Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τρίτη 14/1/2014

ΚΡΙΟΣ
Νέοι άνθρωποι, ιδέες και ένας νέος άνεμος που θα πνέει γύρω σας θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις πραγματικά πολλές δυνατότητες που θα σας δοθούν. Κινηθείτε με καλή άμυνα και πολλή λογική, για να μη βρεθείτε στη δύσκολη θέση να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις την τελευταία στιγμή.


ΤΑΥΡΟΣ
Σίγουρα είναι δύσκολο να είστε εντάξει με τον εαυτό σας και παράλληλα και με τα άτομα που σας περιτριγυρίζουν, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Δείτε τη θετική πλευρά της κοινωνικότητας και μην κόψετε κάθε είδους συναναστροφής.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Τελευταία τα καταφέρατε καλύτερα σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και τις σχέσεις σας. Συνεχίστε έτσι, αλλά πάντα με προσοχή. Τολμήστε κάτι πρωτότυπο και δημιουργικό προκειμένου να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στη συλλογή πληροφοριών και όχι σε ανόητα κουτσομπολιά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καταπολεμήστε την τάση νωχελικότητας που σας πιάνει. Ετσι θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε θετικά αυτά που σας προσφέρει η ημέρα σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Μην αναλάβετε περισσότερες οικογενειακές ευθύνες από αυτές που ήδη έχετε.


ΛΕΩΝ
Αποφύγετε τους αυτοσχεδιασμούς και συνειδητοποιήστε τους όρους και τους κανόνες μέσα στους οποίους πρέπει να δράσετε και να αποφασίσετε για να «επιπλέετε» και στα δύσκολα. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, αν θέλετε να μπορέσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας σωστά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σπάστε τον κρίκο που έχετε συνδέσει ευαισθησία, ευθιξία και εγωισμό. Κυριαρχεί η ανάγκη για δράση, γι’ αυτό μην αμφιταλαντεύεστε αλλά δραστηριοποιηθείτε. Φροντίστε να περάσετε ήρεμα την ημέρα σας, χωρίς εντάσεις και εκνευρισμούς. Αποφύγετε να δώσετε ή να πάρετε τελικές αποφάσεις για επαγγελματικά θέματα.


ΖΥΓΟΣ
Πετάξτε από πάνω σας ό,τι σας βαραίνει, γιατί σίγουρα μπορείτε να κάνετε πολλά και ωφέλιμα. Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο τον δυναμισμό σας για να ικανοποιηθούν οι άλλοι. Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για θέματα που αφορούν την καριέρα σας, αν θέλετε να σας πάρουν σοβαρά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε αρκετά ευρηματικοί και ευέλικτοι και αυτό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα θετικά και να μειώσετε τα αρνητικά στοιχεία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Προσαρμόστε τα σχέδιά σας σύμφωνα με όσα ζητούνται στην αγορά εργασίας και όλα θα πάνε καλά.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Στρέψτε το ενδιαφέρον στα συμφέροντά σας και στον οικονομικό τομέα. Μετριάστε τον παρορμητισμό σας, γιατί το κέρδος θα έρθει έπειτα από κούραση και μπέρδεμα. Βοηθήστε άτομα που ψάχνουν να βρουν λύση στο πρόσωπό σας, χωρίς να παίξετε το παιχνίδι τους.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσέξτε πώς θα κινηθείτε σε ό,τι έχει σχέση με νομικές υποθέσεις και συνεργασίες, καθώς υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι πάτε για σοβαρή ανάκαμψη γενικώς. Εάν θέλετε να προκαλέσετε το ενδιαφέρον κάποιων ατόμων, κάντε το με την κατάλληλη εμφάνιση. Μη γίνεστε εγωκεντρικοί, αλλά δείξτε ειλικρινές ενδιαφέρον για όσα συμβαίνουν γύρω σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι παροδικές αλλαγές στη συμπεριφορά σας είναι μέρος του χαρακτήρα σας, αλλά τώρα απαιτείται συγκέντρωση και υπευθυνότητα για να συμβαδίσουν εργασία και οικονομικά. Στρέψτε την προσοχή σας σε προσωπικά θέματα, διατηρώντας την ψυχραιμία σας όταν οι άλλοι θα τη χάσουν.


ΙΧΘΥΕΣ
Μια καθυστέρηση ή μετάθεση ενός έργου δεν πρέπει να σας αποκαρδιώσει. Παραμείνετε πιστοί στους στόχους σας γιατί έχετε καλές προοπτικές, μόνο που είναι μέσα σε εναλλαγές. Για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά με τον σύντροφό σας μοιραστείτε τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες του.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...