Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Αγγελος από… τύχη

Η Μπεχάτι Πρίνσλοου, την οποία ανακάλυψε μια σκάουτερ μοντέλων, έγινε παγκοσμίως διάσημη μέσα από την καμπάνια της Victoria’s Secret, ενώ λατρεύει το surfing και το κολύμπι.

Με πατέρα υπουργό, γενέτειρα τη Ναμίμπια και μητρική γλώσσα τα Afrikaans, δύσκολα μπορείς να ονειρευτείς πως θα φτάσεις κάποια ημέρα στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης ή θα βολτάρεις για φωτογραφίσεις στις πρωτεύουσες της μόδας. Από την άλλη, η ομορφιά της έφηβης Μπεχάτι δεν ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητη. Φοίτησε σε αγγλόφωνο σχολείο «για να γίνει πολιτικός», έλεγε ο πατέρας της, «για να γίνει επιχειρηματίας», έλεγε η μητέρα της. Η ζωή όμως άλλα έκρυβε. Στα δεκαέξι της χρόνια η Μπεχάτι Πρίνσλοου βρέθηκε στο Κέιπ Τάουν για διακοπές και «έπεσε» πάνω σε μια δαιμόνια σκάουτερ, που έχει ανακαλύψει μεταξύ άλλων και την Κέιτ Μος. Η συνέχεια είναι όπως ακριβώς τη φαντάζεστε…


Η 24χρονη Μπεχάτι από το 2005 έως σήμερα έχει κατακτήσει τις ψηλότερες κορυφές του χώρου της μόδας: συνεργάστηκε με όλη τη λίστα των πιο αναγνωρισμένων σχεδιαστών, έκανε πασαρέλα, φωτογραφίσεις και καμπάνιες και φυσικά δεκάδες editorials στα καλύτερα περιοδικά. Κυρίως όμως έκανε ένα τεράστιο συμβόλαιο με τη Victoria’s Secret, φορώντας τα φτερά του αγγέλου και αποτελώντας ένα από τα λίγα σταθερά μοντέλα σε όλα τα σόου του οίκου, ενώ συχνά αναλαμβάνει τον ρόλο του εκπροσώπου του σε συνεντεύξεις Τύπου. Εχοντας βιώσει το 2006 τον αποκλεισμό από την Εβδομάδα Μόδας της Μαδρίτης, φροντίζει από τότε να διατηρεί τις καμπύλες της, ενώ λατρεύει το surfing και το κολύμπι.


«Η παραλία είναι σίγουρα το περιβάλλον που με κάνει να αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Είναι το οξυγόνο μου» λέει. «Διασκεδάζω με την ιστιοσανίδα μου, κολυμπάω, κυλιέμαι στην άμμο, αράζω στον ήλιο. Αυτό είναι ευτυχία. Οπως και το να πηγαίνω για ψάρεμα με τον πατέρα μου».


Το περασμένο καλοκαίρι η Μπεχάτι αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Ανταμ Λεβίν, τον 34χρονο τραγουδιστή του διάσημου συγκροτήματος Maroon 5, ο οποίος ανακηρύχθηκε πρόσφατα ο πιο σέξι άντρας του πλανήτη. Ούτε λίγο ούτε πολύ τον «έκλεψε» από την αγκαλιά ενός άλλου διάσημου μοντέλου, της Ανα Βιαλιτσίνα, επίσης αγγέλου της Victoria’s Secret, με την οποία έως τότε ήταν αχώριστες φίλες. Ακολούθησε ένας θυελλώδης έρωτας, ώσπου ο Ανταμ την εγκατέλειψε για ένα τρίτο μοντέλο, τη Νίνα Αγκντάλ, για να μετανιώσει στη συνέχεια, να επιστρέψει στην Μπεχάτι και να της προτείνει γάμο.


Από τότε οι παπαράτσι κυνηγούν ανηλεώς το ωραίο ζευγάρι και η Μπεχάτι «παίζει» με τον φακό αδιαφορώντας αν θα τη «συλλάβει» αμακιγιάριστη ή ατημέλητη, αφού δεν έχει ανάγκη ούτε το μακιγιάζ, ούτε τα ωραία ρούχα για να είναι όμορφη.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...