Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Παντρεύτηκαν χθες η Δήμητρα Ματσούκα και o Πέτρος Κόκκαλης!

Κόντρα στις πληροφορίες που ήθελαν τον γάμο τους να...

Εξιτήριο για τη Γιούλικα Σκαφιδά – Οι πρώτες φωτογραφίες με το γιο...

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρα η Γιούλικα Σκαφιδά με...

Εκνευρισμένη η Βάνα Μπάρμπα: «Είναι τραγικό και κρίμα να μιλάμε με εμπάθεια...

Ξέσπασε η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας για τη γενιά της...

Βαλίτσες για «Survivor» ετοιμάζει η Κατερίνα Δαλάκα

Εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε τις φήμες που τη θέλουν...

Θύμα απάτης με πλαστές πινακίδες η Παπαδήμα

Αγνωστος κυκλοφορούσε με Ι.Χ. Που έφερε πλαστές πινακίδες με το νούμερο του αυτοκινήτου της ηθοποιού!

Θύμα απάτης έπεσε η Δήμητρα Παπαδήμα από άγνωστο, ο οποίος  κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες που έφεραν το νούμερο του δικού της αυτοκινήτου. Η γνωστή ηθοποιός, που το φυσάει και δεν κρυώνει καθώς είναι νόμιμη σε όλες τις υποχρεώσεις της προς το Δημόσιο και απεχθάνεται τις λαμογιές τύπου… Λιάπη, δηλώνει στην «Espresso» ότι κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό μέχρι να αποδειχτεί η αθωότητά της.


Στην εφορία


Η σύντροφος του ηθοποιού Γιάννη Μποσταντζόγλου ανακάλυψε την απάτη εις βάρος της πριν από λίγες ημέρες, όταν της ζητήθηκε να προσκομίσει  έγγραφο με τη φορολογική της ενημερότητα προκειμένου να πληρωθεί για μια συνεργασία της με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.


«Επαθα σοκ όταν διαπίστωσα ότι χρωστούσα στην εφορία ένα ποσό το οποίο μου είχε επιβληθεί ως πρόστιμο από το λιμεναρχείο της Χίου διότι εκεί -συγκεκριμένα το 2011- βρέθηκε εγκαταλειμμένο ένα αυτοκίνητο, το οποίο έφερε πινακίδες με τον αριθμό του δικού μου οχήματος» μας λέει η ηθοποιός.


Και συμπληρώνει σε έντονο ύφος για όλη αυτήν την ταλαιπωρία που κατά τα λεγόμενά της έχει υποστεί από κάποιον απατεώνα: «Η απάτη εις βάρος μου επιβεβαιώθηκε ύστερα από δικές μου συνεχείς ενοχλήσεις στις αρμόδιες τοπικές Αρχές της Χίου και όχι μόνο, που αρχικά αδυνατούσαν να βγάλουν άκρη. Ευτυχώς κάποια στιγμή οι υπεύθυνοι στον δήμο του νησιού αντιλήφθηκαν ότι οι πλαστές πινακίδες είχαν μπει σε αυτοκίνητο άλλης μάρκας από το δικό μου».


Η Δήμητρα Παπαδήμα κατάφερε τελικά να απεμπλακεί από την εν λόγω οφειλή στο Δημόσιο και να πάρει την απαιτούμενη φορολογική ενημερότητα. «Η αλήθεια είναι πως επέμεινα να διαλευκανθεί το θέμα, και όχι να πληρώσω το πρόστιμο και “να πάει στο διάολο”, όπως μου έλεγαν κάποιοι. Δεν μπορώ να ξέρω βέβαια ποιος είναι αυτός ο απατεώνας που μου έκανε τη δουλειά και τι θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον» καταλήγει η ίδια.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης – Οι πρώτες εικόνες

Η Δήμητρα Ματσούκα παντρεύτηκε τον Πέτρο Κόκκαλη το πρωί...

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για τη σύζυγο και το γιο γνωστού κυρίου της σόουμπιζ!

Εξιτήριο πήρε από το μαιευτήριο η σύζυγος και ο...

«Παγιδευμένοι»: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που εισβάλλει στη σειρά και φέρνει αναταραχές

Ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά «Παγιδευμένοι» και φέρνει...

«Ο Ηλίας Ψινάκης έκανε την ανάγκη του μπροστά σε όλους στα διαλείμματα της εκπομπής…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη διάρκεια...

Γεωργία Σιακαβάρα – Κωνσταντίνος Πλεύρης: Νέα βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Η Γεωργία Σιακαβάρα και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δεν σταματούν...

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το σπίτι τρώγλη όπου ζούσε η αείμνηστη Ελένη Καριολάκη

Ένα ανθρώπινο δράμα, ένα σύγχρονο «Κωσταλέξι» αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατο...

Δε θα πιστέψετε ποιας παρουσιάστριας είναι μαμά η κυρία στην αγκαλιά του Αντώνη Ρέμου

Η καταξιωμένη παρουσιάστρια βγήκε για καφέ με τη μητέρα...