Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Αν ανοίξω το στόμα μου, τότε θα… κάψω πολλούς!

Η 61χρονη «μάγισσα» απειλεί με αποκαλύψεις και ονόματα έξω από το γραφείο του ανακριτή.

Εξω από το γραφείο του ανακριτή, στο οποίο έφτασε μαζί με τον 38χρονο γιο της Κ.Φ. συνοδευόμενοι από ένα ζευγάρι αστυνομικών της Ασφάλειας και χωρίς δικηγόρο, η 61χρονη «μάγισσα» Σ.Κ. κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι. Η ίδια υποστηρίζει ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Ομως αυτό δεν την εμποδίζει να απειλεί ανοιχτά -και όχι μόνο- την 34χρονη πολιτικό μηχανικό που την κατηγορεί ότι της «έφαγε» 112.000 ευρώ σε διάστημα δέκα ετών, ενώ της ζητούσαν κι άλλα, πιστεύοντας ότι θα της έλυνε τα μάγια που την έκαναν να χωρίσει από τον αγαπημένο της:

«Αν ανοίξω το στόμα μου, θα πω πολλά… Θα πω ονόματα και θα κάψω πολλούς!» λέει στην «Espresso».

652412azsszaa666Ρωτάμε αν -και με ποιον τρόπο- εμπλέκονται κι άλλοι στην υπόθεση, εκτός από τη συγκεκριμένη γυναίκα. Δεν δίνει, όμως, σαφή απάντηση: «Το νόμισμα δεν έχει μόνο μια όψη…» λέει δείχνοντας τις δύο πλευρές του πακέτου τσιγάρων που κρατάει στα χέρια της και συνεχίζει: «Εχει και δεύτερη. Και θα φανεί…».

Καθηλωμένη καθώς είναι στο αναπηρικό καροτσάκι της, είναι προφανές ότι η 61χρονη κατηγορουμένη δεν έχει τρόπο διαφυγής. Δείχνει να έχει εκνευρισμό (από την αναμονή) έξω από το γραφείο του ανακριτή στο κτίριο «9» της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Δίπλα της ο γιος της, που φέρεται -σύμφωνα με την καταγγελία- να συμμετείχε σε ερωτικό όργιο με τη μηνύτρια -αλλά και την ίδια τη μητέρα του-, παρακολουθεί αμίλητος χωρίς να συμμετέχει. Οταν τον ρωτάμε τι έχει συμβεί, δείχνει την 61χρονη μητέρα του και απαντά κοφτά με σκυμμένο κεφάλι: «Ο,τι σας λέει…»

Προκαλεί εντύπωση ότι μητέρα και γιος δεν συνοδεύονται από δικηγόρο. Οπως έγινε γνωστό, ένας συγγενής τους νομικός εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της κράτησής τους στην Ασφάλεια Αττικής, αλλά στάθηκε αδύνατο να τους εκπροσωπήσει γιατί είχε βγει στη σύνταξη και δεν διέθετε άδεια. Προσπαθούμε να μάθουμε πώς θα υπερασπιστούν τον εαυτό τους στον ανακριτή χωρίς νομική παρουσία, αλλά η Σ.Κ. αρνείται να απαντήσει. Δηλώνει, ωστόσο, αποφασισμένη να μην απολογηθεί άμεσα στον ανακριτή, όπως και ο γιος της: «Θα πάρω προθεσμία και θα ξαναπάρω. Θα πάρω όσες χρειαστεί ώσπου να μπορέσω να αποδείξω ότι τίποτε από όλα αυτά που με κατηγορούν δεν ισχύει» λέει με πείσμα και βάζει τέλος στη συζήτηση.

«Σας παρακαλώ, σεβαστείτε την αρρώστια και την κατάστασή μου…» λέει όταν της ζητάμε να μας διευκρινίσει τι ισχύει κατά την άποψή της και τι όχι από το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει. «Κι αυτά που σας είπα πολλά είναι. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο» προσθέτει.

ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ – Φωτ.: ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΗΝΑΣ

Με βουντού αλλά και ερωτικές συνευρέσεις για να λυθούν τα μάγια της απελπισμένης(!)

Αίσθηση ακόμη και στους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε η υπόθεση της 61χρονης και του 38χρονου γιου της οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή με την κατηγορία της εκβίασης εις βάρος μιας 34χρονης γυναίκας στη Βαρυμπόμπη. Επί δέκα ολόκληρα χρόνια μάνα και γιος την ξεζούμιζαν οικονομικά, με τελετές βουντού, καθώς και με ερωτικά βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούσαν και οι τρεις!745141azaz7523

Ολα ξεκίνησαν το 2003, όταν η 24χρονη τότε γυναίκα κλονίστηκε από την απόρριψη του ερωτικού της συντρόφου. Πάνω στην απελπισία της κατέφυγε στη «μάγισσα», η οποία της «αποκάλυψε» ότι για όλα έφταιγαν τα μάγια με την οποία την είχαν «δέσει». Η 61χρονη, μάλιστα, της είπε ότι μπορούσε με διάφορα μαντζούνια και μαγγανείες να λύσει τα μάγια και να κάνει τον αγαπημένο της να επιστρέψει στην αγκαλιά της.

Για δέκα ολόκληρα χρόνια η νεαρή γυναίκα παρακολουθούσε διάφορες «τελετές», πληρώνοντας -όπως η ίδια κατήγγειλε- περισσότερα από 112.000 ευρώ (που της είχαν φάει σε δέκα χρόνια) για να φέρει πίσω τον σύντροφό της, αλλά αποτέλεσμα δεν είδε… Ετσι, κάποια στιγμή η 34χρονη αντιλήφθηκε πως η «μάγισσα» την κοροϊδεύει και προσπάθησε να κόψει κάθε επαφή. Ομως η 61χρονη έβαλε σε εφαρμογή ένα ακόμη σατανικό σχέδιο: την κάλεσε στο τηλέφωνο και της ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται ποτέ στη ζωή της να βρει ησυχία επειδή τα μάγια ήταν τόσο βαριά που μπορούν να «λυθούν» μόνο με ερωτική τελετή!

Χαμένη στην απόγνωσή της, η νεαρή κοπέλα ενέδωσε ελπίζοντας ότι θα έβαζε τέλος στο πρόβλημά της. Ετσι, τον περασμένο Μάρτιο, όπως η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς, είχε σεξουαλική συνεύρεση με τα 38χρονο γιο της «μάγισσας». Η 61χρονη μάλιστα προσφέρθηκε να κάνουν… τρίο, ώστε η παρουσία της να ενισχύσει τις «αόρατες δυνάμεις»! Ετσι κατέληξε να συμμετέχει μαζί με τη μητέρα και τον γιο σε σκηνές που θα ζήλευαν παραγωγοί ταινιών πορνό.

Ομως και πάλι τα… μάγια δεν λύθηκαν. Αντίθετα ξεκίνησε νέος εφιάλτης: μάνα και γιος την εκβίαζαν ότι θα έδιναν το βίντεο στη δημοσιότητα, αν δεν τους έδινε 20.000 ευρώ. Η γυναίκα τα έδωσε, όμως εκείνοι συνέχισαν να την εκβιάζουν. Ζήτησαν άλλα 8.000 ευρώ. Απελπισμένη η γυναίκα, έστω και αργά, αποφάσισε να απευθυνθεί στην Αστυνομία. Εκλεισε ραντεβού με τους δύο δράστες στην περιοχή της Βαρυμπόμπης για να τους δώσει τα χρήματα. Μόλις τα πήραν παρενέβησαν οι αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες στη «μάγισσα» και τον γιο της.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ


