Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τι τρώνε οι «άγγελοι»!

Τέσσερα πασίγνωστα μοντέλα της Victoria’s Secret αποκαλύπτουν τα μυστικά της τελειότητάς τους.


Τα backstage των επιδείξεων της Victoria’s Secret δεν είναι μέρος για τις ανασφαλείς! Σαράντα από τις πιο αψεγάδιαστα σμιλεμένες καλλονές του κόσμου κυκλοφορούν σχεδόν γυμνές και αποδεικνύουν ότι η τελειότητα δεν είναι θέμα γωνίας και πόζας. Αντίθετα, είναι θέμα διατροφής και γυμναστικής! Οπως αποκαλύπτουν κάποιοι από τους «αγγέλους» της μεγάλης εταιρίας, για να αξιοποιηθούν τα καλά γονίδια που τους δώρισε η Φύση, ρίχνουν πολύ ιδρώτα και μειώνουν πολύ τις θερμίδες που καταναλώνουν. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πεινάνε!



Αντριάνα Λίμα: «Ξεκίνησα όταν ήμουν 18 ετών και τώρα είμαι 32 ετών και με δύο παιδιά, οπότε το σώμα μου είναι πολύ διαφορετικό. Ο μεταβολισμός μου έχει σίγουρα επιβραδυνθεί, οπότε πρέπει να προσέχω πολύ περισσότερο τι τρώω για να διατηρηθώ σε ένα συγκεκριμένο βάρος» λέει η Βραζιλιάνα καλλονή και προσθέτει ότι την περασμένη χρονιά γυμνάστηκε λιγότερο, καθώς το να είναι μητέρα δύο παιδιών τη δυσκολεύει να βρίσκει χρόνο για γυμναστική. «Τα προηγούμενα χρόνια ήθελα να είμαι πολύ γραμμωμένη και γυμναζόμουν εντατικά. Ενιωθα φανταστικά, αλλά οι άλλοι μού έλεγαν ότι το παράκανα». Τώρα, για να προετοιμάζεται για την πασαρέλα, βασίζεται στο μποξ! «Την τελευταία φορά έκανα μποξ δύο φορές την εβδομάδα. Είναι φανταστικό για το σώμα και το μυαλό. Επιπλέον είναι μια πρόκληση και αυτό μου αρέσει. Οταν ταξιδεύω παίρνω μαζί μου ένα σκοινάκι. Επίσης, με τον σύζυγό μου έχουμε ποδήλατα και κάνουμε συχνά ποδηλασία στο Μαϊάμι όπου ζούμε».


Σε επίπεδο διατροφής, τρεις εβδομάδες πριν από την πασαρέλα προσέχει πολύ τι βάζει στο πιάτο της. «Οταν ασκείσαι εντατικά χρειάζεσαι πολλή πρωτεΐνη και μερικούς υδατάνθρακες για ενέργεια. Χρειάζεται όμως να προσέχεις το μέγεθος της μερίδας. Οπότε για πρωινό τρώω ομελέτα από ασπράδια με μπρόκολο, σπανάκι και βρόμη. Για γεύμα, ψητό ψάρι με λαχανικά στον ατμό και σόγια σος, και για δείπνο λίγο άπαχο κρέας και περισσότερα λαχανικά. Αν πεινάσω κατά τη διάρκεια της ημέρας, μασάω καρότα, σέλερι και βατόμουρα». Οσο για τη μεγαλύτερη διατροφική αμαρτία της, αυτή είναι το κέικ σοκολάτας!



Κάρλι Κλος: Βασικό σύνθημα της 21χρονης Κάρλι για να δείχνει ωραίο το κορμί της είναι να κάνει ό,τι χρειάζεται για να έχει αυτοπεποίθηση. «Γυμνάζομαι όλο τον χρόνο, αλλά το κάνω πιο εντατικά τις εβδομάδες που προηγούνται της επίδειξης» λέει χαρακτηριστικά και αποκαλύπτει ότι η αγαπημένη της γυμναστική είναι το spinning. «Είναι πολύ καλό και ιδρώνεις πολύ. Μου αρέσει να κάνω και ασκήσεις γράμμωσης και αντοχής. Αν κάνεις πάρα πολύ αεροβική άσκηση, απλώς γίνεσαι πολύ λεπτή. Εγώ θέλω να δείχνω δυνατή και σέξι» λέει χαρακτηριστικά.



Κάρα Ντελεβίν: Και στη δική της περίπτωση η εντατική γυμναστική συνοψίζει το μυστικό του καλλίγραμμου κορμιού της. «Συνεχίζω και πιέζομαι μέχρι να φτάσω να πονάω και να καίνε οι μύες μου, πράγμα που δεν είναι καλό. Πραγματικά, δεν μπορώ ποτέ να καταλάβω πότε ήρθε η ώρα να σταματήσω» παραδέχεται η 21χρονη Βρετανίδα και προσθέτει: «Οταν κάνεις μόντελινγκ είσαι συνέχεια στο τρέξιμο και δεν έχεις χρόνο να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να ρίξεις ρυθμούς. Γράφω μουσική. Αυτό με βοηθάει. Είναι ένας τρόπος για να μιλάω στον εαυτό μου. Μαθαίνω να φροντίζω τον εαυτό μου και να βρίσκω ισορροπία».



Εριν Χίθερτον: Η 24χρονη Αμερικανίδα αναγνωρίζει ότι, όπως κάθε μοντέλο, η εμφάνισή της είναι συνεχώς στο μυαλό της, αλλά ειδικά όταν πλησιάζει η ώρα της πασαρέλας, τα πράγματα γίνονται πιο αυστηρά. «Οταν ξέρω ότι σε λίγες εβδομάδες θα βγω στην πασαρέλα με τα εσώρουχα, δεν τρώω γλυκά, βαριά γεύματα ή οτιδήποτε δεν είναι υγιεινό» λέει χαρακτηριστικά. Σε ό,τι αφορά το σημείο του σώματός της που την ανησυχεί περισσότερο, αυτό είναι οι γλουτοί της. «Θα δούλευα αυτό το σημείο 24 ώρες την ημέρα για τρεις εβδομάδες πριν από την επίδειξη αν μπορούσα. Κάνω ασκήσεις μπαλέτου, γέφυρα και βαθιά καθισματάκια. Λίγες εβδομάδες μετά το σόου δεν ξέρω καν πώς δείχνουν τα οπίσθιά μου. Αντίθετα, κάθε μέρα πριν από αυτό, τα κοιτάζω για να δω πώς είναι».


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...