Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μικροί «stars» πάτησαν το κόκκινο χαλί

Η Αμερικανίδα Τρίσια Μέσερου φωτογραφίζει στο blog της ανήλικους σωσίες των διάσημων, στις πιο συζητημένες εμφανίσεις της απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη φετινή απονομή των Χρυσών Σφαιρών, το κόκκινο χαλί στρώθηκε ξανά, οι προβολείς άναψαν εκ νέου και τα επώνυμα ρούχα ξαναφορέθηκαν. Οχι, δεν χρειάστηκε να γίνει επανάληψη της τελετής απονομής εξαιτίας κάποιου λάθους. Την ιδέα της «αναπαραγωγής» της κινηματογραφικής βραδιάς είχε η Αμερικανίδα Τρίσια Μέσερου, η εμπνευστής του παιδικού Χόλιγουντ ή αλλιώς «Toddlewood», που κάθε χρόνο αναπαράγει τις πιο συζητημένες εμφανίσεις της απονομής φωτογραφίζοντας ανήλικους σωσίες των σταρ με το ίδιο ακριβώς look.


Η Αμερικανίδα φωτογράφος έχει στήσει το δικό της blog, στο οποίο μεταμορφώνει καθημερινά παιδιά σε celebrities. Δηλώνοντας «παιδί στην καρδιά, δημιουργική από τη φύση της και λάτρις όλων των οπτικών πραγμάτων», η Μέσερου θέτει δημιουργικές προκλήσεις, αφού απολαμβάνει να κάνει διαφορετικά πράγματα. «Μου αρέσει να παίρνω την κάμερα και να παγώνω μια στιγμή στον χρόνο, να κάνω μια ανάμνηση να διαρκέσει για πάντα ή στην περίπτωση του Toddlewood να αναδημιουργώ μια στιγμή» εξηγεί η Αμερικανίδα φωτογράφος.


Ιδιαίτερη έμφαση


Φέτος εμπνεύστηκε από τις εμφανίσεις της Τζένιφερ Λόρενς, της Σοφία Βεργκάρα, της Κέλι Οζμπουρν, της Πόλα Πάτον και της Τζουλιάνα Ράντσιτς, ενώ δεν θα μπορούσε να μη δώσει ιδιαίτερη έμφαση και στους πρωταγωνιστές της ταινίας «12 χρόνια σκλάβος», που ήταν και το φιλμ με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες, αν και τελικά ηττήθηκε στις περισσότερες κατηγορίες. Παρ’ όλα αυτά, η Μέσερου τα έδωσε όλα προκειμένου να αντιγράψει με πάσα λεπτομέρεια όχι μόνο την πρωταγωνίστρια Λουπίτα Νιόνγκο, αλλά και τον Τσιουέτελ Ετζιοφόρ (και το μούσι του!) με τη σύντροφό του Σάρα Μάρτιν. Η Αμερικανίδα φωτογράφος, η οποία δέχεται και παραγγελίες από το κοινό της, αναπαρήγαγε και το look της δικής μας Τίνα Φέι, η οποία είχε ποζάρει στο κόκκινο χαλί μαζί με την ηθοποιό Εϊμι Πέλερ, που βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στην τηλεοπτική κωμική σειρά «Parks and Recreation».


Το αποτέλεσμα; Αντάξιο του… κόκκινου χαλιού. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι η Μέσερου έχει την αμέριστη βοήθεια ταλαντούχων ενδυματολόγων, στιλιστών, μακιγιέρ και κομμωτών, αλλά και μιας μεγάλης ομάδας παραγωγής. Γιατί επιλέγει πάντα να υλοποιεί τις δουλειές της πάνω στο κόκκινο χαλί; «Επειδή αγαπώ τη μόδα, αγαπώ τη φωτογραφία και αγαπώ τα παιδιά» απαντάει η ίδια και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να ξεφυλλίσουν το πλούσιο πορτοφόλιό της στην ιστοσελίδα www.toddlewood.com.


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...