Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Η επιστροφή του Γιώργου Σαρρή ύστερα από επτά χρόνια ακινησίας

Ενα σοβαρό αυτοκινητικό ατύχημα τον καθήλωσε στο κρεβάτι για επτά χρόνια στερώντας του τη δυνατότητα να αυτοεξυπηρετείται και υποχρεώνοντάς τον απέχει από τη μεγάλη αγάπη του, το τραγούδι.

Ενα σοβαρό αυτοκινητικό ατύχημα τον καθήλωσε στο κρεβάτι για επτά χρόνια στερώντας του τη δυνατότητα να αυτοεξυπηρετείται και υποχρεώνοντάς τον απέχει από τη μεγάλη αγάπη του, το τραγούδι. Ο Γιώργος Σαρρής, αδελφός της Χαρούλας Αλεξίου και ένας από τους καλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές που ξεχώρισαν στη δεκαετία του ’80, επιστρέφει στις live εμφανίσεις συμμετέχοντας στο τριήμερο αφιέρωμα για τον Μανόλη Ρασούλη, με τον τίτλο «Εδώ είναι του Ρασούλη…» στις 18 και 25 Ιανουαρίου και την 1η Φεβρουαρίου στο Ρυθμός Stage.


Ο ερμηνευτής της κλασικών επιτυχιών του αείμνηστου στιχουργού – ποιητή, όπως είναι «Οι νταλίκες», θα εμφανιστεί τη δεύτερη βραδιά μαζί με τη Ναταλία Ρασούλη, τη Βάσω Αλαγιάννη, τη Νένα Βενετσάνου, τη Σοφία Παπάζογλου και άλλους καλλιτέχνες.


«Ημουν στη λεωφόρο Καβάλας και περίμενα ταξί για να πάω στο σπίτι μου, όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα ανήλικος Ρωσοπόντιος, 16 χρόνων, έπεσε πάνω μου και με έκανε… καλοκαιρινό» θυμάται σήμερα ο τραγουδιστής, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο έχει σηκωθεί από το αναπηρικό καροτσάκι, όπου ήταν καθηλωμένος, και πλέον χρησιμοποιεί μπαστούνι.


Ο Γιώργος Σαρρής έχει υποβληθεί μέχρι τώρα σε 24 εγχειρήσεις, προκειμένου να φτάσει στο σημείο να μπορεί να σταθεί στα πόδια του. «Πέρυσι έβγαλα τα σίδερα, γιατί είχα γίνει βιονικός, Ρόμποκοπ» συνεχίζει ο ίδιος κάνοντας πικρό χιούμορ για το απίστευτο δράμα που ζει τόσα χρόνια. «Εφτασα να έχω 14-15 αιματοκρίτη, δηλαδή είχα πεθάνει και δεν το ήξερα, αλλά λόγω του δυνατού οργανισμού μου άντεξα. Τώρα, δόξα τω Θεώ, είμαι καλά, αυτοεξυπηρετούμαι» μας λέει και τονίζει ότι ένα επιπλέον κακό σε όλο αυτό που του συνέβη ήταν το γεγονός ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ανήλικος ήταν ανασφάλιστο.


«Το αυτοκίνητο δεν είχε ασφάλεια κι έτσι δεν αποζημιώθηκα. Δηλαδή με άφησε σακάτη και δεν πήρα μία για να μπορώ να ζήσω. Είναι να μη σου τύχει…»
Να πούμε ότι ο τότε ανήλικος που δημιούργησε τόσο μεγάλο πρόβλημα στον τραγουδιστή είναι σήμερα 24 χρόνων και ούτε μία φορά δεν επικοινώνησε με τον Γιώργο Σαρρή για να τον ρωτήσει τι κάνει. Οσο για το πώς ο καλλιτέχνης τα έβγαλε πέρα όλο αυτό το διάστημα που μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία και ήταν κλεισμένος στο σπίτι του, ας είναι καλά η σύζυγός του και η αδελφή του, που του συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...