Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Η Παναγία Αρχιστράτηγος του Αιγαίου

Την ώρα που η Τουρκία κλιμακώνει την ένταση στην ανατολική Μεσόγειο και ο «σουλτάνος» Ερντογάν «βρυχάται» επιδεικτικά, κάνοντας προκλητικές δηλώσεις σε βάρος της χώρας μας, πιο επίκαιρο από ποτέ φαντάζει ένα προφητικό βίντεο το οποίο τραβήχτηκε τον Ιανουάριο του 2019.

Σε αυτό ο υποπτέραρχος Θεόδωρος Λίγκρης, ο οποίος διαχειρίστηκε το περιστατικό της μοιραίας πτώσης του ελικοπτέρου Χιούι στο Σαραντάπορο, αναφέρεται στο μεγαλειώδες θαύμα της Παναγίας που έσωσε τη ζωή της νεαρής αρχιλοχίου Βασιλικής Πλεξίδα, ενώ τονίζει ότι η Υπεραγία Θεοτόκος έστειλε «σημάδι» για τα… έσχατα που έρχονται στο Αιγαίο!

Στα περίπου 25 λεπτά που διαρκεί το εν λόγω βίντεο εμφανίζεται να μιλάει ο διευθυντής Α΄ Κλάδου του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, υποπτέραρχος Θεόδωρος Λίγκρης, ενώ δίπλα του στέκεται ο μακαριστός γέροντας Σωφρόνιος Λαυριώτης, ο οποίος εκοιμήθη πλήρης ημερών λίγους μήνες μετά, να τον παρακολουθεί συγκινημένος και ανά διαστήματα να ξεσπά σε κλάματα.

Στο συγκλονιστικό βίντεο που φιλοξενείται στο ιστολόγιο του δόκτωρος Κωνσταντίνου Βαρδάκα, ο υποπτέραρχος αναφέρεται σε ένα προφητικό όραμα που είδε η αδελφή της ηγουμένης της Ιεράς Μονής Παναγιάς Ακρωτηριανής στη Σέριφο, την οποία επισκέπτεται συχνά η Βασιλική Πλεξίδα.

Ο γέροντας Σοφρώνιος

«Η αδελφή της προσπάθησε να αγιογραφήσει την Παναγία, είναι αγιογράφος. Όταν την τελείωσε, είπε: “Την τελείωσα”. Και της εμφανίστηκε η Παναγία και της λέει: “Δεν τελείωσες, εγώ είμαι Αρχιστράτηγος. Ένας στρατηγός έχει γαλόνια. Και θα μου βάλεις γαλόνια”. Και μάλιστα της είπε η Παναγία: “Γι΄ αυτά που θα γίνουν θα είμαι η Αρχιστράτηγος του Αιγαίου” καταλήγει ο υποπτέραρχος, ενώ λίγο αργότερα ακούγεται ο μακαριστός γέροντας Σοφρώνιος να παρακινεί τους πιστούς: «Όσο μπορείτε, αδέλφια μου, κοντά στον Χριστό! Και μη φοβάστε τίποτα!»

Ο υψηλόβαθμος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας αναφέρεται και στην αεροπορική τραγωδία της 19ης Απριλίου 2017 στο Σαραντάπορο, που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις αξιωματικούς.

Όπως λέει, λίγο αφότου συνέβη το δυστύχημα, μίλησε με έναν αξιωματικό της Αστυνομίας, ο οποίος του ανέφερε ότι δύο υπάλληλοι της ΔΕΗ που εκτελούσαν εργασίες στην περιοχή είχαν βρει τα συντρίμμια του ελικοπτέρου.

Σε επικοινωνία που είχε στη συνέχεια ο κ. Λίγκρης με τον έναν αυτόπτη μάρτυρα τού ζήτησε να του περιγράψει τι ακριβώς βλέπει στο σημείο της τραγωδίας, με εκείνον να του απαντά:
«Είναι μια γυναίκα η οποία προσπαθεί να βγάλει τα άτομα από το ελικόπτερο!»
Σύμφωνα, πάντως, με τον υποπτέραρχο, όταν ο υπάλληλος της ΔΕΗ πλησίασε κοντά στο ελικόπτερο, είδε μόνο τη νεαρή αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα, η οποία ήταν πεσμένη στο έδαφος, μες στα αίματα, και δεν μπορούσε να μιλήσει! Λίγους μήνες μετά το δυστύχημα ο κ. Λίγκρης κάλεσε στο γραφείο του την 26χρονη ιπτάμενη μηχανικό για να της παραδώσει τις καταγεγραμμένες μαρτυρίες για το συμβάν.

Περιγράφοντας στον ανώτερό της το θαύμα που βίωσε εκείνη την ημέρα, η Βασιλική είπε ότι εμφανίστηκε μπροστά της η Παναγία και της είπε: «Μη φοβάσαι, θα σε σώσω!»

Στην Εντατική

Όπως ακούγεται ακόμα να λέει ο κ. Λίγκρης, η 26χρονη «ευωδίαζε» όταν έφτασε στα Επείγοντα, αν και ήταν καταματωμένη και λουσμένη στα καύσιμα από πάνω μέχρι κάτω!
Σύμφωνα επίσης με όσα του εκμυστηρεύτηκε η Βασιλική Πλεξίδα, η Παναγία εμφανίστηκε μπροστά της και την επόμενη μέρα, ενώ βρισκόταν στην Εντατική.

«Ήρθε κι έκατσε δεξιά της, όμως επειδή φορούσε κολάρο δεν μπορούσε να γυρίσει να τη δει. Τη ρώτησε αν πονάει και της απάντησε θετικά… Της είπε (ενν. η Παναγία): “Θα σου πάρω τον πόνο, αλλά θέλω το θαύμα που σου έκανα να το πεις σε όλο τον κόσμο για του ενισχυθεί η πίστις για τα έσχατα που έρχονται!”» αναφέρει ο υποπτέραρχος Θεόδωρος Λίγκρης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....