Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Γιορτή για την μπουλντόζα

Επιασε δουλειά το μηχάνημα στη Νέα Φιλαδέλφεια, με φιλάθλους, παίκτες και παράγοντες να ονειρεύονται (από τώρα) την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.


Η πρώτη μπουλντόζα εμφανίστηκε χθες το πρωί στον χώρο του οικοπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και προκάλεσε φρενίτιδα στον κόσμο και στην οικογένεια του «Δικεφάλου»!


Αρκούσε το μούγκρισμα της μηχανής της για να επικρατήσει πανδαιμόνιο στα blogs και τα social media από το παραλήρημα ενθουσιασμού των φίλων της Ενωσης. Αλλωστε και ο Νίκος Στράτος, που ήταν από το πρωί εκεί και επέβλεπε τις εργασίες που άρχισαν, δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του για τις εξελίξεις:


«Είναι το πρώτο βήμα για να έχουμε γήπεδο στο τέλος του 2015. Είναι μελέτη για το υπέδαφος και για γεώτρηση που θέλουμε να κάνουμε. Το ζήτησαν οι μελετητές και θα είμαστε εδώ τρεις – τέσσερις ημέρες για να πάρουμε χώμα και εν συνεχεία προχωράμε στις οριστικές μελέτες. Πράγματι ξεκινάμε σήμερα για να τελειώσουμε στο τέλος του 2015 το γήπεδο, όπως έχει πει ο κ. Μελισσανίδης. Είμαι πολύ συγκινημένος, όπως είναι και όλοι οι ενωσίτες» ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιο του στελέχους της Δικέφαλος 1924, το οποίο εκτόξευσε στα ύψη τον ενθουσιασμό.


Οι ειδήσεις αυτές αναπαράχθηκαν σε χρόνο ρεκόρ το πρωί στο διαδίκτυο και ο κόσμος άρχισε να συρρέει στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Τσιμπήστε μας να είμαστε σίγουροι ότι δεν κοιμόμαστε και είναι αλήθεια» ήταν σχόλιο οργανωμένου οπαδού που έδωσε το «παρών» στις εργασίες, με τον οδηγό της μπουλντόζας να κλέβει την παράσταση (φορούσε φόρμα της ΑΕΚ) και να αποθεώνεται από σχεδόν 100 συγκεντρωμένους! «Σήμερα ήταν μόνο η αρχή» η ατάκα του όταν τελείωσε την εργασία του γύρω στις 2.00 το μεσημέρι, με ακόμα έναν οπαδό να του φωνάζει: «Αύριο να πιάσεις δουλειά πρωί πρωί, μη χάνουμε καθόλου χρόνο»!


Ενθουσιασμένοι ήταν και οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», με τον Τρύφωνα Καζβιρόπουλο να ποστάρει στο facebook: «Γήπ-εδω καλημέραααα» (!) και να δέχεται βροχή τα likes! Λίγη ώρα αργότερα ο νεαρός βρέθηκε και στη Νέα Φιλαδέλφεια συμμετέχοντας στη γιορτή των οπαδών!


Στον γενικότερο παροξυσμό της ημέρας υπήρξε και λίγη ένταση. Ο φύλακας του άλσους διαμαρτυρήθηκε επειδή η μπουλντόζα χρειάστηκε να ρίξει ένα μέρος του τοίχου της περίφραξης και είπε στον Νίκο Στράτο «ο χώρος θα γίνει ξέφραγο αμπέλι»! Τον καθησύχασε όμως ο εκπρόσωπος της Δικέφαλος 1924, καθώς του υποσχέθηκε ότι η ΑΕΚ θα βάλει φύλακα!


Οσο για τις εργασίες; Εχουν να κάνουν με την περιβαλλοντική μελέτη που πρέπει να κατατεθεί για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την έγκριση της άδειας.


Σιγουριά για την απόκτηση (και) του Αραβίδη


Στην ΑΕΚ θεωρούν δεδομένη και τη μετακίνηση του Χρήστου Αραβίδη στα Σπάτα το καλοκαίρι. Οι συζητήσεις με τον επιθετικό του Πανιωνίου, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, βρίσκονται σε εξαιρετικά προχωρημένο στάδιο και πλέον φαντάζει απίθανο να χαλάσει κάτι μεταξύ των δύο πλευρών. Είναι αξιοσημείωτο ότι η περίπτωσή του αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη!


Αισιοδοξία για αίσιο τέλος στις συζητήσεις επικρατεί και για άλλους δύο ποδοσφαιριστές από την πλατεία. Ο λόγος για τον Γιάννη Ανέστη, που το ρεπορτάζ επιμένει ότι απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον «Δικέφαλο», και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, με την πλευρά του οποίου ο Λυμπερόπουλος βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις.


Επίσης χθες επανήλθε στο προσκήνιο και το όνομα του Νίκου Κοροβέση του ΠΑΣ Γιάννινα. Η περίπτωσή του όμως δεν είναι εύκολη, καθώς έχει συμβόλαιο έως το 2016 και θα πρέπει να πληρωθεί ρήτρα ύψους 300.000 ευρώ για να μετακομίσει στα Σπάτα.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...