Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Οι low profile Αιγόκεροι έχουν διάθεση για φλερτ



ΚΡΙΟΣ
Γνωρίστε πού και σε ποιους πρέπει να επενδύσετε μακροπρόθεσμα ή και για πάντα. Ανακαλύψτε μέσα σας νέες δυνάμεις ασκώντας το πρακτικό σας πνεύμα. Φροντίστε να περνάτε καλά και διατηρήστε αυτοπειθαρχία. Προκειμένου να αναζωογονηθείτε προτιμήστε να βρίσκεστε σε κίνηση ή να πραγματοποιήσετε κάποια ταξιδάκια που θα σας βγάλουν από την καθημερινή στασιμότητα. Ξεχάστε καταχρήσεις και υπερβολές που τους προηγούμενους μήνες σάς έδειξαν τα αποτελέσματά τους και επιδιώξτε μια γοητευτική και συγκρατημένη εμφάνιση που θα περνάει «μηνύματα». Η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη και αυτό ίσως σας ωθήσει να απαρνηθείτε συνειδητά την εργασιομανία. Μπορεί να σας φανεί χρήσιμο, αφού ακόμη δεν έχετε μάθει να ελέγχετε πλήρως τη συμπεριφορά σας και οι αντιπαραθέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, εκτός του ότι δεν χρειάζονται, μπορούν να προκαλέσουν επιπτώσεις στις συνεργασίες σας.



ΤΑΥΡΟΣ
Αν θέλετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα επενδύσετε τον χρόνο σας, προτού αυξηθούν σημαντικά οι ανάγκες σας. Βρίσκεστε σε φάση ριζικών αλλαγών, γι’ αυτό μη φοβηθείτε και κλειστείτε στον εαυτό σας. Μοιραστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους τους φόβους και τις ελπίδες σας και θα ανακαλύψετε πως η επιβεβαίωση ότι βαδίζετε σωστά θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Πρέπει να καταλάβετε πως είστε υπεύθυνοι και για τα καλά και για τα άσχημα που σας συμβαίνουν και όχι να επιμένετε πως όταν περνάτε καλά οφείλεται στις κινήσεις σας και όταν περνάτε άσχημα φταίνε πάντα οι άλλοι, γιατί μόνοι σας θα δώσετε δικαιώματα και θα έχουν και δίκιο.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ημέρα που θα διανύσετε έχει πολλά να σας προσφέρει και θα σας τα δώσει, αρκεί να είστε ειλικρινείς και να σταματήσετε να παίζετε παιχνίδια χωρίς τέλος. Αν δεν βοηθήσετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας, μην περιμένετε να το κάνει κάποιος άλλος. Δώστε του αυτό που του αξίζει πραγματικά και δεν είναι τίποτα λιγότερο από το να είστε ευτυχισμένοι. Οι μισοί από εσάς που είστε δεσμευμένοι τα πάτε αρκετά καλά με τον σύντροφό σας και θα τα πάτε ακόμη καλύτερα, όμως οι άλλοι μισοί έχετε εγκλωβιστεί σε μια σχέση που έχει τελειώσει στην καρδιά σας και δεν έχει να σας προσφέρει και να της προσφέρετε τίποτα πλέον, μόνο και μόνο για να αποδείξετε πως θα σταματήσετε να είστε αυτοκαταστροφικοί και ότι θα βγάλετε τους άλλους ψεύτες γι’ αυτά που βλέπουν και εισπράττουν.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναρωτηθείτε αν αξίζει τον κόπο να καταστρέψετε τη ζωή σας προκειμένου να βγείτε νικητές σε ένα παιχνίδι που μόνοι σας αρχίσατε. Τα πράγματα θα δυσκολέψουν, καθώς ο σύντροφός σας θα ζητήσει περισσότερες δεσμεύσεις από εσάς. Επειδή ανήκετε σε εκείνα τα ζώδια που όταν αποφασίσουν γάμο θα είναι για μία φορά, αντί να πείτε «ναι», πείτε «τέλος» και δώστε τη σκυτάλη σε εκείνο το άτομο που έχει κλέψει την καρδιά σας και αισθανθείτε την ψυχή σας πιο γεμάτη από ποτέ. Οσοι εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, κοιτάξτε προσεκτικότερα γύρω σας, αφού το άλλο σας μισό είναι πολύ κοντά σας και μάλλον συνεχίζετε να αγνοείτε την ύπαρξή του. Ανοίξτε τα μάτια σας και αφήστε τον έρωτα να μπει στη ζωή σας. Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη.



