Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ανατροπή στην ιστορία της Ρόδου

Ελεύθερος με όρους ο κατηγορούμενος για βιασμό δύο κοριτσιών. Τα «μηνύματα» της 15χρονης που άλλαξαν τα δεδομένα.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο 52χρονος που κατηγορείται για βιασμό δυο ανήλικων κοριτσιών κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και για οπλοκατοχή.

Οι περιοριστικοί όροι αφορούν την καταβολή χρηματικής εγγύησης 3.000 ευρώ, την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και τη συναναστροφή με τη 15χρονη και την 17χρονη οι οποίες έκαναν την καταγγελία σε βάρος του. Κομβικό ρόλο στην απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα φέρεται να έπαιξε ένας φάκελος με πειστήρια που προσκόμισε ο συνήγορος του.

Στο πλαίσιο της απολογίας του, ο 52χρονος (πατέρας μίας ενήλικης κόρης) επιχείρησε να αντικρούσει τα όσα κατέθεσε η 15χρονη, ισχυριζόμενος ότι γνώρισε την κοπέλα στον ιππικό όμιλο, όταν ο πατέρας της του είχε μιλήσει για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της κόρης του. Οπως αποκάλυψε, τρεις φορές την εβδομάδα η μαθήτρια πήγαινε για να προπονείται μαζί του, ενώ όταν είχαν βρεθεί μαζί με την οικογένειά του σε κάποιο πανηγύρι, εκείνη φέρεται να έβγαλε τα ρούχα της στη μέση του δρόμου.

Θα αυτοκτονούσε

Του είχε μάλιστα δηλώσει, σύμφωνα πάντα με τον 52χρονο, ότι αν δεν τη βοηθούσε, θα αυτοκτονούσε, με αποτέλεσμα αυτός να αναγκάζεται να τη βλέπει καθημερινά.

«Και ενώ μου εξομολογείται κλαίγοντας καταστάσεις από τη ζωή της, μου ζήτησε να τη σώσω από τον πατέρα της που τη χτυπάει και την κακοποιεί σε μέγιστο βαθμό. (…) Επεσε στην αγκαλιά μου και με φίλησε στο στόμα» αναφέρει ο συντηρητής, ενώ σε κάποιο άλλο σημείο λέει:

«Επέτρεψα να δημιουργηθεί αρχικά μια πλατωνική σχέση, η οποία αργότερα περιορίστηκε σε προκαταρκτικές πράξεις (φιλιά, αγκαλιές, χάδια), χωρίς ουδέποτε ωστόσο αυτή να ολοκληρωθεί», ενώ σε κάποιο άλλο σημείο ισχυρίστηκε πως η 15χρονη είχε ομοφυλοφιλικές σχέσεις με τη φίλη της (τη 17χρονη), που του τη γνώρισε.

«(…) Στην παρατήρησή μου ότι δεν είμαι ταξιτζής για να κάθονται και οι δύο πίσω (σ.σ.: στο κάθισμα του αυτοκινήτου), γέλασαν και αμέσως άρχισαν να φιλάει η μια την άλλη στο στόμα και να χαϊδεύουν ευαίσθητα σημεία του σώματός τους. Αρχισαν να με πιέζουν αφόρητα, μέσω τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων, ώστε να πείσω τους γονείς της (…) ότι δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους, διαφορετικά με απείλησαν ότι θα με καταγγείλουν για βιασμό».

Και τονίζει, σύμφωνα με την «Πρόοδο»: «Βίωνα πάνω από έναν μήνα μία εξαιρετικά δυσάρεστη και οδυνηρή καθημερινότητα, η οποία είχε πιέσεις, απαιτήσεις και απειλές».

Οπως είπε, από τον Ιανουάριο η 15χρονη άρχισε να τον πιέζει αφόρητα και να τον απειλεί με μηνύματα: «Πώς γίνεται να την έχω βιάσει, και σε έναν μήνα να μου στέλνει μήνυμα γράφοντάς μου: “Σ’ αγαπώ, είσαι ο άνδρας της ζωής μου”;» διερωτάται σε κάποιο άλλο σημείο.

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος του 52χρονου, Γιώργος Κυπραίος, στο πλαίσιο της εμφάνισής τους ενώπιον της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ρόδου, της παρέδωσε ακόμη έναν φάκελο με φωτογραφικό υλικό που φέρεται να έστελνε η καταγγέλλουσα στον κατηγορούμενο μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και έγγραφες συνομιλίες που είχαν μεταξύ τους. Οπως είπε στην «Espresso» ο κ. Κυπραίος: «Από τα μηνύματα στο facebook που παρουσίασε στο δικαστήριο ο πελάτης μου φαίνεται ότι υπήρξε πλατωνική σχέση που εξελίχθηκε, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ (σεξουαλικά). Ιατροδικαστική εξέταση δεν ζητήθηκε, διότι οι καταγγελλόμενοι ως βιασμοί έγιναν πριν από τέσσερις ή πέντε μήνες».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...