Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σάββατο 18/1/2014

ΚΡΙΟΣ
Σταματήστε να μένετε πάντα στη θεωρία και προχωρήστε σύντομα σε πράξεις. Μην επιτρέψετε σε αναμνήσεις όχι και τόσο ευχάριστες να σας απομονώσουν. Το γεγονός να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις θα αποδειχθεί ωφέλιμο και κερδοφόρο. Προς το παρόν τουλάχιστον περιορίστε τις ανάγκες σας στις απολύτως απαραίτητες.


ΤΑΥΡΟΣ
Προετοιμαστείτε ψυχολογικά για να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Φανείτε δίκαιοι απέναντι στους συνεργάτες σας και θα σας βγει σε καλό. Αυτό που θα σας βοηθήσει πολύ τη σημερινή ημέρα είναι η τυπικότητα και η διπλωματία. Μην αποκαλύπτετε τόσο εύκολα τα συναισθήματα και τις διαθέσεις σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Οταν δεν ζητούν τη βοήθειά σας, δεν χρειάζεται να τη δίνετε με τόση ευκολία. Βρείτε πρωτότυπες λύσεις και ασχοληθείτε με δημιουργικά θέματα, τα οποία θα σας ανεβάζουν τη διάθεση. Θα είναι εποικοδομητικό αν δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία και κυρίως από την πλευρά άλλων.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προτού καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις, σκεφτείτε πάρα πολύ καλά. Μην αφήσετε μια οικονομική παρεξήγηση να μπει ανάμεσα σε εσάς και έναν φίλο σας. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει στο παρασκήνιο μιας ενέργειας. Θέστε νέες βάσεις σε επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν και αναγεννηθείτε.


ΛΕΩΝ
Για να καταλάβουν οι άλλοι τις ευαισθησίες σας, θα πρέπει να μη φυλακίζετε τα συναισθήματά σας. Μην αναλάβετε άλλα ρίσκα σε εργασιακά θέματα που σπάνε τα νεύρα σας και σας πάνε σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Μη σας φοβίζουν οι αλλαγές και κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί είναι για το συμφέρον σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μία ερωτική σχέση μόνο και μόνο για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Η άρνηση στην αντιμετώπιση των αλλαγών μπορεί να έχει οδυνηρά αποτελέσματα για εσάς. Οι αντίθετες ενέργειες, οριοθέτηση και επέκταση, δημιουργούν εσωτερικό χάος που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί με πρακτικούς τρόπους.


ΖΥΓΟΣ
Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείτε και να καταρρακώσετε την ψυχολογία σας, αφού τα προβλήματα ακόμα και έτσι θα ξεπεραστούν. Το μόνο που πρέπει να δείξετε είναι ψυχραιμία και υπομονή. Δεν θα σας λείψουν οι δυνατότητες να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες ή τον σύντροφό σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε και φερθείτε απερίσκεπτα ή κινηθείτε αντιδραστικά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας, γιατί θα είναι περιορισμένες και θα είστε περισσότερο ευάλωτοι στις εντάσεις που θα υπάρχουν και στη σωματική κόπωση. Αποφύγετε επιπόλαιες επιλογές για να μη χάσετε τη σημαντική εύνοια που θα δεχτείτε στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάντε κάτι για τον εαυτό σας που θα τον εμψυχώσει και θα τον ανανεώσει. Μη θέλετε να περνάνε όλα από το χέρι σας, αλλά αναπτύξτε τις κοινωνικές σχέσεις σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση που θα σας βάλει σε μπελάδες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συμβουλευτείτε τις εμπειρίες του παρελθόντος προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Σε ό,τι αφορά στο τι θέλετε από τους γύρω σας, πρέπει να φανείτε ξεκάθαροι. Εάν θέλετε να κερδίσετε δίκαια τη θέση που επιθυμείτε, πρέπει να δουλέψετε σκληρά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η συναισθηματική διάθεσή σας θα σας βοηθήσει να είστε θετικοί απέναντι στις καταστάσεις. Προσεγγίστε με διπλωματία τους συναδέλφους σας και συζητήστε για σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Βοηθήστε έναν καλό σας φίλο κατανοώντας τις ευαισθησίες και τις αδυναμίες του.


ΙΧΘΥΕΣ
Ακούστε το ένστικτό σας που σας λέει να σκύψετε πάνω από ένα οικογενειακό θέμα. Στον εργασιακό χώρο λειτουργήστε με πνεύμα φιλικό και δημιουργικό. Βάλτε στη ζωή σας λίγη ερωτική δράση και θα ανακαλύψετε πως έτσι εκτονώνεστε καλύτερα. Το κλείσιμο στον εαυτό σας δεν οδηγεί πουθενά.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...