Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Ο street artist Sandman «ζωγράφισε» για τα θύματα των Τεμπών

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το γκράφιτι που δημιουργήθηκε στη μνήμη...

Με γλέντι η γιαγιά Εργίνα μπήκε στο ανακαινισμένο σπιτικό της

Με ρακές και κρητικά τραγούδια γιόρτασαν οι κάτοικοι του...

Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει βάλει στο στόχαστρο την Κουτσελίνη

Τι μεταγραφικό παιχνίδι γίνεται φέτος στα κανάλια; Σαν βόμβα...

Ο CEO του Netflix Τεντ Σαράντος τίμησε τον Παπακαλιάτη σε ένα party...

Οι Ελληνες του Hollywood «δόξασαν» τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.Πρώτος και...

Δύσκολες στιγμές για Ατζαγκούν!

Ο Νιγηριανός έχασε ξαφνικά τον πατέρα του.

Την άλλη όψη του νομίσματος που λέγεται «ζωή» αντίκρισε ο Αμπτούλ Ατζαγκούν. Σε μια περίοδο που εκείνος και η οικογένειά του βίωναν την απόλυτη ευτυχία, λόγω της καθιέρωσής του στον Παναθηναϊκό, ήρθε χθες ένα αναπάντεχο γεγονός να τον συνταράξει. Λίγο μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης κι ενώ είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, του τηλεφώνησε συγγενικό του πρόσωπο για να του πει ότι έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας.

Ο 20χρονος Νιγηριανός, που ξέσπασε σε κλάματα, ενημέρωσε αμέσως τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό του και προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ταξιδέψει στην πατρίδα του και να παραστεί στο «τελευταίο αντίο» στον πατέρα του. Μάλιστα είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να επιστρέψει μέχρι την Κυριακή για το ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από τη σημερινή αναμέτρηση (20.30, ΟTE TV) θα απουσιάσουν ακόμη οι τραυματίες Μπεργκ, Μαρινάκης, ο τιμωρημένος Ρισβάνης και ο Αμπέιντ που καθυστέρησε να πάει στην προπόνηση, ζήτησε συγγνώμη, αλλά ο Αναστασίου δεν του χαρίστηκε. Πρώτη φορά μετά την επιστροφή του συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Φιγκερόα, ο οποίος δεν θα παίξει από την αρχή, μιας και δεν είναι έτοιμος, όμως λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Οι «εκλεκτοί» του προπονητή του Παναθηναϊκού είναι οι εξής: Κοτσόλης, Ταμπάκης, Καπίνο, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Μέντες, Μουζακίτης, Αναστασόπουλος, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι, Φιγκερόα.

– Ο Παναθηναϊκός αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι, σύμφωνα με το αποτέλεσμα την ερευνών της Αστυνομίας, είναι άγνωστοι οι υπαίτιοι για την επίθεση με μολότοφ στη μονάδα εξωτερικών μεταδόσεων της NOVA. «Επιβεβαιώνεται συνεπώς ότι η ομάδα δεν είχε σχέση με τα συμβάντα αυτά και είναι αυτονόητο ότι καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας απ’ όπου κι αν προέρχεται».

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εντυπωσιάζει στα 92 της μητέρα καταξιωμένης ηθοποιού

Η σικάτη κυρία της φωτογραφίας είναι 92 ετών ωστόσο...

Χαμογελαστή και με διαπεραστικό βλέμμα από παιδί η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια

Το χαμόγελό της και το βλέμμα είναι ίδιο μέχρι...

Τι τρέχει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την «πριγκίπισσα των αλλαντικών»;

Τι τρέχει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την 24χρονη...

Στα δύο κόπηκε η οικογένεια της θλιμμένης Νταϊάνα

Η μεγάλη απουσία του αδερφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα ,...

Παντρεύτηκε ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου – Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο

Η Μελίνα Ασλανίδου υπήρξε ζευγάρι με τον κομμωτή, Βασίλη...

Σικάτη και όμορφη από μικρή

Η μικρούλα της φωτογραφίας σήμερα είναι καταξιωμένη ηθοποιός, σύζυγος...