Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Ο Σκαραβαίος»: Ο κλόουν σας

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια γυναίκα κάνοντας...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Ο Χολίδης και η σύντροφός του για καφεδάκι στα νότια προάστια

Ο Χρήστος Χολίδης και η σύντροφός του Κατερίνα Γκιουζέλη...

Για γαμπρός το 2024 ετοιμάζεται ο Πολυδερόπουλος

Γαμπρός μέσα στο 2024  σχεδιάζει να ντυθεί ο Νίκος...

Τετάρτη 8/1/2014

ΚΡΙΟΣ: Η κούρασή σας θα είναι μεγάλη, αλλά θα συνοδευτεί από μεγάλη εύνοια στον οικονομικό σας τομέα και τον εργασιακό σας χώρο, οπότε θα υπάρχει θετικό αντιστάθμισμα. Εάν θέλετε να σας αναγνωρίζουν ως επαγγελματίες στο είδος σας, αποφύγετε ερασιτεχνικές ή επιπόλαιες ενέργειες.


ΤΑΥΡΟΣ: Θα νιώσετε πως το φορτίο των ευθυνών που έχετε αναλάβει είναι πολύ μεγάλο, αλλά πρέπει να συνεχίσετε να συνεργάζεστε. Μειώστε τη ζήλια, την κτητικότητα και μην κλείνετε τα αυτιά σας σε παράπονα. Πρέπει να αποβάλετε παλιές νοοτροπίες, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί η εξέλιξή σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα έχει πολλές απαιτήσεις, αλλά παράλληλα και ικανοποιήσεις σε όλους τους τομείς. Δείξτε συνέπεια αφήνοντας τη θεωρία και περνώντας στην πράξη. Θυμηθείτε την υπευθυνότητα που πρέπει να επιδείξετε στον επαγγελματικό τομέα. Είναι καλή περίοδος για ανακατατάξεις, όπου χρειάζεται να γίνουν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε αρκετά ευαίσθητοι και αυτό φαίνεται πως οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν εύκολα και σας παρεξηγούν. Δεν φταίνε αυτοί, αλλά εσείς που κρύβεστε συνέχεια. Εάν βλέπετε πως μέρα με τη μέρα αυξάνονται οι ερωτήσεις από το περιβάλλον σας για την προσωπική σας ζωή, βάλτε όρια.


ΛΕΩΝ: Προσέξτε τις κινήσεις σας στο ξεκίνημα του μήνα, γιατί από εσάς θα εξαρτηθούν πολλά στα επαγγελματικά αλλά και στα ερωτικά σας θέματα. Στις διαφορές δείξτε συμβιβαστική διάθεση. Ξεκαθαρίστε τις τυχόν παρεξηγήσεις που δεν έχουν λυθεί, πριν ατονήσει η ερωτική σας ζωή.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στον αισθηματικό τομέα δείξτε ευαισθησία και κατανόηση. Δώστε προσοχή στις επαγγελματικές σας δοσοληψίες για να βγείτε κερδισμένοι. Η αλληλοαποδοχή είναι ίσως η καλύτερη τακτική σε θέματα που αφορούν τις συνεργασίες σας. Για να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας βάλτε στην άκρη τον εγωισμό.


ΖΥΓΟΣ: Μπορεί η στρατηγική που ακολουθείτε να είναι σε γενικές γραμμές σωστή, αλλά οι περιστάσεις απαιτούν ευελιξία, υπομονή και τακτ από εσάς. Μην προσκολλάτε σε μικρά πράγματα, γιατί χάνετε την ουσία και αποπροσανατολίζεστε. Αποφύγετε την υπερβολική κούραση για να διατηρήσετε την καλή σας υγεία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας προκειμένου να κρατηθούν χρήσιμες ισορροπίες στην εργασία, στον οικονομικό σας τομέα αλλά και στις σχέσεις σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας προκαλούν άγχος για να απαλλαγείτε μια και καλή από αυτές.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην απελπίζεστε, γιατί θα τα καταφέρετε και στα δύσκολα. Οι δικοί σας άνθρωποι μπορεί να σας εκνευρίζουν με αυτά που σας λένε, αλλά θα σας δώσουν τελικά τη βοήθειά τους. Για να μπορέσετε να βρείτε μια δουλειά που σας ταιριάζει καλό είναι να χρησιμοποιήσετε τις γνωριμίες σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μειώστε το πείσμα σας και συνεργαστείτε περισσότερο για να έχετε καλά αποτελέσματα. Αξιοποιήστε την ηθική και πρακτική βοήθεια φίλων και συγγενών. Αν η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη, υποχωρήστε προσωρινά. Πρέπει να ενημερώσετε τον σύντροφό σας ότι έχουν αλλάξει οι ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και μη μεγαλοποιείτε τις ελλείψεις σας, καθώς την κατάλληλη στιγμή θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε προκειμένου να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στο εργασιακό σας περιβάλλον, ώστε να μη γίνετε στόχος κανενός.


ΙΧΘΥΕΣ: Θα υπάρχει σταδιακά ανάκαμψη σε όλους τους τομείς της ζωής σας, γι’ αυτό κάντε τον προγραμματισμό σας και ξεκινήστε αφήνοντας πίσω ό,τι δεν μπορεί να εξελιχθεί. Πρέπει οπωσδήποτε να περιορίσετε τον εγωισμό σας, γιατί θολώνει την κρίση σας και μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...