Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Χρυσές Σφαίρες» σε κόκκινο… χάλι!

Υπερχείλισε φρεάτιο λίγο πριν από την άφιξη των λαμπερών προσκεκλημένων στις Χρυσές Σφαίρες.

Τη στιγμή που το διαγωνιστικό μέρος, ελλείψει σασπένς και εκπλήξεων, είχε όλα τα συστατικά για να χαρακτηριστεί ανιαρό, τα απρόoπτα και οι απρόβλεπτες συμπεριφορές των σταρ πάνω και κάτω από τη σκηνή κατάφεραν τελικά να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού στις φετινές Χρυσές Σφαίρες.

Η κακή μέρα για τους διοργανωτές φάνηκε από νωρίς, αφού την ώρα που τηλεοπτικά συνεργεία από όλο τον κόσμο ξεκινούσαν τις ζωντανές μεταδόσεις τους έξω από το Beverly Hills Hotel επιχειρώντας να μεταφέρουν στους τηλεθεατές λίγη από τη λάμψη του κόκκινου χαλιού, βρέθηκαν τελικά να κάνουν ρεπορτάζ για την πηγή της δυσοσμίας που είχε κατακλύσει τον χώρο. Οι απορίες λύθηκαν σύντομα, όταν λίγο πριν από την άφιξη των celebrities υπερχείλισε φρεάτιο ακριβώς κάτω από το κόκκινο χαλί πλημμυρίζοντας τον χώρο.

Απρόοπτα…

Τα απρόοπτα δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ένα τεχνικό πρόβλημα στο autocue έφερε σε δύσκολη θέση τη Μαργκό Ρόμπι και τον Τζόνα Χιλ, τη στιγμή που αμηχανία προκάλεσε και το παραλήρημα της Ζακλίν Μπισέ κατά τον ευχαριστήριο λόγο της. Ξεκινώντας με δάκρυα συγκίνησης για την αναπάντεχη κατάκτηση της Χρυσής Σφαίρας Β’ γυναικείου ρόλου σε μίνι σειρά, τηλεοπτική σειρά ή τηλεταινία, συνέχισε κάνοντας μεγάλες παύσεις και κατέληξε λέγοντας ευχαριστώ σε όσους της χάρισαν «ευχαρίστηση και σκ***».

Τη συγκίνηση που προκάλεσε ο Μάικλ Ντάγκλας στο κοινό αφιερώνοντας τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ηθοποιού μίνι τηλεοπτικής σειράς στην απούσα σύζυγό του Κάθριν Ζίτα Τζόουνς, διαδέχτηκε το γέλιο που σκόρπισε ο Τζιμ Κάρεϊ με το σατιρικό αστείο του για τον Σάια ΛεΜπεφ, με αφορμή τις πρόσφατες κατηγορίες σε βάρος του περί λογοκλοπής, αλλά και το «ευχαριστώ» της Κέιτ Μπλάνσετ στον ατζέντη της για το γεγονός ότι την πότιζε όλη νύχτα βότκα.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ


Μεγάλοι νικητές οι ταινίες «12 Χρόνια Σκλάβος» και «Οδηγός Διαπλοκής»

Οι ταινίες «12 Χρόνια Σκλάβος» και «Οδηγός Διαπλοκής» («American Hustle») ήταν οι δύο μεγάλοι νικητές των βραβείων. Η πρώτη πήρε τη σημαντικότερη διάκριση, δηλαδή τη Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία καλύτερης δραματικής ταινίας, ενώ η δεύτερη (που πήρε τρία βραβεία) αναδείχτηκε η καλύτερη και στην κατηγορία κωμωδίας ή μιούζικαλ.

Τη Χρυσή Σφαίρα για τον Α’ ανδρικό ρόλο σε κωμωδία ή μιούζικαλ κέρδισε ο Λεονάρντο ντι Κάπριο για την ταινία «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ», ενώ τη Χρυσή Σφαίρα για τον Α’ γυναικείο ρόλο σε δραματική ταινία κέρδισε η Κέιτ Μπλάνσετ για την ταινία «Θλιμμένη Τζάσμιν». Βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου σε δραματική ταινία πήρε ο Μάθιου Μακ Κόναχι για την ταινία «Dallas Buyers Club», στην οποία υποδύεται έναν πάσχοντα από AIDS.

