Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Χλιδή πέντε αστέρων (και) στη μισή τιμή

Η νέα μόδα στην Ιταλία με σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων να νοικιάζονται για μερικές ώρες (μεσημέρι έως απόγευμα) για όσους θέλουν να ζήσουν για λίγο τη χλιδή.

Υπερπολυτελή ξενοδοχεία γίνονται προσιτά για κάθε τσέπη, τουλάχιστον στην Ιταλία, όπου οι ξενοδόχοι σκέφτονται τόσο έξυπνα ώστε να κερδίζουν ακόμα και από τις διαμονές με χρονόμετρο.

Νέα ιστοσελίδα παρέχει τη δυνατότητα ενοικίασης μιας πεντάστερης σουίτας στη μισή τιμή και ακόμα χαμηλότερα, αρκεί ο πελάτης να τη χρησιμοποιήσει κατά τις πρωινές ώρες. Παρά το γεγονός ότι η τιμή μπορεί να κατρακυλήσει ακόμα και στο 30% της αρχικής, ο επισκέπτης δεν έχει περιορισμό στις παροχές. Μπορεί άνετα να χρησιμοποιήσει τα εστιατόρια, τα spa, τα κέντρα ευεξίας, τα ινστιτούτα ομορφιάς και ό,τι άλλο παρέχει το ξενοδοχείο της επιλογής του, χωρίς να επιβαρυνθεί οικονομικά για την αντίστοιχη υπηρεσία, όπως θα συνέβαινε αν διανυκτέρευε σε αυτό.

Οι δημιουργοί της ιστοσελίδας www.daybreakhotels.com υπόσχονται να κάνουν τα πιο τρελά τουριστικά όνειρα πραγματικότητα. Από τον Ιούνιο του 2013, οπότε εγκαινίασαν τον ιστότοπό τους, μετρούν ήδη 700 συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, ενώ κάθε μήνα προσθέτουν άλλα ογδόντα στη λίστα τους. Ανάμεσα σε αυτά φιγουράρουν πολλά από τα πιο χλιδάτα καταλύματα των ιταλικών μητροπόλεων, όπως το «Radisson Blu» στη Ρώμη, που φημίζεται για την πισίνα με την πανοραμική θέα στην ταράτσα του, το «Westin Palace» στο Μιλάνο, που παρέχει ιδιωτική σάουνα στις σουίτες του, το «Palazzo Magnani Feroni» στη Φλωρεντία, που ανήκει στην κατηγορία Lux και το κτίριό του θεωρείται στολίδι από την εποχή της Αναγέννησης, αλλά και το «Ca’Sagredo» στη Βενετία, που διαθέτει δωμάτια διακοσμημένα με αριστουργηματικά έργα Βενετσιάνων καλλιτεχνών.

Με μερικά «κλικ» οι χρήστες κερδίζουν το δικαίωμα εισόδου σε δεκάδες ξενοδοχεία που διαφορετικά θα ήταν δυσβάσταχτα για τις τσέπες τους -ειδικά εν έτει 2014- και παραμονής από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 5.00 το απόγευμα σε γενικές γραμμές. Με τον τρόπο αυτόν τούς δίνεται η μοναδική ευκαιρία για μια ξεχωριστή ρομαντική συνεύρεση, τον εορτασμό μιας ιδιαίτερης περίστασης ή ακόμα και μιας ολιγόωρης απόδρασης από τους ξέφρενους ρυθμούς της καθημερινότητας. Το σύστημα αυτό μοιάζει να εξυπηρετεί ακόμα όσους ταξιδεύουν αυθημερόν για επαγγελματικούς λόγους δίνοντάς τους τη δυνατότητα να φρεσκαριστούν πριν από τη σημαντική τους συνάντηση, να πραγματοποιήσουν τα ραντεβού τους εντός του ξενοδοχείου και να ξεκουραστούν για λίγη ώρα πριν αποχωρήσουν.

Κερδισμένο όμως βγαίνει και το ίδιο το ξενοδοχείο, αφού με τον τρόπο αυτόν καταφέρνει να γεμίσει τα άδεια δωμάτιά του έστω και για λίγες ώρες ή ακόμα να εκμεταλλευτεί όσα είναι ήδη ρεζερβέ για τη νύχτα, αλλά παραμένουν άδεια μέχρι το απόγευμα, αφού έχει υπολογιστεί ότι το 25% των check-in πραγματοποιείται μετά τις 7.00 το απόγευμα.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...