Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Παρασκευή 15/11/2013


ΚΡΙΟΣ: Οι κοσμικές επιρροές που δέχεστε θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας και ίσως η μέρα αποδειχθεί πως θα είναι η καλύτερη για τη σχέση σας. Ασχοληθείτε με πράγματα που δεν σας προκαλούν ανία και δώστε χρόνο στα πρόσωπα γύρω σας μέχρι να ωριμάσουν μέσα τους οι προτάσεις που τους έχετε κάνει.


ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες φορές κοντινά σας πρόσωπα παρερμηνεύουν τις κινήσεις καλής θέλησης εκ μέρους σας και σας κάνουν να νομίζετε πως είστε καταπιεστικοί. Απαιτήστε όλα όσα αξίζετε προσδιορίζοντας καλύτερα τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο. Με σωστό προγραμματισμό και καλή ψυχολογική διάθεση θα σταθεροποιηθούν όλα σύντομα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να μην έχετε την οικονομική άνεση να απολαμβάνετε όσα θέλετε, αλλά έχετε τη συμπαράσταση των αγαπημένων σας προσώπων. Αλλάξτε αντιλήψεις που σας μπλοκάρουν και δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε με την καρδιά σας. Φροντίστε να μην απουσιάζετε από τις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οσο κι αν θέλετε να απαλλάξετε τον σύντροφό σας από τα προβλήματά σας, μην κρατάτε πράγματα για εσάς και τον αφήνετε απέξω. Ανατροπές και καθυστερήσεις που θα υπάρξουν σε ό,τι αφορά τα προβλεπόμενα στους κυρίως τομείς της ζωή σας θα αυξήσουν τη μαχητικότητά σας αλλά και τις υποχρεώσεις σας.


ΛΕΩΝ: Δώστε χρόνο σε συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, γιατί δεν αδιαφορούν για εσάς, όπως νομίζετε, απλώς έχουν άλλες προτεραιότητες. Σταθείτε στους χώρους που σας ενδιαφέρουν αυξάνοντας τη δημοτικότητά σας. Μη δώσετε μεγάλη σημασία στις λεκτικές προκλήσεις που θα σας γίνουν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιδεινώσετε την κατάσταση, επειδή ο σύντροφός σας έχει άγχος για την καριέρα του, γιατί δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε. Οργανώστε τον χρόνο που απαιτεί η εργασία σας, ώστε να βρίσκετε πιο δημιουργικές ενασχολήσεις. Μην επιχειρήσετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, γιατί δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στο μέλλον.


ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει να αποκατασταθούν οι σχέσεις σας και να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε καλό δρόμο. Για να μην ταλαιπωρηθείτε χωρίς ουσιαστικό λόγο βάλτε όρια σε όσους σας περιστοιχίζουν. Παρακολουθήστε σεμινάρια, αν θέλετε να εμπλουτίσετε τις επαγγελματικές σας γνώσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μεγαλύτερο άγχος σας είναι αν ο σύντροφός σας καταλαβαίνει τα συναισθήματά σας, αλλά δεν θα έπρεπε να σκάτε. Αντί να επωμίζεστε όλο το βάρος του εργασιακού σας χώρου, φροντίστε να εκπαιδεύσετε και τους άλλους γύρω σας. Βάλτε στη ζωή σας περισσότερο πάθος και διοχετεύστε το στην προσωπική σας ζωή.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να καταλάβετε τη συμπεριφορά που έχουν κάποιοι που συναναστρέφεστε, χρησιμοποιήστε περισσότερο τη διαίσθηση, παρά τη λογική. Για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας βρείτε λίγο χρόνο για να απομονωθείτε. Κατασταλάξτε στα συναισθήματά σας και μην τα βάζετε με ανθρώπους που δεν σας φταίνε σε τίποτα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε λίγο πιο δοτικοί με τους συνεργάτες σας, γιατί ίσως η αυτοσυγκράτησή σας να είναι η αιτία που νιώθουν ότι είστε απόμακροι. Φροντίστε να δημιουργήσετε γερές βάσεις σε ό,τι ξεκινάτε τώρα, επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Μόνο η αυτοπειθαρχία θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα οικονομικά προβλήματα δεν σας αφήνουν να εκφράσετε με τον τρόπο που θέλετε την αγάπη σας. Από τη μία οι διαφωνίες θα είναι έντονες και από την άλλη θα υπάρχουν απίστευτες στιγμές πάθους. Προωθήστε κάποιες συνεργασίες που μπορούν να σας στηρίξουν και να αποδώσουν σύντομα καρπούς.


ΙΧΘΥΕΣ: Αποβάλετε το πείσμα που δεν θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε τον δρόμο προς την επιτυχία. Η πίεση που ασκείτε στους γύρω σας θα οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις, γεγονός που δεν σας συμφέρει. Για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας διασκεδάζουν οργανώστε καλύτερα τον χρόνο σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...