ΛΕΩΝ
Αξίζετε πολλά και ήρθε η ώρα να εισπράξετε την εκτίμηση που καιρό τώρα δεν έχετε εισπράξει. Η διάσπαση ανάμεσα σε αυτά που επιθυμείτε και σε αυτά που πρέπει να γίνουν σας έχει κουράσει και κάποιες φορές σάς έχει συνθλίψει και αυτό είναι ένα γεγονός που δεν αντέχετε. Αναζητήστε την εσωτερική σας αλήθεια προκειμένου να βρείτε τους πραγματικούς σας στόχους και τις δυνατότητες επιτυχίας. Οι κοινωνικές σας γνωριμίες θα παίξουν σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας, γι’ αυτό αποφύγετε ανθρώπους που απλώς σας κολακεύουν και προτιμήστε εκείνους που σας λένε την αλήθεια απροκάλυπτα. Αξιολογήστε τις σχέσεις σας ανάλογα με τη θέση που έχουν στη ζωή σας. Αν θέλετε να προχωρήσετε τους στόχους σας, ζητήστε μεγαλύτερη αυτονομία και υποστήριξη, αλλά μη φτάσετε και σε ακραίες καταστάσεις, αν δεν σας δοθούν.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ισως χρειαστεί να είστε πιο σίγουροι για τις απόψεις σας και να μη ζητάτε απαιτητικά να πάρετε την επιβεβαίωσή σας, καθώς έτσι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να απογοητευτείτε. Πρέπει να είστε έτοιμοι να απαλλαγείτε από άσκοπους εκνευρισμούς ώστε να βρείτε τη σωστή πορεία σας. Πρέπει να αποκτήσετε ανοχή και να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας προς τους άλλους, αν θέλετε να βελτιώσετε τον τομέα της επικοινωνίας σας. Φροντίστε για την καλή σωματική σας κατάσταση, καθώς έχετε αδυναμία να ακούτε τις προειδοποιήσεις που σας δίνει το σώμα σας. Κάντε τις προσπάθειές σας στον χώρο της εργασίας πιο σταθερές και συντονισμένες προκειμένου να απολαύσετε την επιτυχία που αναζητείτε τα τελευταία χρόνια.



