Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Χρήμα και λάμψη με Ζέτα και Χατζηγιάννη

Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης «παντρεύονται» στη σκηνή, σε μια από τις πιο ακριβές παραστάσεις.

Πλήρωσαν όσο-όσο προκειμένου να… ακούσουν τη δική τους «Μελωδία της ευτυχίας». «Πάντρεμα» πάνω στη σκηνή, και μάλιστα έναντι αδράς αμοιβής, θα έχουμε σε λίγο παραπάνω από ένα χρόνο του Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτας Μακρυπούλια. Και παρόλο που πολλοί περιμένουν να φάμε κουφέτα από το συγκεκριμένο ζευγάρι, προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστούμε σε μία θεατρική σύμπραξη, που όμως δεν παύει να είναι «η καλλιτεχνική είδηση της χρονιάς» που μπαίνει σε λίγες μέρες.


Η Ζέτα Μακρυπούλια το φθινόπωρο του 2014 θα… γίνει η γκουβερνάντα εφτά άτακτων παιδιών και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα υποδυθεί τον χήρο πατέρα τους, τον πλοίαρχο Γκέοργκ φον Τραπ. Οι δυο τους θα συνειδητοποιήσουν ότι έχουν ερωτευτεί τρελά όταν η Μαρία (Ζέτα) θα επιστρέψει στο μοναστήρι -καθώς ήταν μοναχή- και εκείνος θα διαλύσει για χάρη της τη σχέση του με τη βαρόνη Ελσα.


Ακριβή παραγωγή


Τα δικαιώματα του μιούζικαλ «Η Μελωδία της Ευτυχίας» αγόρασαν από το εξωτερικό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νοέμβριο του 2014 θα τους δούμε μαζί στο σανίδι μεγάλης θεατρικής σκηνής. Σίγουρα, τόσο η Ελληνική Θεαμάτων όσο και το Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος θα θελήσουν να φιλοξενήσουν το ζευγάρι, που πρώτη φορά θα πρωταγωνιστήσει μαζί στη σκηνή και θα τρελάνει τους θαυμαστές του. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε πως το κόστος της παραγωγής αναμένεται να πιάσει… ταβάνι, αφού θα πρόκειται για μια από τις πιο ακριβές παραστάσεις που έχουν «ανεβεί» ποτέ στη χώρα μας.



Η καλή πορεία της Ζέτας Μακρυπούλια στο μιούζικαλ «Μερικοί το προτιμούν καυτό», στο θέατρο Παλλάς, και οι διθυραμβικές κριτικές που εισέπραξε ως Sugar -στον ρόλο που εκτόξευσε τις κινηματογραφικές μετοχές της Μέριλιν Μονρόε- δίπλα στους Κώστα Βουτσά, Γιάννη Ζουγανέλη, Θοδωρή Αθερίδη έβαλαν σε γνωστό παραγωγό… ιδέες. Το επόμενο βήμα της ηθοποιού θα πρέπει να κάνει μεγάλο πάταγο. Και πώς θα γίνει αυτό; Μόνο αν συμπρωταγωνιστήσει με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος φέτος έκανε το ντεμπούτο του στο σανίδι πρωταγωνιστώντας στο αγαπημένο μιούζικαλ «Annie», στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».


Ο Γουόρμπακς


Ο τραγουδιστής, έχοντας δίπλα του την Κατερίνα Παπουτσάκη, την Αννα Παναγιωτοπούλου, τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, τον Αργύρη Αγγέλου, την Ιωάννα Πηλιχού και τις ταλαντούχες Αννα-Μαρία Κόρνια και Δανάη Βασιλοπούλου (στον ρόλο της Annie), υποδύεται τον αυστηρό δισεκατομμυριούχο Ολιβερ Γουόρμπακς ο οποίος θέλει να υιοθετήσει τη μικρή ορφανή ηρωίδα.


Η εμπειρία του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια στο δύσκολο αυτό είδος είναι ο πιο καλός προπομπός για το μεγάλο άλμα. Καθώς είναι ζευγάρι στη ζωή, όταν γίνουν και ζευγάρι στη σκηνή «Η Μελωδία της ευτυχίας» θα βρει τους καλύτερους εκφραστές της (πόσο μάλλον όταν κι αυτοί είναι τρελά ερωτευμένοι και όχι μόνο οι ήρωές τους).


Από την Τζούλι Αντριους στην Αλίκη Βουγιουκλάκη


«Η Μελωδία της Ευτυχίας» είναι μιούζικαλ, παραγωγής 1965. Πρωταγωνιστές της ομώνυμης ταινίας ήταν η Τζούλι Αντριους και ο Κρίστοφερ Πάλμερ. Τόσο το μιούζικαλ όσο και η ταινία βασίστηκαν στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Μαρία Φον Τραπ «The story of the Trapp family singers». Η ταινία γυρίστηκε στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας και θεωρήθηκε ως το φιλμ που έσωσε την 20th Century Fox από τη χρεοκοπία.


Μάλιστα βραβεύτηκε με πέντε βραβεία Οσκαρ, μεταξύ των οποίων και Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας, και έσπασε το ρεκόρ εισπράξεων που κατείχε από το 1939 η ταινία «Οσα παίρνει ο Ανεμος».


Στην Ελλάδα τη «Μελωδία της Ευτυχίας» «ανέβασε» από το 1994 έως το 1996 η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο Θέατρο Αλίκη. Μάλιστα, έμελλε να είναι το τελευταίο της έργο και με αυτό είπε το στερνό «αντίο» στο κοινό της. Το ανέβασμα εκ νέου της «Μελωδίας της ευτυχίας» στη χώρα μας έτσι θα συγκινήσει το κοινό και για τον προαναφερθέντα λόγο. Αναμένουμε, λοιπόν, με μεγάλη ανυπομονησία το… παραμύθι της Ζέτας και του Μιχάλη!


ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...