Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Μια υψηλή σχέση!

Το τοπ μόντελ Χριστιάννα Γαργαροπούλου (με τα πιο μακριά πόδια στην Ελλάδα) ζει τον έρωτά της με τον μπασκετμπολίστα Franco Prellazzi.

Η Ελληνίδα με τα πιο μακριά πόδια είναι ερωτευμένη με μπασκετμπολίστα. Το τοπ μόντελ Χριστιάννα Γαργαροπούλου που κάνει διεθνή καριέρα έχει σχέση με τον Αργεντινό μπασκετμπολίστα Franco Prellazzi (έχει περάσει από πολλές ιταλικές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Μπρίντιζι και η Καζάλε). Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν χρόνια, όταν το μοντέλο βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στο Μιλάνο. Η Χριστιάννα είχε βγει να διασκεδάσει με φίλους σε κλαμπ κι εκεί βρισκόταν με την παρέα του και ο Φράνκο. Την πλησίασε, άρχισαν να μιλάνε και από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία έλξη και χημεία μεταξύ τους.

Συγκατοικούν

Το φετινό καλοκαίρι ο Φράνκο το πέρασε στην Ελλάδα, αφού με τη Χριστιάννα πλέον συγκατοικούν. Είναι σε αναζήτηση ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε κάποια ελληνική, αφού του αρέσει πολύ εδώ. Το ζευγάρι πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκε μαζί στην κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη στη Χαλκίδα. Η Χριστιάννα ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα του αείμνηστου σχεδιαστή και πάντα συμμετείχε στις επιδείξεις του. Με ύψος 1,82 μ. κοιτάει τις περισσότερες συναδέλφους της από… ψηλά! Τη γνωρίσαμε στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία (Star Πελοπόννησος το 2008) και από τότε έχει καταφέρει να κρατήσει τον πήχη ψηλά στην καριέρα της, αφού συμμετέχει στις καλύτερες επιδείξεις μόδας. Θεωρείται το next best thing στον χώρο του μόντελινγκ.

Αφού διακρίθηκε σε εγχώρια καλλιστεία, η Χριστιάννα Γαργαροπούλου συνεργάστηκε με όλους σχεδόν τους Ελληνες σχεδιαστές μόδας και στη συνέχεια άνοιξε τα φτερά της για τις πασαρέλες του εξωτερικού. Το ίδιο ισχύει και στις φωτογραφίσεις που κάνει, σε καθεμία από τις οποίες το γνωστό μοντέλο παρουσιάζει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Σχεδιαστές, φωτογράφοι, στιλίστες και make up artists τη λατρεύουν και χαίρονται να δουλεύουν μαζί της. Από τη συμμετοχή της στο βρετανικό Fashion Week και ύστερα, η Χριστιάννα έχει βάλει στόχο την καριέρα στο εξωτερικό. Τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά, ενώ δεν λείπουν εκείνοι που «προφητεύουν» πως το κορίτσι από το Μοσχάτο θα βαδίσει στα επαγγελματικά χνάρια της Βίκυς Καγιά.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...