Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Σάββατο 15/3/2014

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα είναι εξαιρετικό για τους περισσότερους από εσάς, αρκεί να ενεργήσετε αποφασιστικά, ώστε να συμβεί το καλύτερο που εσείς θα θέλατε. Αν πιστεύετε πως σας χρειάζεται χρόνος για να σκεφτείτε κάποια πράγματα, ζητήστε το ευγενικά.


ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να περάσετε στους άλλους με τρόπο τις επιθυμίες σας μετριάζοντας την κτητική σας διάθεση και προσέχοντας τις επιλογές και τις αντιδράσεις σας. Μην επενδύσετε συναισθηματικά σε ανθρώπους που δεν σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους με πράξεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε στην ουσία των πραγμάτων και να είστε σίγουροι ότι και θα αντλήσετε περισσότερα και θα επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Μη μείνετε στην αισθητική πλευρά των ατόμων και των πραγμάτων, γιατί πολλές φορές είναι παραπλανητική.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με μικρές υποχωρήσεις θα επιτύχετε μεγαλύτερες ικανοποιήσεις στο απώτερο μέλλον. Οσο ανικανοποίητοι κι αν είστε, θα υπάρχει ένα δέλεαρ για να σας προσελκύσει. Μια ερωτική ιστορία που θα αναπτυχθεί θα σας εκπλήξει με την έκβαση που θα έχει.


ΛΕΩΝ: Ανήκετε στους μη παραπονεμένους και μπορείτε να επωφεληθείτε περισσότερο στη ζωή σας από τους άλλους, γι’ αυτό πλησιάστε τους με καλύτερες προθέσεις. Ακούστε τη συνείδησή σας και μην περιμένετε με τις πράξεις σας να ευχαριστήσετε τους πάντες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιστρατεύστε προσοχή, κατανόηση, υπομονή και διαλλακτικότητα, καθώς οι εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο θα είναι διάχυτες και δεν γίνεται να αντέξουν όλοι τις ιδιορρυθμίες σας. Σήμερα προβλέπεται να είστε άκρως γοητευτικοί και να κερδίζετε τους γύρω σας.


ΖΥΓΟΣ: Τώρα τελευταία έχει πέσει πολύς σκεπτικισμός, αλλά μπορείτε πλέον να δείτε τα θέματα που σας απασχολούν στις κανονικές τους διαστάσεις, οπότε είναι καλή στιγμή να ανοίξτε διάλογο. Η ανάμιξή σας σε οικογενειακές διαμάχες δεν θα αποφέρει τελεσίδικες λύσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιήστε τον μήνα για να κλείσετε εκκρεμότητες και να ολοκληρώσετε υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, ώστε να επιδιώξετε στη συνέχεια αυτά που σας ευχαριστούν. Βάλτε μπροστά τις καινούργιες σας μεθόδους και εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η όποια μορφή πίεσης που μπορεί να δεχτείτε δεν απαγορεύει και την επιτυχία. Προσπαθήστε να γίνετε εύκαμπτοι στις ιδέες σας και προσαρμοστικοί στις τρέχουσες καταστάσεις. Οι αναμνήσεις από το παρελθόν θα έρθουν σήμερα και θα σας κατακλύσουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια καλύτερη περίοδος αρχίζει στη ζωή σας, γι’ αυτό απαιτείται να βάλετε και λίγο χιούμορ, ώστε να ξεπεράσετε ευκολότερα τα εμπόδια που σας φαίνονται βουνό. Ενας περίπατος θα σας αποσπάσει από τα καθημερινά και θα σας αναζωογονήσει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει οπωσδήποτε να ενισχύσετε την κατανόησή σας με τα οικογενειακά σας πρόσωπα και να αξιοποιήσετε άμεσα τα ακίνητα ή τα περιουσιακά σας στοιχεία. Κάποια κοινωνική εκδήλωση θα σας κάνει να προβληθείτε και να υπερισχύσετε απέναντι άλλων.


ΙΧΘΥΕΣ: Αρκετές φορές νιώθετε εγκλωβισμένοι στον συναισθηματικό σας κόσμο και πνίγεστε, όμως πολύ σύντομα θα υπάρξουν δυνατότητες για περισσότερη ικανοποίηση. Μια καινούργια, εποικοδομητική συνεργασία θα αποτελέσει για εσάς μια σημαντική πηγή εσόδων στο μέλλον.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...