν αρνείται ότι εναποτέθηκε γενετικό υλικό του στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα, καθόσον οι γονείς του κοριτσιού τού παρείχαν φιλοξενία και εύλογο είναι το γενετικό υλικό του να υπάρχει σε πολλά μέρη του σπιτιού» επισήμανε μιλώντας στην «Espresso» η συνήγορος του Νίκι, Γιάννα Παναγοπούλου (φωτό) και πρόσθεσε: «Το εν λόγω εύρημα από μόνο του δεν είναι αρκετό για να οδηγήσει στην ενοχή του, καθόσον ο ίδιος αρνείται τις αποδιδόμενες κατηγορίες και χρήζει περαιτέρω ερμηνείας, με δεδομένο μάλιστα ότι στο συγκεκριμένο σπίτι μπαινόβγαιναν και άλλα πρόσωπα, με αποτέλεσμα το γενετικό υλικό και αυτών των προσώπων να έχει εναποτεθεί στην οικία της Μιχαήλ Βόδα».

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...