Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Σάββατο 28/12/2013

ΚΡΙΟΣ: Να είστε πιο επίμονοι όσον αφορά τους στόχους σας, για να αξιοποιήσετε καλύτερα τις δυνατότητές σας. Σε καταστάσεις που δεν γνωρίζετε καλά να είστε επιφυλακτικοί και να επεξεργάζεστε τα δεδομένα προτού πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Προσαρμόστε τις ανάγκες σας σε σχέση με τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς και μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα. Φροντίστε να είστε σε εγρήγορση, προκειμένου να αντιληφθείτε εγκαίρως τις ευκαιρίες που θα σας προσφέρει ο μήνας και να τις εκμεταλλευτείτε σωστά. Οι ακραίες επιλογές, τα αλόγιστα έξοδα και οι σπατάλες κάθε είδους θα έχουν τον πρώτο ρόλο.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Καταστρώστε νέα σχέδια που θα αποβλέπουν στην ανανέωση και στον εκσυγχρονισμό σας, χωρίς να βγαίνετε από τον προϋπολογισμό σας, όσο και αν θεωρείτε ότι οι ιδέες σας είναι απίστευτα πρωτότυπες. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις, αποφεύγοντας να αντιδικήσετε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την πρόοδό σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη δώσετε αφορμές για παρεξηγήσεις και σχόλια και μην αντιδράσετε όπου δεν χρειάζεται χωρίς πρώτα να έχετε σκεφτεί τα υπέρ ή τα κατά μιας τέτοιας κίνησης. Το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα, για να μπορέσετε να ισορροπήσετε προτού κάνετε χειρότερα τα πράγματα.


ΛΕΩΝ: Οι ευχάριστες αλλαγές αρχίζουν να έρχονται στη ζωή σας και στα αισθηματικά σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι μόλις δείτε τα πρώτα σημάδια. Επεκτείνετε η κοινωνική σας ζωή και γεμίζει με εκδηλώσεις και προσκλήσεις. Θα δυσκολέψουν οι συζητήσεις με τους συνεργάτες και τον σύντροφό σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εντοπίστε τη ρίζα των κακών στη ζωή σας και αποφασίστε να τα ξορκίσετε, κάνοντας την αρχή με το να απομακρύνετε από κοντά σας ανώφελους ανθρώπους, αλλάζοντας σταδιακά όλη τη συμπεριφορά σας και επιδιώκοντας μόνο αυτά που σας ευχαριστούν. Αποδεχθείτε τις αλλά μην ξεχάσετε να στηρίξετε τα άτομα του περιβάλλοντός σας που θα ζητήσουν τη βοήθειά σας.


ΖΥΓΟΣ: Να θυμάστε πως όλες οι δραστηριότητές σας θα χρειάζονται πυγμή και σθένος, γι’ αυτό πρέπει να αποφύγετε τις οποιεσδήποτε πιέσεις και να μην τραβάτε τίποτα στα άκρα. Η βιασύνη και το άγχος δεν κερδίζουν τις εντυπώσεις, αλλά αντίθετα δηλώνουν ανεπάρκεια. Πρέπει να είστε συγκρατημένοι και αν ακόμα ενοχληθείτε, αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε σημαντικές συμφωνίες ή κλείσιμο συμβολαίων που θα προκύψουν εξετάστε σε κάθε περίπτωση τη νομική τους πλευρά. Συνειδητοποιήστε ποιοι είναι οι συμπαραστάτες σας και ποιοι σας επιβουλεύονται, για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο να κάνετε λάθος επιλογές ή να πέσετε στην παγίδα κακόβουλων ατόμων.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι τάσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν κατά καιρούς μπορεί να σας φέρουν σε κόντρα με ορισμένα οικεία σας άτομα. Εχει μεγάλη σημασία να ανανεώσετε τις επαφές σας και να βγείτε από την απομόνωση. Το φλερτ δείχνει πως θα κυριαρχεί, γι’ αυτό προσέξτε να μην μπερδέψετε το αστείο με το σοβαρό, καθώς οι συνθήκες θα είναι αρκετά περίεργες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα στον τομέα των σχέσεων θα παραμείνει δύσκολη και σε ορισμένες περιπτώσεις αρκετά εκρηκτική. Μην ενδώσετε σε όσους θα έχουν επιθετική διάθεση, γιατί θα κάνετε κακό στο δικό σας προφίλ. Επαναστατήστε με μέτρο απέναντι σε καθιερωμένες σχέσεις, φιλίες και κοινωνικές συναναστροφές, καθώς κρύβονται και εκπλήξεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ή που θα γνωρίσετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο ή που θα ξαναμπεί κάποιο παλιό στη ζωή σας. Σκεφτείτε καλά προτού προτείνετε ή απορρίψετε. Μην εμπιστευτείτε τόσο εύκολα τα δικά σας αισθήματα και τις υποσχέσεις, αλλά ούτε και των άλλων. Σπουδαίο ρόλο θα παίξει η σωστή διάκριση ανάμεσα στις πραγματικές δυνατότητες που έχετε και τις ουτοπίες.


ΙΧΘΥΕΣ: Η υπερβολική ενέργεια που σπαταλάτε ανούσια, η άγνοια κινδύνου και η έλλειψη μέτρου σε ό,τι κάνετε θα σας κουράσει αρκετά και θα καταπονήσει τον οργανισμό σας. Τα πολλά ρίσκα κρύβουν και πολλούς κινδύνους, που δεν είστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσετε από καμία άποψη και οι επιπτώσεις των λαθών σας θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...