Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η λίστα με τις πιο καλοντυμένες του 2013

Η «Vogue» βάζει στην πρώτη θέση τη Ριάνα, ενώ φιγουράρει και η Ευγενία Νιάρχου.


Αν και οι περισσότερες από αυτές άνετα μπορούν να χαρακτηριστούν… καλογδυμένες, φιγουράρουν με δόξα και στιλιστική τιμή στη λίστα της «Vogue» με τις πιο καλοντυμένες της χρονιάς που μας αποχαιρετά αύριο. Εστεμμένη για φέτος είναι η Ριάνα, ενώ μεταξύ των κυριών των… στιλιστικών τιμών περιλαμβάνεται η Ευγενία Νιάρχου. Η νεαρή, βαθύπλουτη κληρονόμος περιγράφεται από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού ως «η πιο σικ πρέσβειρα του αριστοκρατικού boho στιλ».


Η Ριάνα έχει δει τις μετοχές της να εκτοξεύονται στον χώρο της μόδας, δεδομένου ότι υπογράφει και τη δική της κολεξιόν για την εταιρία River Island, ενώ επιλέχθηκε και ως το βασικό πρόσωπο για την εαρινή- καλοκαιρινή καμπάνια του οίκου Balmain. Σύμφωνα με τους συντάκτες της «Vogue» που δημιούργησαν τη λίστα, πρόκειται για ένα «ενδυματολογικό ηφαίστειο, έτοιμο να εκραγεί ανά πάσα στιγμή με τους πιο απίθανους συνδυασμούς που μπορεί να φανταστεί κανείς», ενώ «βάζει τα γέλια με τη φράση “dress code”».


Οι κομψές


Την πριγκίπισσα της ποπ μουσικής και της πρόκλησης ακολουθούν η ηθοποιός Λίλι Κόλινς, το μοντέλο Κάρα Ντελεβίν, η Κέιτ Μπλάνσετ, το μοντέλο της Victoria’s Secret Μιράντα Κερ, η ηθοποιός Κέρι Ουάσινγκτον αλλά και η σχεδιάστρια μόδας Στέλλα Μακ Κάρτνεϊ.


Για την Κέιτ Μπλάνσετ το περιοδικό σχολιάζει ότι «όποια κι αν είναι η περίσταση, η πρωταγωνίστρια της «Θλιμμένης Τζάσμιν» γνέφει στο κόκκινο χαλί θριαμβευτικά, ευστοχώντας πάντα στον δύσκολο συνδυασμό της πρωτοπορίας της μόδας με τη διαχρονική κομψότητα». Η Κερ περιγράφεται ως «η καλύτερη πιθανή έκδοση Μπάρμπι του street style» που καταφέρνει «ένα απλό καθημερινό ρούχο να δείχνει το πιο λαμπερό στην ιστορία!»


Ιδιαίτερα τιμητικά είναι τα λόγια των συντακτών της «Vogue» και για τη Στέλλα Μακ Κάρτνεϊ. «Η προσγειωμένη σχεδιάστρια καταφέρνει να νοιάζεται για το περιβάλλον και να δείχνει αψεγάδιαστη» σχολιάζουν χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι «ντύνεται με τον τρόπο που κάθε έξυπνη και κομψή εργαζόμενη μητέρα φιλοδοξεί να ντύνεται». Στην Ντελεβίν αναγνωρίζεται ότι καταφέρνει να βάζει την παράμετρο της ομορφιάς στο ρέμπελο στιλ, ενώ η Κέρι Ουάσινγκτον, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Scandal», περιγράφεται ως «η ενσάρκωση του τρόπου με τον οποίο οι Αμερικανίδες γυναίκες ονειρεύονται να ντύνονται».


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...