Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Πέμπτη 12/12/2013

ΚΡΙΟΣ: Η ημέρα θα σας ωθήσει αλλά και θα σας πιέσει αρκετά προκειμένου να γίνουν πολλά πράγματα συγχρόνως, αλλά και να κάνετε καινούργια ξεκινήματα στον εργασιακό σας χώρο. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή που μπορούν να σας δώσουν ικανοποίηση. Ανακαλύψτε τα, αντί να φιλονικείτε διαρκώς για τα χρήματα.


ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί αργότερα θα διαπιστώσετε πως δεν έχετε όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε για να προχωρήσετε σωστά. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, τώρα που βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο. Απολαύστε τη γαλήνη και την αρμονία στη σχέση σας, που τίποτα δεν μπορεί να τη χαλάσει.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Διανύετε μεταβατική περίοδο, με πρωταρχικό σας στόχο το τελείωμα πολλών καταστάσεων που ήδη έχουν αρχίσει να σας κουράζουν. Κάποιες στιγμές νιώθετε πως ο σύντροφός σας αμφιβάλλει για την αγάπη που σας έχει. Μπορεί να μη σας αφιερώνει όσο χρόνο θα θέλατε, αλλά τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσανατολιστείτε σε νέες κατευθύνσεις για να αναπτερώσετε το ηθικό σας και χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες που έχετε για να βγείτε περισσότερο κερδισμένοι. Ακολουθήστε ό,τι επιτάσσουν οι ανάγκες σας, ώστε να νιώσετε ικανοποίηση. Μην παραμελείτε άλλο τον εαυτό σας, αλλά κάντε πράξη τα αιτήματά σας.


ΛΕΩΝ: Προωθήστε κάποιες δικές σας ιδέες που αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα, μέσω μιας νέας συνεργασίας που έχετε ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό. Περιορίστε την εξωστρεφή συμπεριφορά, αλλά αφήστε την ατμόσφαιρα χαλαρή και πολλά υποσχόμενη. Η δράση και η αντίδραση θα χαρακτηρίζει τις συμπεριφορές των άλλων.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζητήστε συμβουλές από νομικό πρόσωπο για μια υπόθεση που σας απασχολεί και τακτοποιήσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε παραμελήσει για να μην τις βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα, ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτό σας.


ΖΥΓΟΣ: Το ατελείωτο άγχος που έχετε αφορά κυρίως οικονομικά θέματα και οφειλές σας προς τρίτους, κι αν δεν τα τακτοποιήσετε άμεσα, δεν θα ησυχάσετε. Οι αλλαγές στη ζωή σας θα βελτιώσουν τον οικονομικό σας τομέα. Μην εμπλακείτε για να προσφέρετε τη συμπαράστασή σας σε άτομα που δεν αξίζουν να ανήκουν στους φίλους σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μπορέσετε να διατηρήσετε μια σημαντική συναισθηματική σας σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε και εσείς κάποιες φορές. Η ευτυχία σας θα πρέπει να βασίζεται σε ώριμες σκέψεις. Αποφάσεις πάνω στον ενθουσιασμό είναι βέβαιο πως δεν θα σας βοηθήσουν.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να ξεφύγετε από τα προβλήματα στην προσωπική σας ζωή επιχειρήστε την εργασιοθεραπεία. Για να ανακαλύψετε τις πραγματικές ευκαιρίες πρέπει να μάθετε να λεπτολογείτε τα πράγματα. Αφιερώστε χρόνο στα επαγγελματικά σας θέματα και συνεργαστείτε καλά με τους άλλους στον χώρο της εργασίας σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και κάνετε όλες εκείνες τις κινήσεις που απαιτούνται για να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Επικεντρώστε την προσοχή σας σε πιθανές επιπόλαιες αποφάσεις, που πρέπει να τις αποφύγετε. Οδηγός για τα μελλοντικά σας σχέδια πρέπει να είναι η σύνεση και όχι το ρίσκο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να μην είστε από αυτούς που βασίζονται στην τύχη, μια που συνήθως στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και καλά κάνετε, αλλά αυτόν τον μήνα θα γευτείτε απλόχερα τους καρπούς της. Εάν δείξετε υπομονή και διπλωματία, η συναισθηματική σας σχέση θα μετατραπεί σύντομα σε όαση.


ΙΧΘΥΕΣ: Μην κάνετε πισωγυρίσματα που δεν σας βγάζουν πουθενά. Πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας και ξεχάστε τα λάθη του παρελθόντος. Απολαύστε τις εξόδους με φίλους, μια που σε κοινωνικό επίπεδο θα επικοινωνείτε θαυμάσια. Ξεκουραστείτε αρκετά, ώστε να αντιμετωπίσετε τις όποιες δυσκολίες με σθένος.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...