Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Τα νέα στοιχεία στη δίκη του παιδιάτρου που κατηγορείται πως ασέλγησε σε...

Στις 14 Μαΐου αναμένεται να συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό...

Πώς δημιουργήθηκε το φαινόμενο με δεκάδες σμήνη παπαγάλων να κατακλύζουν πάρκα και...

Τα τελευταία χρόνια ένα πολύχρωμο θέαμα με τροπικούς «μετανάστες»...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Μιράντα και ο Χριστόφορος ταξιδεύουν για να...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» ο...

Eurojackpot: Γιγαντιαίο έπαθλο ύψους 120 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης

Το μέγιστο ποσό του παιχνιδιού, ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ,...

Η νοσοκόμα που προκαλεί… εγκεφαλικά!

Η 28χρονη Σουηδή ξανθιά καλλονή Ιντα Μαρί Ισακσον, σύντροφος του νέου επιθετικού του Απόλλωνα Σμύρνης Μίκαελ Ντάλμπεργκ, «τρελαίνει κόσμο» με την εντυπωσιακή παρουσία της.

Είναι ξανθιά, sexy, με αναλογίες μοντέλου, όμως δηλώνει επαγγελματίας νοσοκόμα και στέκεται στο πλευρό του νέου επιθετικού του Απόλλωνα Σμύρνης Μίκαελ Ντάλμπεργκ, προκαλώντας… εγκεφαλικά στους άνδρες. Η 28χρονη Ιντα Μαρί Ισακσον άφησε την πατρίδα της, τη Σουηδία, και ακολούθησε τον σύντροφό της στη χώρα μας, καθώς αυτός πήρε μεταγραφή από την αρχή του χρόνου στην ελληνική ομάδα. Μάλιστα η παρουσία της στις κερκίδες του γηπέδου της Ριζούπολης την περασμένη Κυριακή (στο ματς εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα για τη Super League) δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού τα κεφάλια γύριζαν προς το μέρος της εντυπωσιακής ξανθιάς που καθόταν στα VIP του «Γεώργιος Καμάρας».

Αν νομίζετε πάντως ότι είναι απλώς άλλη μία σύντροφος αθλητή που κλέβει τις εντυπώσεις λόγω εμφάνισης ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε. Η Ιντα Μαρί μαζί με άλλες συμπατριώτισσές της (όπως τη σύζυγο του επίσης ποδοσφαιριστή της ΤΣΣΚΑ Πόντους Γουέρνμπλουμ, Νίνα, και τη Ζόζεφιν Ρίνγκμπλομ, που είναι παντρεμένη με τον παίκτη του Παναθηναϊκού Μάρκους Μπεργκ) διατηρούν site στο οποίο καταγράφουν την καθημερινότητά τους. Μάλιστα το έχουν ονομάσει «behindeveryman.se», παραφράζοντας το ρητό που λέει «πίσω από κάθε κάθε επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μια γυναίκα». Τα κορίτσια λοιπόν προκειμένου να περνούν ευχάριστα τις μέρες τους, όταν οι σύζυγοι και σύντροφοι προπονούνται και αγωνίζονται, γεμίζουν τον κυβερνοχώρο με φωτογραφίες τους, σχόλια και ιδέες ομορφιάς. Μάλιστα στη χώρα τους η σελίδα είναι αρκετά δημοφιλής, με αρκετούς φαν.

«Σήμερα ο Μ. (σ.σ.: Μίκαελ) υπέγραψε συμβόλαιο, που συμβαίνει ότι μετακομίζουμε στην Αθήνα. Δεν μπορώ να το πιστέψω, έχω πεταλούδες σε μέγεθος… δεινοσαύρου στο στομάχι! Είναι συναρπαστικό και τρομακτικό την ίδια στιγμή, όπως όλα όσα είναι άγνωστα. Αλλά είμαι ευγνώμων που έχουμε αυτήν την ευκαιρία, κάτι καινούργιο, μια νέα αρχή και περιπέτεια», έγραφε στις 30 Δεκεμβρίου η Ιντα Μαρί, λίγο προτού ετοιμάσει βαλίτσες και μετακομίσει για το υπόλοιπο της ποδοσφαιρικής σεζόν στη χώρα μας. Η ξανθιά καλλονή, αν και δεν έχει εργαστεί ως μοντέλο, ξέρει πάρα πολύ καλά να πλασάρει τα τελευταία trends της μόδας, κάτι που το βλέπουμε και μέσα από το blog της στη σελίδα. Κάθε μέρα σχεδόν φωτογραφίζει τις στιλιστικές της επιλογές, αναφέροντας μάλιστα και τους οίκους που την ντύνουν. Οι φωτογραφίσεις της θυμίζουν πολύ editorial περιοδικού και εκφράζουν το έμφυτο γούστο της.

Η Αθήνα, ο ήλιος και ο… ταξιτζής

Οσο για τη μέχρι στιγμής άποψη της πανέμορφης Σουηδέζας για τους Ελληνες; Την περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο στο blog:

«Οι άνθρωποι εδώ στην Αθήνα είναι ευγενικοί, “ανοιχτοί” κι έτοιμοι να βοηθήσουν. Οι περισσότεροι ξέρουν αγγλικά κι έτσι γίνεσαι κατανοητός. Χθες είχα ένα… τρομακτικό περιστατικό στη διαδρομή με ταξί από τη Βούλα. Ο οδηγός δεν μιλούσε καλά αγγλικά, πήρε διαφορετικό δρόμο από εκείνον που είχα κάνει την προηγούμενη φορά και πανικοβλήθηκα λιγάκι. Δεν χρησιμοποίησε GPS κι εγώ δεν ήμουν σίγουρη ότι είχε καταλάβει ποια διεύθυνση του έδωσα. Τελικά έφτασα σπίτι και ύστερα κατάλαβα ότι με πήγε από αλλού, με λιγότερη κίνηση!

Τώρα έχω μια καλύτερη οπτική της Αθήνας!» έγραψε, ενώ εκείνο που της έχει κάνει εντύπωση στην Ελλάδα είναι -τι άλλο;- ο ήλιος και ο καιρός, που πολλές φορές την κάνουν να στέλνει ευχές για υπομονή και κουράγιο στους Σουηδούς, οι οποίοι -όσο να ‘ναι- έχουν πιο βαρύ χειμώνα από εμάς!

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...