Πέμπτη 13/3/2014

ΚΡΙΟΣ
Δώστε ουσιαστικές λύσεις σε θέματα εργασίας που έχουν βαλτώσει αλλάζοντας τακτική και εφαρμόζοντας διαφορετική πολιτική. Μια σημαντική γνωριμία θα σας δώσει μεγάλη χαρά, όμως μην ανοιχτείτε σε επενδύσεις με αβέβαιο μέλλον.


ΤΑΥΡΟΣ
Εάν έχετε την απορία γιατί συμβαίνουν αλλαγές στη ζωή σας ακόμα και όταν δεν τις ζητάτε, δεχτείτε ότι αξίζετε κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προκαταλήψεις που μειώνουν την αυτοεκτίμησή σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η φαντασία σας είναι πλούσια και αν η φύση της εργασίας σας την προϋποθέτει, θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε από τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε, αλλά μην επαναπαυτείτε, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα αρκετά τεταμένη.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην εναντιωθείτε στους φίλους σας, διότι εσείς μάλλον θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε κατά πολύ και να διογκώνετε τα προβλήματα. Δεν είναι απίθανο να αντιδράσετε επιθετικά και σπασμωδικά, με αποτέλεσμα να χαλάσετε σχέσεις που θα ήταν σκόπιμο να διατηρήσετε.


ΛΕΩΝ
Θα προκληθεί αναστάτωση στον επαγγελματικό χώρο σας και χρειάζεται προσοχή εκ μέρους σας, έτσι ώστε να μην παρασυρθείτε από κάποιες δελεαστικές προτάσεις. Προβάλετε τις ικανότητές σας και προσδιορίστε τις φιλοδοξίες σας αποφεύγοντας κάθε είδους συμβιβασμό.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρότι θα έχετε να κάνετε πολλά, αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Ξεχάστε την ιδέα ότι τα ξέρετε όλα και ακούστε τη γνώμη ή τις προτάσεις άλλων ανθρώπων. Μην υπόσχεστε σε όλους από κάτι, γιατί σας έχουν βρει βολικούς και δεν το εκτιμούν.


ΖΥΓΟΣ
Οι ανανεωτικές κινήσεις που θέλετε να κάνετε είναι πολύ καλές και χρειάζεται να τις προωθήσετε δυναμικά για να εδραιωθείτε, βασιζόμενοι πάντα στη λογική και διατηρώντας ένα μέτρο, για να μην ξεφεύγετε από την ουσία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα γεμίσετε διλήμματα παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις, ωστόσο μη δειλιάσετε να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας. Οι συσσωρευμένες εκκρεμότητες που έχετε δεν διευθετούνται τόσο εύκολα, γι’ αυτό αποφύγετε να έχετε ψευδαισθήσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας και προωθήστε ό,τι καλύτερο μπορείτε για αυτόν. Ανανεώστε δεσμούς φιλίας, συγχρόνως εμπλουτίστε τον κύκλο των γνωριμιών σας και βρείτε τα κοινά που σας ενώνουν με τους άλλους.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα έχετε μια ευκαιρία να ξεπεράσετε φόβους σας και ανησυχίες ή ακόμη και τα απωθημένα σας, ώστε να σβήσετε όσες περισσότερες εστίες μπορείτε που σας τα παράγουν. Πλησιάστε στους στόχους σας ή αποκτήστε έναν καινούργιο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έχετε όλα τα ατού να πετύχετε, αρκεί να ξέρετε πώς να κινηθείτε και τι πρέπει να αποφύγετε, με απαραίτητη προϋπόθεση οι νέες επιλογές σας να μη φρενάρουν το συναίσθημά σας. Ενώ θα είστε πιο αισθησιακοί, παράλληλα θα έχετε τάσεις για καταχρήσεις.


ΙΧΘΥΕΣ
Μπορείτε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, να τις κάνετε πιο ευχάριστες και επίσης να τους προσδώσετε πιο ξεκάθαρο χαρακτήρα. Με τρόπο απρόσμενο πολλά και σοβαρά έχουν αλλάξει στις οικογενειακές σχέσεις σας κάνοντας τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και μαζί και τις ανησυχίες σας να ενταθούν.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