ΖΥΓΟΣ
Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται και έτσι δεν θα έχετε λόγο να εγκαταλείψετε τους στόχους σας. Εξετάστε προσεκτικά τα κίνητρά σας και ελέγξτε τις προτεραιότητές σας ώστε να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος. Θα σας γίνουν προτάσεις για σχέδια εύκολου πλουτισμού, τις οποίες όμως αν δεν προσέξετε, θα σας παρασύρουν σε μεγάλες απώλειες. Μην πάρετε οικονομικές αποφάσεις αν δεν συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό. Μέχρι στιγμής αμφιταλαντευόσασταν ανάμεσα στο να είστε μόνοι ή να νιώθετε πλήρεις με αρκετά προβλήματα. Ομως η καινούργια χρονιά σάς ξύπνησε νέες αισθήσεις και σας προκάλεσε υπαρξιακά ταρακουνήματα. Τώρα είστε πιο αποφασισμένοι να πετύχετε εποικοδομητικότερα μοντέλα σχέσεων. Με έξυπνες κινήσεις θα έχετε επιτυχίες στις επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ στις προσωπικές σας θα δημιουργηθούν νέες συνθήκες.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εξαλείψτε τα άσχημα παιχνίδια που έχετε αντιληφθεί ότι παίζονται σε βάρος σας από συγκεκριμένα άτομα, αφού στο χέρι σας είναι να τα καταργήσετε και να κρατήσετε αντίστοιχα τα ευχάριστα. Οι λεπτομέρειες θα είναι αυτές που θα σας πουν πολλά, οπότε αφήστε στην άκρη τις γνωστές σας ανασφάλειες. Θα ηρεμήσετε αν φροντίσετε να παραμείνετε στο ευχάριστο παρόν, να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να ενθουσιαστείτε περισσότερο, αλλά πάντα με μέτρο, για να μην καταλήξετε σε πιθανές απογοητεύσεις. Συμπεριφερθείτε με τετράγωνη λογική και διακριτικότητα, καλλιεργώντας την απλότητα και την ηρεμία στην επικοινωνία. Η διάθεσή σας βελτιώνεται κατά τη διάρκεια του μήνα, κυρίως για εσάς που έχετε περάσει ήδη κάποιο περιστασιακό πρόβλημα. Θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να αναζωογονηθείτε, να γίνετε πιο αισιόδοξοι, να δείτε κόσμο, να εισπράξετε κομπλιμέντα και όλα τα σχετικά.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιδιώξτε να αλλάζετε συχνά την εικόνα σας προκειμένου να κερδίζετε σε γοητεία και προτίμηση από το άλλο φύλο. Ο εργασιακός τομέας θα είναι αρκετά ενδιαφέροντας και σε καλύτερη εξέλιξη. Ακόμη και αν εσείς δεν το βλέπετε, μην υποτιμήσετε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, αλλά φροντίστε να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για την καριέρα και τη δουλειά σας. Να είστε σαφείς στις συζητήσεις σας, καθώς αυτές θα στηρίξουν την εκτέλεση ενός έργου που θα ακολουθήσει. Στις υποσχέσεις που θα δώσετε να είστε περισσότερο φειδωλοί και λιγότερο ανεκτικοί. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε αμήχανα ως προς τις προτεραιότητες των εξόδων σας. Οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε είναι όχι μόνο εφικτές, αλλά και απαραίτητες.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκμεταλλευτείτε την εύνοια στον επικοινωνία σας, τις ευκαιρίες για ταξίδια και τις νέες προοπτικές για σχέδια και όνειρα που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον. Το ατού σας γι’ αυτόν τον μήνα θα είναι η ικανότητα να κινηθείτε διακριτικά και να αποφύγετε δηλώσεις που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και κόντρες, ειδικά στον εργασιακό χώρο. Φανείτε περισσότερο μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο, πείτε αυτά που θέλετε να ακουστούν και τέλος ερωτευθείτε. Σίγουρα το γνώριμο παιχνίδι σας για φλερτ συνεχίζει να σας συναρπάζει, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται, ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε πιο ώριμα την ερωτική σας ζωή, αφού έχει αρχίσει να σας φοβίζει το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι πολύ σταθερό και δεδομένο δίπλα σας ή ακόμη και να υπάρχει, μπορεί να μη σας καλύπτει όσο θα θέλατε εσείς.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προβείτε σε κάθε είδους παραχωρήσεις στα αιτήματα που υπάρχουν γύρω σας, καθώς θα αποδεσμευτείτε στην ουσία από τις σχέσεις που αρχίζουν να ανήκουν στο παρελθόν. Μη διαιωνίζετε κάτι που έχει τελειώσει, μόνο και μόνο επειδή θέλετε πάντα να αφήνετε τον χρόνο στους άλλους να δουν ότι δεν υπάρχει ελπιδοφόρο μέλλον και να πάρουν από μόνοι τους τις αποφάσεις. Βγείτε αλώβητοι από τα συναισθηματικά σας μπλοκαρίσματα και μη σας πιάνει απόγνωση όταν βρίσκεστε σε αδιέξοδο, αλλά γυρίστε σελίδα σε ατέρμονους προβληματισμούς. Προλάβετε καταστάσεις, αντί να σας προλαβαίνουν αυτές, νιώθοντας περισσότερο αυτοδύναμοι και λιγότερο ευάλωτοι. Η αίσθηση της οικειότητας που χτίσατε θα εμφανιστεί εντονότερη και θα δημιουργήσει εποικοδομητικές διασυνδέσεις, ενώ ένας χείμαρρος αισθήσεων και ιδεών θα σας ξαφνιάσει θετικά.



ΙΧΘΥΣ
Αφού εν μέρει θα νιώθετε εσείς οι ίδιοι πιο ώριμοι απέναντι στις απαιτήσεις του ερωτισμού σας και παρότι δεν θα είναι τόσο εύκολες οι επιλογές σας, για ακόμη μία φορά θα θελήσετε να αφοσιωθείτε σε ένα και μόνο πρόσωπο. Ομως, ανεξάρτητα με το πώς θα εξελιχθεί η όποια σχέση επιλέξετε, αυτό που σίγουρα θα τυπωθεί μέσα σας είναι πως το συναίσθημα είναι καλό και σκόπιμο να το επικεντρώνετε και να το επενδύετε σε άτομα που μπορούν να το εκτιμήσουν, να το προστατέψουν και δεν θα το εκμεταλλευτούν στην πορεία. Είναι βέβαιο πως δεν είστε όπως παλιά στον τρόπο που εκδηλώνεστε ερωτικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα χάσετε κάποια στιγμή το πάθος που σας χαρακτηρίζει, όταν υπάρχει το ερωτικό αντικείμενο.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...