Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Οι παλιές αγάπες πάνε ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο τους Παπανικολάου και Ντόρσεϊ στον πιο κρίσιμο αγώνα για το Top-16.

Η ώρα της (διπλής) επιστροφής για Παπανικολάου και Ντόρσεϊ στο Λιμάνι έφτασε. Μόνο που προφανώς θα υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση-προσέγγιση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού προς τους δύο άσους. Ο λόγος απλός: ο 24χρονος διεθνής φόργουορντ Κώστας Παπανικολάου θα βρεθεί αύριο στο ΣΕΦ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, έχοντας προηγουμένως τετραετή θητεία στον Ολυμπιακό, κερδίζοντας τον κόσμο με το πάθος του πάνω στο παρκέ. Και ας υπήρξε η (αναγκαστική) πώλησή του στους «μπλαουγκράνα» το περασμένο καλοκαίρι.


Από την άλλη, ο 30χρονος Αμερικανός σέντερ Τζόι Ντόρσεϊ, επίσης πρώην «ερυθρόλευκος», αποχώρησε πέρσι στα μέσα της σεζόν από τον Ολυμπιακό, χωρίς να έχει συμπληρώσει συνολικά ούτε χρόνο στην ομάδα. Και το κυριότερο, πηγαίνοντας (αρχικά) στην τουρκική Γκαζιαντέπ, μέσω δηλώσεών του σχολίαζε καυστικά τους Γιώργο Μπαρτζώκα (φωτό) και Βασίλη Σπανούλη.


Θεωρείται βέβαιο πως ο «Παπ» θα αποθεωθεί από το κοινό, που θα κατακλύσει το φαληρικό στάδιο (άλλωστε ανακοινώθηκε το sold out), λαμβάνοντας το πιο ηχηρό χειροκρότημα. Αντίθετα, ο Ντόρσεϊ δεν αναμένεται να τύχει της καλύτερης υποδοχής, αν και αγωνιστικά βέβαια πρόσφερε σημαντικά, όταν στο φινάλε της σεζόν 2011-12 ο Ολυμπιακός πανηγύριζε πρωτάθλημα Ελλάδος και Ευρωλίγκα. Μέτρησε όμως αρνητικά η πληροφορία που αφήνονταν να διαρρέει όλο το καλοκαίρι αναφορικά με τη -σχεδόν- κλεισμένη συμφωνία του Ντόρσεϊ με τον Παναθηναϊκό. Κάτι που δεν ακούστηκε καλά στο Νέο Φάληρο. Οπως και να ‘χει, πέραν του εξωαγωνιστικού και «συναισθηματικού» κομματιού, υπάρχει αύριο το καθαρά αγωνιστικό σκέλος.


Και εκεί ακριβώς εστιάζει ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα, ψάχνοντας μια δυναμική επανεκκίνηση μετά τη «σφαλιάρα» στο Μιλάνο. Με ρεκόρ 1-1 στον όμιλο, ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεται την περίπτωση νέας ήττας αύριο κι ενώ η Μπάρτσα έρχεται με το πιο άνετο 2-0. Στο Τορ-16 της Ευρωλίγκας εξάλλου κάθε απώλεια κοστίζει εν όψει της συνέχειας, όπου θα κριθούν οι θέσεις των προημιτελικών και κατόπιν το ποιοι θα βρεθούν στο final-4 του Μιλάνου. Την ευκαιρία πάντως να πιάσει τον παλμό των φιλάθλων του Ολυμπιακού για πρώτη φορά θα έχει αύριο ο Τζαμάριο Μουν. Ο 34χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο του Τορ-16 κι ετοιμάζεται να ντεμπουτάρει στα βαθιά. Δηλαδή, στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...