Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Παρασκευή 17/1/2014

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που θα σας στηρίζει. Η διαίσθησή σας θα αποδειχθεί ο καλύτερος οδηγός. Αποδράστε από τα καθιερωμένα, ξεκουραστείτε και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Θα έχετε υποστήριξη από τον επαγγελματικό σας χώρο και ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε κάθε είδους συνεργασία με συνεργάτες που είναι αρκετά οξύθυμοι. Κρατήστε τις επιφυλάξεις σας μέχρι να αποδειχθεί ότι είστε σε θέση να αναλάβετε ευθύνες. Μην αφήσετε τον σύντροφό σας να λειτουργεί χωρίς πρόγραμμα, καθώς χρειάζεται τη βοήθειά σας και τη συνεργασία σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξωτερικεύστε τις σκέψεις σας και εκφράστε ανοιχτά αυτά που σας απασχολούν για την πορεία της σχέσης σας. Ξεπεράστε αδικαιολόγητες φοβίες και διώξτε μια και καλή σκουριασμένες αντιλήψεις. Αποδράστε από τα καθημερινά που σας πνίγουν με μια εκδρομή και αλλάξτε εικόνες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πάρτε στα σοβαρά λόγια ανθρώπων που μέχρι τώρα δεν ακούγατε και αγνοούσατε. Να δείχνετε συνέπεια απέναντι σε θέματα που αφορούν τον νόμο και να μην είστε τόσο επίμονοι. Διαφωνίες που έχετε σε επαγγελματικά και προσωπικά σας θέματα θα λυθούν μόνο διά της διπλωματικής οδού.


ΛΕΩΝ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με αγαπημένα πρόσωπα και να χαλαρώσετε. Μην αφήσετε δυσάρεστες σκέψεις να σας προβληματίζουν. Αν η διαίσθησή σας σας προειδοποιεί να κρύψετε τα συναισθήματά σας, κάντε το. Η ημέρα είναι καλή για αισθηματικές υποθέσεις, χωρίς υποχωρήσεις από την πλευρά σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παράτολμα εγχειρήματα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας δεν ευνοούνται. Η σωστή διαχείριση του οικονομικού τομέα θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα. Για να λύσετε άμεσα προβλήματα, χρησιμοποιήστε τις γνώσεις του παρελθόντος. Η μέρα σας προτρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά με προσοχή.


ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε τα καθημερινά προβλήματα να σας αποδυναμώσουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε σοβαρά επαγγελματικά θέματα δουλεύοντας όσο χρειάζεται για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Μείνετε αμέτοχοι σε συζητήσεις που δεν είναι του ενδιαφέροντός σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε έτοιμοι να δεχτείτε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Επικοινωνήστε με φίλους και βρείτε ανθρώπους που έχουν κοινούς σκοπούς με εσάς. Λάθη του παρελθόντος κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν, με απρόσμενες συνέπειες. Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε νομικά θέματα προσέχοντας πού υπογράφετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να κάνετε περιττές δαπάνες κι αν δυσκολεύεστε, θυμηθείτε τι συνέβη στο παρελθόν. Εκφράστε με καθαρότητα τις σκέψεις σας, δώστε σημασία στην εξωτερική σας εμφάνιση και γοητεύστε τα πλήθη. Μη μιλάτε μονίμως μόνο για οικονομικά θέματα, γιατί έτσι κουράζετε τους γύρω σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντιμετωπίστε δυναμικά όποιο από τα σχέδιά σας έχετε δρομολογήσει. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει. Συγκεντρωθείτε σε καθημερινά προβλήματα και με διπλωματία και κοινωνικότητα θα βρείτε λύσεις. Ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή με σπορ που αγαπάτε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι μεταμορφωτικές αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω σας αποτελούν προκλήσεις για αλλαγή στην πορεία της ζωής σας. Απαιτείται δύναμη για να περιορίσετε τους φόβους σας για το μέλλον, όπως και μεγάλη προσπάθεια για να δεχτείτε τη νέα πραγματικότητα, όπως αυτή διαγράφεται.


ΙΧΘΥΕΣ: Οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσα από την επικοινωνιακή σας δραστηριότητα, γι’ αυτό επιμεληθείτε τις σχέσεις σας με τους άλλους σε όλους τους τομείς και προχωρήστε σε οικονομική αναδιοργάνωση. Δείτε καθαρά τις ευκαιρίες, ώστε να μη σας προβληματίσουν τα εμπόδια που θα μεσολαβήσουν.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...