Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Ο διάσημος dj Ghost θυμάται ξέφρενα πάρτι σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ο dj Ghost, κατά κόσμον Γιώργος Ιωαννίδης, είναι ένας από τους παλαιότερους djs στον πλανήτη της διασκέδασης στην Αθήνα. Μιλώντας στην «Εspresso», θυμάται ανέκδοτες ιστορίες από τη νύχτα και πώς ο ίδιος βίωσε ρεβεγιόν στα μεγαλύτερα κλαμπ της Αθήνας και της Αμερικής.

Ο άρχοντας των decks, ο οποίος αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Disco 33 Στροφές, άρχισε τη σταδιοδρομία του ως dj το 1975 και έχει παίξει σε κλαμπ στην Πλάκα, στο Κολωνάκι, στον Πειραιά, στην Αμερική, στη Νέα Υόρκη και τη Βοστόνη.

Μερικοί από τους διάσημους πελάτες που τον έχουν ακούσει να παίζει μουσική ήταν οι Ανιέλι, Γιώργος Παπανδρέου, Britney Spears και David Guetta, ενώ έχει παίξει στους γάμους της Ντόρας Μπακογιάννη και του Μπάμπη Βωβού.

Στο κλαμπ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Μιλώντας για περιστατικά που του έχουν μείνει χαραγμένα στο μυαλό από παλαιότερα ρεβεγιόν, λέει χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι παραμονή Πρωτοχρονιάς του ’80 δούλευα στο Club 14, στο Κολωνάκι. Τελειώνοντας το πρωί, ένας πελάτης, ο οποίος ήταν ο πιλότος του Ωνάση, βγαίνοντας από το μαγαζί κατευθύνθηκε προς τον αστυνομικό που υπηρετούσε στη βραζιλιάνικη πρεσβεία και τον άφησε εμβρόντητο λέγοντάς του: “Χρόνια πολλά, κύριε πόλισμαν, και σας εύχομαι του χρόνου με ένα δικό σας Τμήμα”! Προσωπικά η καλύτερη Πρωτοχρονιά που έχω ζήσει ως dj ήταν στο Κολωνάκι το 1997, οπότε έπαιξα στο μεγαλύτερο club της χώρας, το SILO, με 5.000 άτομα». Tι διαφορές έχει, όμως, η διασκέδαση του χθες με αυτή τού σήμερα; «Μια μεγάλη διαφορά που έχω συναντήσει τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τη διασκέδαση των 80s είναι ότι σήμερα οι γυναίκες αποτελούν το 60%-70% της χωρητικότητας του μαγαζιού. Παλιά ήταν πολύ σπάνιο να βγει έξω το βράδυ γυναίκα χωρίς τη συνοδεία ανδρικής παρέας».

Έχοντας αφήσει το στίγμα του στη nightlife τη δεκαετία του ’80, το καλοκαίρι του 1997 δέχεται πρόταση για να παίξει μουσική σε κλαμπ της Νέας Υόρκης και της Βοστόνης. Μερικά από τα μεγαλύτερα κλαμπ που έπαιξε μουσική στη Νέα Υόρκη ήταν το Show, Capital, Bang και στη Βοστόνη τα Roxy, Pravda, Saint, Mercury, Venu και Fever.

στο κλαμπ palladium το 1980

Mιλώντας για τις στιγμές που έζησε στις ΗΠΑ σε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, αναφέρει στην «Espresso»: «Στην Αμερική, όσες φορές ερχόταν πελάτης να ζητήσει τραγούδι, πάντα έδινε πουρμπουάρ. Μάλιστα, μια φορά στη Νέα Υόρκη ήρθαν δύο κοπέλες και όταν με ρώτησαν τι θέλω για το “αντάλλαγμά” τους, είπα να φιλήσει η μία την άλλη και το έκαναν, με τους θαμώνες να τις αποθεώνουν».

Κλείνοντας, όσον αφορά τον γάμο της Ντόρας Μπακογιάννη, θυμάται: «Ο γάμος είχε γίνει στην Κρήτη, αλλά η δεξίωση, στη βίλα τους, στη Γλυφάδα, το 1998. Θυμάμαι όλο το βράδυ την αείμνηστη μητέρα της Μαρίκα να κάθεται δίπλα μου σε μια πολυθρόνα. Μάλιστα, στο τέλος της βραδιάς μού είχε ζητήσει να της γράψω μια κασέτα με τραγούδια της Νάνας Μούσχουρη και της Μαρίας Κάλλας».

σήμερα στο κλαμπ 33 στροφές

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...