Ο Μεξικανός σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν πήρε Χρυσή Σφαίρα σκηνοθεσίας για την ταινία του «Gravity» με πρωταγωνίστρια τη Σάντρα Μπούλοκ, ενώ ως καλύτερο κινηματογραφικό τραγούδι βραβεύτηκε το «Ordinary Love» των U2 από την ταινία «Mandela: Long Walk to Freedom». Σε ό,τι αφορά τις σειρές, τη Χρυσή Σφαίρα της καλύτερης σειράς απέσπασε το «Breaking Bad», ενώ το βραβείο καλύτερης ερμηνείας σε τηλεταινία πήρε ο Μάικλ Ντάγκλας για το «Behind the Candelabra».


Η… μεθυσμένη Εμα Τόμσον και ο «αδιάβαστος» Ντι Κάπριο

Το «ξυπόλυτο» λουκ υιοθέτησε και η Εμα Τόμσον, όχι όμως επειδή τη χτύπησαν οι Louboutin γόβες της. Η ηθοποιός επέλεξε να ανέβει στη σκηνή με ένα ποτήρι μαρτίνι στο ένα χέρι και τις γόβες της στο άλλο κάνοντας τη μεθυσμένη. Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο πάλι πιάστηκε «αδιάβαστος» προφέροντας λάθος την ταινία «Philomena». Ισως όμως το λάθος του να οφειλόταν στην ταραχή που του προκάλεσαν οι συμπαρουσιάστριες της βραδιάς.
 
Οι Τίνα Φέι και Εϊμι Πέλερ αυτοσαρκάστηκαν αρκετά, αλλά έκαναν και ένα άκομψο αστειάκι σε βάρος του Ντι Κάπριο, καλώντας το κοινό να τον υποδεχτεί στη σκηνή με τον ίδιο ενθουσιασμό που θα το έκανε κι ένα «αιδοίο μοντέλου». Σίγουρα ο Ντι Κάπριο δεν περίμενε τέτοια αντιμετώπιση, έστω και αν δέχτηκε το άκομψο αστείο.
 
Τέλος, φωτιά πήραν τα social media όταν σε γράφημα του E!Entertainment για τις Χρυσές Σφαίρες η νόσος Πάρκινσον του Μάικλ Φοξ συμπεριλήφθηκε στην κατηγορία Fun Facts.


Επίθεση στον Γούντι Αλεν από τον γιο του μέσω twitter!

Την ώρα που ο Γούντι Aλεν βραβευόταν στις Χρυσές Σφαίρες για τη συνολική προσφορά του στην τέχνη, ο γιoς του Ρόναν Φάροου τον κατακεραύνωνε μέσω twitter. O νεαρός γιος της Μια Φάροου (που, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η μητέρα του, πιθανότατα έχει βιολογικό πατέρα τον Φρανκ Σινάτρα και όχι τον διάσημο σκηνοθέτη) έγραψε χαρακτηριστικά:

«Eχασα το αφιέρωμα στον Γούντι Aλεν. Ανέφεραν σε αυτό το γεγονός ότι γυναίκα επιβεβαίωσε δημοσίως πως την κακοποίησε σε ηλικία εφτά ετών;» Ο 26χρονος αναφερόταν στις καταγγελίες που έκανε η Φάροου στις δικαστικές Αρχές, σύμφωνα με τις οποίες ο διάσημος σκηνοθέτης κακοποίησε την κόρη τους Ντίλαν όταν ήταν παιδί. Οσο για τη Μια Φάροου, κατά τη διάρκεια της απονομής έγραψε στο twitter πως ήταν ώρα να αλλάξει κανάλι και να φάει παγωτό.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...