Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι κάμερες «έπιασαν» (το άγριο πιστολίδι) και τους εκτελεστές!

Οι υποψήφιοι δολοφόνοι του επιχειρηματία στον Αλιμο καταγράφηκαν την ώρα της επίθεσης.


Φαρ Ουέστ θύμισε το μεσημέρι του Σαββάτου η Λ. Ποσειδώνος από το άγριο πιστολίδι δύο επαγγελματιών δολοφόνων που αποπειράθηκαν να εκτελέσουν συμβόλαιο θανάτου σε βάρος γνωστού επιχειρηματία, στον οποίο είχαν στήσει καρτέρι έξω από την επιχείρησή του. Ο 50χρονος Αιμίλιος Κοτσόνης σώθηκε από θαύμα, καθώς τη στιγμή που άρχισε ο καταιγισμός πυρών από τους οπλοφόρους πέρασε από το σημείο μια ανυποψίαστη γυναίκα, με αποτέλεσμα οι δράστες να σταματήσουν τους πυροβολισμούς. Αυτή η παύση μερικών δευτερολέπτων στην «καταιγίδα καυτού μολυβιού» που εξαπέλυσαν οι δύο κακοποιοί έδωσε στον επιχειρηματία την ευκαιρία να καλυφθεί πίσω από το αυτοκίνητό του, να βγάλει το όπλο του και να ανταποδώσει τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα οι δύο άγνωστοι να τραπούν σε φυγή.


Συμβόλαιο θανάτου…


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», στην Ασφάλεια Αττικής, που έχει αναλάβει τις έρευνες γι’ αυτήν τη σοβαρή υπόθεση, είναι πλέον πεπεισμένοι πως πρόκειται για απόπειρα εκτέλεσης συμβολαίου θανάτου με κίνητρο ίσως οικονομικές διαφορές που είχε ο επιχειρηματίας με άλλα άτομα. Η ενέδρα, η άμεση αντίδραση των οπλοφόρων στη θέα του επιχειρηματία, αλλά και το σημείο που επέλεξαν να χτυπήσουν τον Α. Κοτσόνη οι δράστες συνηγορούν στο ότι η ενέδρα έγινε από επαγγελματίες που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας ένα δύσκολο -όπως αποδείχθηκε- συμβόλαιο θανάτου.


Ολα έγιναν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στη Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος του Αλίμου, δίπλα ακριβώς από το συμμαχικό νεκροταφείο. Σε αυτό το σημείο ο 50χρονος διατηρεί την επιχείρησή του, μια μεγάλη αντιπροσωπία αυτοκινήτων με την επωνυμία ΜΕΚΟ. Λίγο πριν από τις 14.00 ο Α. Κοτσόνης στάθμευσε το αυτοκίνητό του έξω από την επιχείρησή του. Κατέβηκε από το όχημά του ανυποψίαστος, με κατεύθυνση την πόρτα εισόδου της αντιπροσωπίας.


Ξαφνικά δύο άτομα, τα οποία επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και είχαν σταματήσει ακριβώς απέναντι από την επιχείρηση του 50χρονου, έβγαλαν από τα μπουφάν τους δύο πιστόλια και άρχισαν να εξαπολύουν καταιγισμό πυρών σε βάρος του 50χρονου, ο οποίος αντέδρασε με αστραπιαίες κινήσεις. Αμέσως έκανε βουτιά στο πεζοδρόμιο και καλύφθηκε πίσω από το αυτοκίνητό του, τη στιγμή μάλιστα που περνούσε από το σημείο μια ανυποψίαστη γυναίκα. Ο Α. Κοτσόνης έβγαλε το όπλο που κατέχει νόμιμα και άρχισε και αυτός να πυροβολεί εναντίον των αγνώστων που συνέχισαν να του ρίχνουν. Βέβαια το γεγονός πως ο επιχειρηματίας ανταπέδωσε τα πυρά αιφνιδίασε τους εκτελεστές, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή μέσω της Λ. Ποσειδώνος.


Τους «έχουν» οι κάμερες…


Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», από τις κάμερες που είναι εγκατεστημένες επί της Λ. Ποσειδώνος, αλλά και σε διάφορα καταστήματα και επιχειρήσεις στην περιοχή, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν την οδό διαφυγής των δύο οπλοφόρων. Μάλιστα μέσα από τις κάμερες οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν ολόκληρη τη διαδρομή που ακολούθησαν μέχρι ενός ορισμένου σημείου οι δράστες και πλέον πραγματοποιούν έρευνες πόρτα πόρτα, καθώς εκτιμούν πως εκεί κοντά βρίσκεται το κρησφύγετο των οπλοφόρων.


Επίσης, λόγω του γεγονότος πως η μοτοσικλέτα των παραλίγο δολοφόνων του 50χρονου επιχειρηματία δεν είχε αριθμό κυκλοφορίας, οι αστυνομικοί πιστεύουν ακράδαντα πως δεν είναι κλεμμένη και κατά συνέπεια κάπου την έχουν κρύψει. Για τον λόγο αυτό πραγματοποιούν έρευνες στην περιοχή όπου εκτιμούν πως κατέληξαν οι δράστες έπειτα από την απόπειρα σε βάρος του Α. Κοτσόνη.


Οσον αφορά τώρα τις έρευνες για τον άνθρωπο που έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο θανάτου, κινούνται κυρίως στο επαγγελματικό περιβάλλον του 50χρονου προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιον είχε μεγάλες οικονομικές διαφορές, ικανές να ρίξουν στο τραπέζι ένα συμβόλαιο θανάτου. Τέλος, ο επιχειρηματίας -απ’ ό,τι φαίνεται- περίμενε πως κάτι θα συμβεί, καθώς πρόσφατα είχε ζητήσει από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης αστυνομική προστασία, αίτημα το οποίο δεν έγινε δεκτό από την αρμόδια επιτροπή του υπουργείου.


ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...