Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Η «μαμά» ήταν για μένα ένα μεγάλο σχολείο

Ο νεαρός ηθοποιός «πολιορκείται» στις παραστάσεις στο θέατρο Αμιράλ.

«Η μαμά είπε μη», αλλά οι θαυμάστριες λένε «ναι» στον Αιμίλιο Ράφτη. Ειδικά μία, πολύ φανατική, έχει παρακολουθήσει την παράσταση που παίζει πάνω από 15 φορές! Φαίνεται πως ο μοναδικός άντρας του θιάσου στο θέατρο Αμιράλ έχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται… συζήτηση γύρω απ’ το όνομά του. «Είναι μια κοπέλα που έρχεται συνέχεια το τελευταίο διάστημα. Παρακολουθεί το έργο κι επισκέπτεται τα καμαρίνια, και δη το δικό μου, δείχνοντας μια λατρεία… μάλλον για την παράσταση» λέει γελώντας ο Αιμίλιος. «Μου φαίνεται λίγο παράξενο. Σίγουρα το βρίσκω κολακευτικό, αλλά είναι και κάπως αμήχανο παράλληλα» συμπληρώνει.

Η συγκεκριμένη βέβαια δεν είναι η μοναδική εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχτεί ο ηθοποιός. «Το να σου εκφράζει ο κόσμος τον θαυμασμό του είναι ωραίο πράγμα. Με αυτό τον τρόπο επιβραβεύεται η προσπάθειά σου και παίρνεις δύναμη να συνεχίσεις και να γίνεις καλύτερος. Αυτό είναι που μετράει για μένα πάνω απ’ όλα: η εξέλιξη. Βέβαια με ενδιαφέρει και η εμφάνισή μου, διότι μια ωραία εικόνα όταν συνδυάζεται με το ταλέντο και τη σκληρή δουλειά το αποτέλεσμα είναι πετυχημένο. Γι’ αυτό γυμνάζομαι συστηματικά. Δεν είναι κακό ν’ αρέσεις».

Οπως αποκαλύπτει ο Αιμίλιος, έχει τύχει να τον φλερτάρουν και άντρες. «Οσες φορές με έχουν προσεγγίσει όμως δεν το έχουν κάνει επίμονα ή χυδαία. Ετσι δεν βρέθηκα ποτέ σε δύσκολη θέση. Αν κάποιος μου την έπεφτε χύμα δεν θα ήξερα πώς ν’ αντιδράσω και σίγουρα θα ερχόμουν σε αμηχανία. Δεν θα θύμωνα πάντως, γιατί ο καθένας κάνει τις επιλογές του στον έρωτα και δεν είμαι από τους ανθρώπους που το κατακρίνουν αυτό. Απλώς εμένα μου αρέσουν μόνο οι γυναίκες» ξεκαθαρίζει.

Σε ό,τι αφορά τον τύπο γυναίκας που τον ελκύει; «Τη θέλω δυναμική, έξυπνη και παραδοσιακή. Να με φροντίζει, όπως θα τη φροντίζω κι εγώ. Δεν παίζει ρόλο μόνο η εμφάνιση». Για την ώρα πάντως παραμένει single. «Ο χρόνος μου είναι τόσο μετρημένος που δεν θα μπορούσα να δώσω προσοχή και ενέργεια σε μια σχέση αυτή τη στιγμή. Ομως, είμαι πάντα ανοιχτός στις προκλήσεις. Ασε που και το σεξ από μόνο του είναι ωραίο σπορ. Αυστηρώς επιλεκτικά όμως. Δεν είμαι εύκολη περίπτωση ούτε εκεί».

Εχοντας διανύσει ήδη τη μισή θεατρική σεζόν με την παράσταση «Η μαμά είπε μη» των Βάλαρη – Παπαδόπουλου, ο ηθοποιός χαρακτηρίζει την εμπειρία του εποικοδομητική. «Ηταν ένα μεγάλο σχολείο γιατί δουλέψαμε πολλούς μήνες σε πρόβες με έναν πολύ ταλαντούχο σκηνοθέτη, τον Γιώργο Βάλαρη, ο οποίος ξέρει να αντλεί από τους ηθοποιούς του τον καλύτερό τους εαυτό. Φυσικά κερδίζω καθημερινά πράγματα έχοντας απέναντί μου έμπειρους ηθοποιούς, όπως η Μάρθα Καραγιάννη και τα υπόλοιπα κορίτσια του θιάσου».

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...