Ο «μάγος» της Πάτρας εξαφάνισε τα κοσμήματα της 35χρονης856541azaz8856

Ανάλογη περίπτωση που σοκάρει την Πάτρα

Στα «δίχτυα» μάγων και μαγισσών φαίνεται πως πιάνονται ολοένα και περισσότερες απεγνωσμένες γυναίκες που είτε θέλουν να σώσουν τον γάμο ή τη σχέση τους είτε να βγουν από ένα προσωπικό αδιέξοδο που τις βασανίζει…

Και σε όλες τις περιπτώσεις όχι μόνο δεν βρίσκουν λύση, αλλά στο τέλος καταστρέφονται και οικονομικά. Ανάλογη περίπτωση απασχολεί τα τελευταία 24ωρα τους κατοίκους, αλλά και τις διωκτικές αρχές της Πάτρας.

Μια 35χρονη γυναίκα πήγε σε «μάγο» για να της λύσει τα μάγια και… ως διά μαγείας εξαφανίστηκαν τα κοσμήματά της! Σε μια ύστατη προσπάθεια να σώσει τον γάμο του, το θύμα απευθύνθηκε σε γνωστό… μάγο της περιοχής, ο οποίος βέβαια δεν γλίτωσε το στεφάνι της, αλλά την «έγδυσε» οικονομικά.

Η εφιαλτική περιπέτεια για τη νεαρή γυναίκα ξεκίνησε όταν πριν από λίγο καιρό έπιασε επ’ αυτοφώρω στο κρεβάτι τον σύζυγό της, γνωστό εργολάβο της περιοχής, με την ερωμένη του. Μετά το σοκ που υπέστη, η 35χρονη αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στον γάμο της και έτσι απευθύνθηκε στο μέντιουμ ο οποίος φημίζεται για τη… δύναμή του να λύνει μάγια και προσωπικά προβλήματα.

Η απατημένη σύζυγος τον επισκέφτηκε και από την πρώτη κιόλας συνεδρία ο μάγος διέγνωσε ότι για το κακό που είχε συμβεί στον γάμο της έφταιγαν τα μάγια… «Κάποιος κοντινός σου άνθρωπος σου έχει κάνει μάγια για να σε καταστρέψει» φέρεται να της είπε ο… ειδικός, ο οποίος της ζήτησε το ποσό των 3.000 ευρώ για να τη γλιτώσει από τις σκοτεινές δυνάμεις.

Ομως, όπως τη συμβούλεψε, για να υπάρξει το πλήρες «λύσιμο» από αυτά, έπρεπε η γυναίκα να βγάλει από το σπίτι της ό,τι χρυσαφικό υπήρχε και να τα θάψει σε προαύλιο εκκλησίας.

Την περασμένη Παρασκευή η 35χρονη οδηγήθηκε από τον «μάγο» στην περιοχή του Ομπλού, όπου κάτω από τις δικές του οδηγίες έσκαψε στον περίβολο της εκκλησίας και έθαψε όλα της τα χρυσαφικά, καθώς και δύο πεντόλιρα.

Στη συνέχεια ο «σωτήρας» της της τόνισε πως ήταν ιδιαίτερα σημαντικό τα χρυσαφικά να μείνουν εκεί για σαράντα ημέρες, προκειμένου να «διαβάζονται» και να μην κινδυνέψει ποτέ ξανά από μάγια.

Η γυναίκα αποχώρησε από το σημείο και δύο ημέρες αργότερα εκμυστηρεύτηκε σε συγγενικό της πρόσωπο τι είχε κάνει για να σώσει τον γάμο της, με αποτέλεσμα στο περιβάλλον της να σημάνει συναγερμός. Συνοδευόμενοι από δικά της πρόσωπα πήγε στην περιοχή όπου είχε θάψει τα χρυσαφικά, τα οποία ωστόσο είχαν εξαφανιστεί ως διά μαγείας μαζί με τον… μάγο. Πλέον η ίδια σκοπεύει να κινηθεί δικαστικά για να βρει τον θησαυρό που έχασε…

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...