Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οικογενειακή ναυμαχία: Μετά την κόρη και η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Λουκά...

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες έχει μπει ο Σαντορινιός πρώην...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 28 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΑναζητήστε τα αίτια αν κάποιες στιγμές αισθανθείτε ανεπαρκείς σε...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Τρίτη 24/12/2013

ΚΡΙΟΣ: Θα γεμίσετε διλήμματα ανάμεσα στην οικογενειακή και την επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άλλα άτομα με όποιον χώρο και αν σχετίζονται, γιατί οι συγκρούσεις θα είναι παροδικές και, αν τους δώσετε συνέχεια, θα προκαλέσετε αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σας στο μέλλον.


ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρχουν παράπλευρες ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν. Εάν υπάρχουν κάποιες σχέσεις σας που ευνοούνται, μάλλον αυτές είναι οι κοινωνικές και οι ερωτικές. Οι αιφνίδιες ανατροπές θα αντικαταστήσουν παλιά πρόσωπα με καινούργια και ενδέχεται να μείνει ένα κενό, το οποίο όμως θα είναι για λίγο.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν αποκλείεται να αντιδράσετε, καθώς θα υποπτευθείτε ότι υπάρχουν σκοπιμότητες και θα πρέπει να δώσετε μάχη προκειμένου να αιτιολογήσετε την αποχή σας ή να προκαλέσετε. Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην ενδώσετε σε τρίτους που θα έχουν επιθετική διάθεση. Υπάρχει κίνδυνος να υπάρξουν λάθη σε συμφωνίες ή σε συμβόλαια, αλλά θα είναι αρκετά μειωμένος.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ισως να συγκρουστείτε με ανθρώπους που θα σχετίζονται με το εργασιακό περιβάλλον σας, όμως, παρόλο που οι άλλοι θα έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, από εσάς θα εξαρτηθεί η σύσφιγξη των σχέσεών σας ή η οριστική διάλυσή τους. Παρά τις πιέσεις που θα δέχεστε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, τα θέματα της υγείας σας θα πηγαίνουν πολύ καλύτερα.


ΛΕΩΝ: Ο συνδυασμός του να κοιμάστε περισσότερο και να αγχώνεστε λιγότερο θα σας βοηθήσει να ξανανιώσετε. Με λίγη προσπάθεια από μέρους σας βρείτε αυτά που σας χαλάνε, έτσι θα μπορέσετε να ανανεωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά. Προηγούμενες προσπάθειες ή επενδύσεις σας θα αρχίσουν να αποδίδουν εάν ασχοληθείτε εκ νέου με αυτές.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ισως η επίτευξη κάποιου σκοπού που έχετε βάλει στη ζωή σας να είναι η κινητήριος δύναμη για να επιδιώξετε να συμφιλιώσετε πνεύμα και ψυχή με το σώμα σας. Επαγγελματικά η μέρα κρίνεται σημαντική, γι’ αυτό αποφασίστε να εργαστείτε σκληρά και συντονισμένα, χωρίς να διστάσετε να κάνετε κάποιους καινούργιους συνδυασμούς.


ΖΥΓΟΣ: Απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχετε τα σχέδιά σας θα είναι η αυτοπειθαρχία που πρέπει να τηρήσετε και οι χαμηλοί τόνοι. Κυρίως θα είστε απασχολημένοι με τις σχέσεις σας και θα υποχρεωθείτε να ανασυγκροτήσετε δυνάμεις και να κάνετε νέες γνωριμίες, καθώς σε αρκετά σημεία η κατάσταση θα είναι εμπόλεμη.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συνεργασίες σας θα προχωρούν, κάποιες συνομιλίες σας θα βρίσκουν γόνιμο έδαφος και από εκεί που δεν περιμένατε θα σας έρθει αιφνίδια οικονομική βοήθεια. Στηρίξτε κάποια όνειρά σας σε γερές βάσεις και στη συνέχεια υπερασπίστε τις σχέσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορείτε.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποδείξτε έμπρακτα πόσο αγαπάτε τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει να είναι ο σύντροφός σας στη ζωή, γιατί και εκείνος πλέον έχει αρχίσει να ζητεί αποδείξεις και όχι μόνο λόγια. Η μέρα θα είναι αρκετά πιο γενναιόδωρη στα ζητήματα καρδιάς. Ετσι θα αλλάξει η διάθεσή σας και θα βελτιωθεί η επικοινωνία με το έτερόν σας ήμισυ.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε και να δείχνετε πιο πρόθυμοι στο να περάσετε περισσότερες ώρες με τον σύντροφό σας, ακόμα και αν θα είστε αρκετά κουρασμένοι από τα θέματα που θα αφορούν τη δουλειά σας, γιατί μέσα από τη σχέση σας θα βρείτε βαθιά ικανοποίηση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η βελτίωση των οικονομικών σας θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε αγορές που θέλετε. Ακόμα και αν είστε μόνοι, η διάθεσή σας να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, να βγείτε και να δείξετε ότι είστε διαθέσιμοι, θα είναι έντονη. Απαλλαγείτε μια κι έξω από τις εντάσεις που θα υπάρχουν, για να είναι πιο ξεκάθαρα τα μηνύματα που θα στέλνετε.


ΙΧΘΥΕΣ: Αποκαταστήστε την αυτοπεποίθησή σας για να αλλάξετε τη ζωή σας ποικιλοτρόπως. Οσοι έχετε μια ικανοποιητική σχέση που σας γεμίζει και σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι, πάρτε την απόφαση να κάνετε το μεγάλο βήμα και να την επισημοποιήσετε. Ηρεμήστε το έτερόν σας ήμισυ, διότι το έχουν πιάσει αμφιβολίες και ανασφάλειες.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...