Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Αγιοβασιλίτσες με… γόβες και κραγιόν!

Οι οκτώ εύπορες Αθηναίες που πλήρωσαν τους λογαριασμούς σε καταναλωτές στη Βαρβάκειο.


Στη Βαρβάκειο Αγορά πήγε ήδη ο Αϊ-Βασίλης, αλλά με τη μορφή… γυναικών! Εύπορες Αθηναίες σκόρπισαν χαμόγελα πληρώνοντας τους λογαριασμούς των κρεάτων σε εκατοντάδες καταναλωτές που -όπως έκριναν οι ίδιες- αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες!


Οι οχτώ καλοντυμένες κυρίες που… υποδύθηκαν για μία ώρα τον Αϊ-Βασίλη των φτωχών ούτε λίγο ούτε πολύ φαίνεται πως έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο των κρεοπωλών της Βαρβακείου, Κλεάνθη Τσιρώνη, ξόδεψαν κάτι παραπάνω από 16.000 ευρώ!


Τα δύο τζιπ


Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, όταν δύο πολυτελέστατα τζιπ έκαναν την εμφάνισή τους στην οδό Αθηνάς, έξω ακριβώς από την κεντρική είσοδο της αγοράς. Εκείνη την ώρα στο σημείο βρισκόταν και ο πρόεδρος των κρεοπωλών, ο οποίος -όπως εξηγεί στην «Espresso»- πλησίασε τις μυστηριώδεις κυρίες προκειμένου να τις ρωτήσει αν χρειάζονται κάτι συγκεκριμένο:


«Ηταν όλες ντυμένες με όμορφα ακριβά ρούχα, ενώ κρατούσαν και τσάντες επώνυμων οίκων. Τις πλησίασα αρχικά διστακτικά για να τις ρωτήσω αν ήθελαν κάτι, ώστε να τις εξυπηρετήσω. Τότε η μια με πλησίασε και μου είπε: “Θα δεις… θα δεις”».


Οι οκτώ γυναίκες, αφού κοντοστάθηκαν για λίγα λεπτά, ζήτησαν να βρεθούν στην καρδιά της αγοράς (για την ακρίβεια, στο σημείο όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα τα κρεοπωλεία).


«Το πρώτο που μου ζήτησαν ήταν να τους επιτρέψω να σταθεί η καθεμία σε ένα από τα κρεοπωλεία της αγοράς, ώστε να έχουν άμεση επαφή με τους καταναλωτές. Η αλήθεια είναι πως αρχικά νόμιζα ότι είχα να κάνω με κάποιο κλιμάκιο ελέγχου, αλλά με καθησύχασαν αμέσως και μου εξήγησαν τους λόγους που μας επισκέφτηκαν».


Οι παρεμβάσεις


Επί μία τουλάχιστον ώρα οι οκτώ κυρίες παρακολουθούσαν τις αγορές των καταναλωτών, ενώ όπου έκριναν απαραίτητο, με χαμόγελο στα χείλη πλησίαζαν τον καταναλωτή και τον ρωτούσαν αν χρειαζόταν και κάτι άλλο.


«Ηταν εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο πλησίαζαν τον κόσμο! Παρακολουθούσαν την κάθε κίνηση. Για παράδειγμα, μόλις έβλεπαν έναν ηλικιωμένο ο οποίος ζητούσε τέσσερις μπριζόλες λαιμού, αμέσως καταλάβαιναν ότι εκεί υπήρχε πρόβλημα. Ετσι έρχονταν πιο κοντά σε εκείνον και τον ρωτούσαν μήπως επιθυμεί και μισό αρνί ή μια γαλοπούλα. Τότε ο ηλικιωμένος τους εξηγούσε λίγο πολύ την κατάσταση που βίωνε και εκείνες αναλάμβαναν να του πληρώσουν τον λογαριασμό»!


Χαμηλόμισθοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, αλλά και πολύτεκνοι με εισοδήματα που δεν τους επέτρεπαν μεγάλες αγορές ήταν οι τυχεροί ανάμεσα στο καταναλωτικό κοινό που βρέθηκε στη Βαρβάκειο την ώρα που οι μυστηριώδεις γυναίκες έφερναν τα πάνω-κάτω.
 
Διακριτικότητα


«Η αλήθεια είναι πως καθ’ όλη τη διάρκεια που παρέμειναν στην αγορά προσπαθούσαν να κινηθούν όσο πιο διακριτικά μπορούσαν ανάμεσα στον κόσμο, ώστε να μην καταλάβει κανείς τους λόγους που βρίσκονταν εκεί. Οι κυρίες ήταν αποφασισμένες να ξοδέψουν τα χρήματά τους, αλλά με τον τρόπο που ήθελαν εκείνες» εξηγεί ο πρόεδρος των κρεοπωλών της Βαρβακείου Αγοράς και προσθέτει:


«Μόλις έβλεπαν κόσμο να μας παραγγέλνει ποιοτικά κρέατα ή πολλά σε ποσότητα, δεν πλησίαζαν καθόλου, αφού το μόνο που ήθελαν ήταν τα χρήματά τους να πάνε μόνο σε άτομα που είχαν ανάγκη. Η αλήθεια είναι πως κάποια στιγμή χάσαμε το μέτρημα και δεν ξέρουμε σε πόσο κόσμο πλήρωσαν τους λογαριασμούς τους. Αυτό όμως που γνωρίζουμε με σιγουριά, είναι ότι η καθεμία ξεχωριστά έβγαλε από την πανάκριβη τσάντα της τουλάχιστον 2.000 ευρώ και κάποιες ξόδευαν ακόμα και περισσότερα. Ετσι μέσα σε μία ώρα οι οκτώ αυτές γυναίκες χάλασαν κάτι παραπάνω από 16.000 ευρώ».


Μόλις οι οκτώ κυρίες, που ανακηρύχτηκαν «Αϊ-Βασίληδες των φτωχών», τακτοποίησαν τους λογαριασμούς των… άλλων, ευχαρίστησαν τον κ. Τσιρώνη και έφυγαν από την αγορά:


«Δεν αναγνώρισα καμία από τις γυναίκες αυτές, μου ήταν όλες τους εντελώς άγνωστες. Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι γυναίκες αυτές έκαναν κόσμο να χαμογελάσει το Σάββατο, αφού θα έχει κάτι παραπάνω να φάει αυτές τις άγιες ημέρες. Μόλις πλήρωσαν, με ευχαρίστησαν και έφυγαν. Τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια!» καταλήγει ο κ. Τσιρώνης.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...