Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Vegans στο catwalk!

❱❱ Οι 12 φιναλίστ είναι άνω των 50 και θα διεκδικήσουν  τον τίτλο σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό ομορφιάςΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ενας 63χρονος με κορμί bodybuilder, ένας μουσικός και μια 50χρονη με πάθος με τη διατροφολογία είναι ανάμεσα στους 12 φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τον τίτλο για την/τον πιο «καυτή/καυτό vegan άνω των 50 του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας» στις 12 Αυγούστου, στο «Hilton London Bankside Hotel» του Λονδίνου. 

Ο διαγωνισμός ομορφιάς, που διοργανώνει για πρώτη φορά η PETA, αποτελεί μετεξέλιξη του «πιο καυτού vegan», που επίσης διοργάνωνε η οργάνωση για την προστασία των ζώων.

f1 192

Η 50χρονη Τζόαν Μπάκιγχαμ από το Μπράιτον, που μελετάει τη διατροφολογία από τη δεκαετία του ’90 και είναι vegan τα τελευταία 23 χρόνια, μεγάλωσε τα τρία παιδιά της ως vegan, από τη γέννησή τους κιόλας, καθώς πιστεύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική διατροφή τούς δίνει έξτρα ενέργεια, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την καλή υγεία τους.

Λατρεύει τον χορό, τα ταξίδια και το ποδήλατο, ενώ συχνά συμμετέχει σε διαδηλώσεις για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων.

Παθιασμένος vegan είναι και ο 63χρονος Τζον Μάτσιν από το Τσέσιρ, ο οποίος, χάρη στη συγκεκριμένη διατροφή και σε ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ασκήσεων, έχει καταφέρει να «χτίσει» στο γυμναστήριο κορμί που θα ζήλευαν και οι πιο εντυπωσιακοί bodybuilders πολύ μικρότερης ηλικίας.

Οταν δεν περιοδεύει ανά το Ηνωμένο Βασίλειο για να προωθήσει τον vegan αθλητισμό, ο Μάτσιν περνάει τον χρόνο του μαζί με τις πέντε γάτες του.

Η 50χρονη Κίντερ Σαντού, από την άλλη, η οποία ζει στο Κόβεντρι, ακολουθεί τη vegan διατροφή τους τελευταίους 14 μήνες, αλλά, όπως αναφέρει η PETA στο προφίλ της, αρπάζει κάθε ευκαιρία για να μιλήσει στον κόσμο για τα θετικά αποτελέσματα του vegan τρόπου ζωής.

Αγαπάει τον χορό και να πηγαίνει για καφέ με τους φίλους της, ενώ συχνά πυκνά επισκέπτεται καταφύγια φιλοξενίας ζώων για να βοηθήσει στην περιποίησή τους. Η ζωή του 60χρονου μουσικού από το Κόβεντρι, Μάρτιν Μπόους, άλλαξε όταν, ύστερα από 18 χρόνια που ήταν vegetarian (χορτοφάγος), το 1989 πήγε τουρνέ με το συγκρότημά του στο Σαν Φρανσίσκο.

f3 268

Τραγούδια

Εκεί, τους σέρβιραν μπουφέ αποκλειστικά με vegan πιάτα και ο Μπόους αποφάσισε να ακολουθήσει τη vegan διατροφή. Πολλά τραγούδια του αφορούν τα δικαιώματα των ζώων και δεν είναι τυχαίο ότι το «Monkey in the Bin» επελέγη από την PETA για το αμερικανικό μουσικό της άλμπουμ «Animal Liberation Album».

Για τα ζώα μιλάει σε κάθε ευκαιρία και η 52χρονη Λουίζ Χιρντ από το Σέλπι, η οποία είναι vegan τα τελευταία πέντε χρόνια. Από τη στιγμή που γεννήθηκαν οι τρεις κόρες της, τις μεγάλωσε ως vegetarians, ενώ η μεγαλύτερη ήδη άλλαξε και έγινε vegan.

Η Χιρντ, εκτός από το να προσφέρει ιδιαίτερη φροντίδα στη μία από τις κόρες της που πάσχει από επιληψία, έχει δικό της blog με ιστορίες οι οποίες έχουν βραβευτεί κατά καιρούς σε διαγωνισμούς.

f4 189

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...