Θέληση για προσφορά

Ο ΟΠΑΠ, εκτός του ότι είναι μέγας χορηγός του μαραθωνίου, συμμετέχει ενεργά με την ομάδα του σε όλες τις χιλιομετρικές διαδρομές.

Ο 31ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών την Κυριακή 10 Νοεμβρίου αποτελεί ένα σπουδαίο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός. Για την ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι συνάμα και μια σημαντική ευκαιρία να συνδυαστούν αξίες και συναισθήματα. Από τη μία πλευρά υπάρχει η χαρά της συμμετοχής κι από την άλλη η ικανοποίηση που γεμίζει όλους όσοι έχουν θέληση και διάθεση για προσφορά.


Πρώτη φορά ο οργανισμός συμμετέχει ενεργά στον αθλητικό και ιστορικό αυτό θεσμό με τη δημιουργία της Τeam OΠΑΠ, μιας ομάδας που κινείται στη λογική της συμμετοχής, καθώς στους κόλπους της περιλαμβάνει, εκτός από εργαζομένους της εταιρίας, πλήθος πολίτες, από προβεβλημένους αθλητές μέχρι καλλιτέχνες. Ολοι μαζί τρέχουν για τη δημιουργία του Ανοιχτού Πάρκου Γυμναστικής ΟΠΑΠ, ενός έργου που αποτελεί (ακόμη) μία προσφορά του οργανισμού στο κοινωνικό σύνολο της πόλης των Αθηνών και συνδέεται με την ιδέα και τις αξίες του κλασικού μαραθωνίου.


Η άμιλλα, ο συναγωνισμός, το αθλητικό ιδεώδες θα οδηγήσουν φέτος την Team ΟΠΑΠ, η οποία συμμετέχει σε όλες τις χιλιομετρικές διαδρομές. Ο οργανισμός, που αποτελεί τον μέγα χορηγό του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, συμμετέχει λοιπόν ενεργά στον θεσμό με τη δική του ομάδα. Μια ομάδα που έχει στόχο να κάνει το καλό για όλους. Ως μέγας χορηγός έχει αγκαλιάσει τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τις αξίες που αντιπροσωπεύει αυτή η ιστορική διαδρομή. Ενας αγώνας που έχει τις ρίζες του στην αρχαία Ελλάδα και στη δοξασμένη μάχη του Μαραθώνα.


Μετά την επιτυχή έκβαση που είχε εκείνη η ιστορική σύγκρουση των Ελλήνων (Αθηναίοι και Πλαταιείς) με τους Πέρσες, ένας οπλίτης – ημεροδρόμος έτρεξε από το πεδίο της μάχης έως την Αθήνα προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες για τον θρίαμβο φωνάζοντας το περίφημο «νενικήκαμεν». Σε αυτή τη λέξη περικλείεται το μήνυμα του αγώνα για υψηλούς στόχους. Η προσπάθεια, η συμμετοχή, η επιμονή και η υπέρβαση είναι μηνύματα που προβάλλουν το διαχρονικό και παγκόσμιο χαρακτήρα του κλασικού μαραθωνίου και ταυτόχρονα είναι αξίες που αντιπροσωπεύουν και τον ΟΠΑΠ. Ο οργανισμός στα 55 χρόνια της λειτουργίας του έχει στηρίξει και εξακολουθεί να στηρίζει ποικιλοτρόπως τον ελληνικό αθλητισμό δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο «ευ αγωνίζεσθαι».


Συνεπής στον βασικό στόχο, τη μετατροπή της επιχειρηματικής ανάπτυξης σε ουσιαστική προσφορά προς την ελληνική κοινωνία και στην εξασφάλιση του υπεύθυνου παιχνιδιού, ο οργανισμός δίνει το «παρών» σχεδόν σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις και όλα τα αγωνίσματα. Στις προτεραιότητές του είναι η υποστήριξη των Ελλήνων αθλητών, ενώ δίνει την ευκαιρία και στο φίλαθλο κοινό να παρακολουθεί αγώνες υψηλού επιπέδου.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