Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι άκρως τρελές και παλαβές (γιορτινές) ευχές των VIPs

Από τη σέξι Μαράια Κάρεϊ και τη γυμνή Μάιλι Σάιρους στον Κάρολο και την Καμίλα.

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι celebrities επιδόθηκαν με πάθος στην αγαπημένη τους συνήθεια, εν όψει εορτών. Η δημιουργία χριστουγεννιάτικων καρτών με τη φωτογραφία τους σε πρώτο πλάνο αποτελεί παράδοση χρόνων στο Χόλιγουντ, όπου τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz συναγωνίζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιστρατεύοντας χιούμορ, φαντασία, σκηνικά αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ ή απλώς τις πιτζάμες τους, οι σταρ εύχονται με το δικό τους στιλ «χρόνια πολλά» στους φαν τους.


Οικογένεια Καρντάσιαν


Μια απλή οικογενειακή φωτογραφία μπροστά στο τζάκι ή το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα ήταν πολύ συνηθισμένη για μια τόσο ασυνήθιστη οικογένεια όπως οι Καρντάσιαν, γι’ αυτό και επιστράτευσαν τον διάσημο φωτογράφο Ντέιβιντ Λα Σαπέλ για να υλοποιήσει την ιδέα τους. Το concept ωστόσο κάθε άλλο παρά χριστουγεννιάτικο είναι, με τα μέλη της οικογένειας να ποζάρουν σε σκηνικό που θυμίζει Λας Βέγκας.


Μαράια Κάρεϊ και Νικ Κάνον


Αντί για μια κλασική φωτογραφία, η Μαράια Κάρεϊ και ο σύζυγός της Νικ Κάνον επέλεξαν να κοσμήσουν τη φετινή κάρτα τους με ένα χιουμοριστικό σκίτσο τους που απεικονίζει εκείνη με σέξι αγιοβασιλιάτικη στολή στην αγκαλιά του. Γύρω τους κάθονται τέσσερα χαριτωμένα Τζακ Ράσελ, σαν αυτά που πρωταγωνιστούσαν στο clip του all time Christmas classic κομματιού της «All I want for Christmas is you».


Ελεν ντε Τζενέρις και Πόρσια ντε Ρόσι


Αποδεικνύοντας ακόμα μία φορά ότι διαθέτουν αστείρευτο χιούμορ, η διάσημη παρουσιάστρια και η ηθοποιός σύζυγός της σατίρισαν στη φετινή τους κάρτα το νέο video clip του Κάνι Γουέστ με πρωταγωνίστρια την Κιμ Καρντάσιαν αναπαριστώντας την περίφημη ερωτική σκηνή πάνω στο σκούτερ.


Φέργκι, Τζος Ντιχάμελ και τέκνον


Οικογενειακή μεν, προχωρημένη δε είναι η φωτογραφία που επέλεξαν για τη φετινή τους κάρτα η Φέργκι των Black Eyes Peas και ο σύζυγός της. Εκείνη ποζάρει με μίνι φούστα και γούνινες μπότες και εκείνος φορώντας μονάχα το σκουφί του Αϊ-Βασίλη και καλύπτοντας τη γύμνια του με τα χέρια του, ενώ το νεογέννητο μωρό τους μπουσουλάει αμέριμνο.


Μένα Σουβάρι


Με εμφανή διάθεση να σατιρίσει την παράδοση των χριστουγεννιάτικων καρτών, η Μένα Σουβάρι πόζαρε με τον σύντροφό της Σαλ Σάντσεζ σε old fashioned concept, καθισμένοι στον καναπέ δίπλα στη γάτα τους και φορώντας ασορτί μπλούζες με γατίσια μοτίβα.


Χιου Χέφνερ και Κρίσταλ Χάρις


Οι εποχές που πόζαρε ανάμεσα σε ημίγυμνα «κουνελάκια» έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για τον Χιου Χέφνερ. Ο «Mr Playoboy» παντρεύτηκε και νοικοκυρεύτηκε. Τι πιο λογικό λοιπόν από το να φωτογραφηθεί στην αγκαλιά της συζύγου του, Κρίσταλ Χάρις, η οποία έχει υιοθετήσει το «ρόμπα» dress code, και του τετράποδου «παιδιού» τους Τσάρλι.


Οικογένεια Ομπάμα


Μια pop up ρεπλίκα του Λευκού Οίκου επέλεξε η πρώτη οικογένεια των ΗΠΑ για χριστουγεννιάτικη κάρτα φέτος. Χωρίς τις φωτογραφίες τους, παρά μόνο με ονόματά τους γραμμένα χειρόγραφα, ο Μπαράκ, η Μισέλ, η Μάλια και η Σάσα Ομπάμα εύχονται χαρά και οικογενειακή θαλπωρή στα σπίτια όλων, ενώ τα πρώτα τετράποδα Σάνι και Μπο συμμετείχαν με αποτυπώματα από τα πατουσάκια τους.


Τζο Τζόνας


Δεδομένου ότι η δική του κάρτα δόθηκε στη δημοσιότητα μετά της Μένα Σουβάρι, δεν μπορεί παρά να συμπεράνει κανείς ότι ο μεσαίος αδερφός των Jonas Brothers θέλησε να σατιρίσει τη γνωστή ηθοποιό επιλέγοντας παρόμοιο concept.


Μάιλι Σάιρους


Προκλητική σε όλα της, δεν θα μπορούσε να επιλέξει μια λιγότερο προκλητική φωτογραφία για τα φετινά Χριστούγεννα. Η 19χρονη τραγουδίστρια πόζαρε ακόμα μία φορά με τη γλώσσα και το στήθος έξω, φροντίζοντας ωστόσο να καλύψει το δεύτερο με τη βοήθεια του photoshop.


Ρεμπέκα Ρόμιν και Τζέρι Ο’ Κόνελ


Pyjama look για όλα τα μέλη της οικογένειάς τους, τετράποδα και μη, επέλεξαν η Ρεμπέκα Ρόμιν και ο Τζέρι Ο’ Κόνελ. Και οι εννιά τους ντύθηκαν με τις ίδιες πράσινες πιτζάμες με χριστουγεννιάτικα μοτίβα και φωτογραφήθηκαν στην άνεση της φλοκάτης τους.


Κάρολος και Καμίλα


Μια φωτογραφία τους από τις ιπποδρομίες του Ασκοτ επέλεξαν ο Κάρολος και η Καμίλα για τη φετινή τους χριστουγεννιάτικη κάρτα. Το ενσταντανέ με τους δυο τους να ξεκαρδίζονται λήφθηκε τον περασμένο Ιούνιο από τον φωτογράφο Στίβεν Λοκ και αναμένεται να σταλεί σε φίλους, υποστηρικτές και εθελοντές.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...