Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ντέιβιντ Κόπερφιλντ: Το μεγάλο comeback

Ο ταχυδακτυλουργός κατάφερε να «εξαφανιστεί» από τα media αλλά επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό σόου διαστάσεων «Τζουράσικ Παρκ»!

Η πιο επιτυχημένη «εξαφάνιση» της καριέρας του ήταν από τα φώτα της δημοσιότητας, πριν από μερικά χρόνια. Ο διάσημος «μάγος» Ντέιβιντ Κόπερφιλντ ετοιμάζεται ωστόσο για μεγαλειώδες comeback, καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο για σόου στο MGM Grand Casino του Λας Βέγκας, το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει και τη μετονομασία του θεάτρου προς τιμήν του. Οπως υποστηρίζει, εργάζεται χρόνια πάνω στο νέο του σόου, για το οποίο το μόνο στοιχείο που δίνει, είναι πως θα προσφέρει «μαγεία διαστάσεων Τζουράσικ Παρκ».339j556j96

Κατά το μεγάλο διάστημα της απουσίας του από τον χώρο της τηλεόρασης, ο Κόπερφιλντ αφοσιώθηκε στον χώρο των επιχειρήσεων, μετατρέποντας την αλυσίδα των έντεκα νησιών που διαθέτει στις Μπαχάμες σε πολυτελές resort. «Η εμπειρία μου αυτή αποτελεί ουσιαστικά έναν συνδυασμό κάθε ωραίου μέρους που έχω επισκεφτεί και της φαντασίας που έχω στη θεατρική μου δουλειά» δήλωσε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Forbes», προσθέτοντας ότι θαμώνες στο resort του είναι όσοι φιλοξενούνται συνήθως στα εξώφυλλα του συγκεκριμένου περιοδικού. Το «Islands of Copperfield Bay», όπως είναι γνωστό, έχει φιλοξενήσει -μεταξύ άλλων- κατά καιρούς την Οπρα Γουίνφρεϊ, τον Τζον Τραβόλτα και τον Σεργκέι Μπριν, καθώς η τιμή των 28.000 ευρώ ανά διανυκτέρευση είναι μάλλον απαγορευτική για τους κοινούς θνητούς.

Η εμπειρία της διαμονής εκεί ωστόσο δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με κάτι άλλο. Στα highlights του resort συγκαταλέγονται μια ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα παπαγάλων μακάο, που αναλαμβάνει τον καθαρισμό της παραλίας από τα σκουπίδια, η οθόνη κινηματογράφου που εμφανίζεται «μαγικά» σε αυτήν, αλλά κι ένα κατασκοπικό παιχνίδι εμπνευσμένο από τον Τζέιμς Μποντ για την ψυχαγωγία των επισκεπτών. Ο ίδιος ωστόσο περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο Λας Βέγκας όπου ζει με την αρραβωνιαστικιά του Κλοέ Γκόσελιν και την τριών ετών κόρη τους Σκάι. Εκεί, επί δεκατρία χρόνια, πραγματοποιούσε sold out shows που του απέφεραν περισσότερα από τρία δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ προσφάτως ασχολήθηκε και με τον κινηματογράφο σε επίπεδο εφέ, στις ταινίες «The Incredible Burt Wonderstone» και «Now you see me».

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...