Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τους χώρισε ο… Β’ Παγκόσμιος

Η «ναυαγός» Αντζελίνα και ο φαντάρος Μπραντ Πιτ.

Στα βαθιά φαίνεται ότι έπεσε η Αντζελίνα Τζολί στη δεύτερη σκηνοθετική της απόπειρα. Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται από τις αρχές του προηγούμενου μήνα στην Αυστραλία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας που θα φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα της με τίτλο «Unbroken». Οπως φαίνεται από τις πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την εταιρία παραγωγής, Universal, τα γυρίσματα είναι άκρως απαιτητικά, καθώς γίνονται ανοιχτά του Μόρετον Μπέι, με την Τζολί να δίνει τις σκηνοθετικές οδηγίες της από θαλάσσια πλατφόρμα κι εν συνεχεία να μελετά τις λήψεις στις οθόνες του μοντάζ.


Η ταινία αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου best seller της Λόρα Χίλενμπραντ, που διηγείται την αληθινή ιστορία του Ολυμπιονίκη δρομέα Λούι Ζαμπερίνι, ο οποίος ενώ υπηρετούσε κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, επέζησε αεροπορικού δυστυχήματος στον ωκεανό, περνώντας 47 μέρες πάνω σε σχεδία στον Ειρηνικό, πριν συλληφθεί από Ιάπωνες και φυλακιστεί σε στρατόπεδο της χώρας για δύο χρόνια. «Στα γυρίσματα αρχίσαμε να αστειευόμαστε, λέγοντας ότι αύριο θα είναι πιο εύκολη μέρα. Γνωρίζαμε καλά φυσικά ότι δεν θα υπάρξουν εύκολες μέρες στα γυρίσματα. Κάθε φορά όμως που δυσκολεύουν τα πράγματα, αναλογιζόμαστε τους πραγματικούς ήρωες που τα έζησαν αυτά και δεν παραπονιόμαστε» δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζολί για τις προκλήσεις της ταινίας της, που θα βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2014, με τον Τζακ Ο’ Κόνελ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.


Την ίδια στιγμή, στην άλλη άκρη του πλανήτη, το Οξφορντσαϊρ της Βρετανίας, αντιμέτωπος με τις αντιξοότητες του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου είναι και ο Μπραντ Πιτ. Φορώντας στολή παραλλαγής βουτηγμένη στις λάσπες, ο 49χρονος ηθοποιός διακρίνεται ανάμεσα σε τανκ, στα πλατό της νέας ταινίας του με τίτλο «Fury», όπου συμπρωταγωνιστεί στο πλευρό του Σάια ΛεΜπεφ. Η ταινία, που θα βγει στις αίθουσες έναν μήνα νωρίτερα από αυτή της συντρόφου του, διηγείται το στόρι του πληρώματος του τανκ Sherman, το οποίο ανέλαβε μια εξαιρετικά επικίνδυνη αποστολή κατά τις τελευταίες εβδομάδες του πολέμου.


Πρόκειται ασφαλώς για μια αρκετά δύσκολη περίοδο για την οικογένεια του Πιτ και της Τζολί, καθώς είναι αναγκασμένη να ζει χώρια για μεγάλα χρονικά διαστήματα, αφού το ζευγάρι έχει μοιράσει ακόμα και τη φροντίδα των έξι παιδιών του.


Ο φόρτος εργασίας του ζεύγους δεν έχει επηρεάσει ούτε στο ελάχιστο τη φιλανθρωπική του δράση. Παρά το γεγονός ότι είναι σκορπισμένοι στα δύο άκρα της γης, φρόντισαν να δημοπρατήσουν βαρέλι λευκού οργανικού κρασιού από τους αμπελώνες τους στη νότια Γαλλία, που έφερε τις υπογραφές τους, προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά αγροτικό πρότζεκτ της Αφρικής. Το βαρέλι αγοράστηκε αντί 10.000 ευρώ από έμπορο της περιοχής και μπορεί να βγάλει περίπου 300 μπουκάλια κρασί. Το ζευγάρι αγόρασε το Chateau Miraval, ένα κάστρο του 17ου αιώνα, το 2008 και έκτοτε άρχισε να καλλιεργεί αμπέλια στην τεράστια έκταση που το περιβάλλει, καθώς είναι και οι δυο φαν της διαδικασίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, συζητούν συχνά με τους ντόπιους παραγωγούς για το πώς θα επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...