Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Πέτρος Λαγούτης: «Έχει τύχει να θέσω τα όρια μου στο κοινό»

O Πέτρος Λαγούτης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

Φίρμα dj με κόκα

Σοκ στην κοσμική Αθήνα για τον πρωταγωνιστή των πάρτι σε Μύκονο και Κολωνάκι.

Τρόμο στην κοσμική Αθήνα έχει προκαλέσει η σύλληψη ενός από τα μεγαλύτερα ινδάλματα της νεολαίας σε Κολωνάκι και Μύκονο, ενός dj- φίρμα, που έχει στο βιογραφικό του πολλές συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες της hip hop, αλλά η ατζέντα του είναι γεμάτη τρανταχτά ονόματα, τα οποία προμήθευε κοκαΐνη!

Πρόκειται για έναν 30χρονο «μάγο της κονσόλας», o οποίος είχε στην κατοχή του 30 γραμμάρια καθαρή κοκαΐνη και κατέληξε με χειροπέδες στα κρατητήρια, όταν συνελήφθη να διακινεί το εμπόρευμά του σε καταστηματάρχες γνωστών κέντρων διασκέδασης! Μάλιστα είχε μεγαλύτερη ποσότητα άσπρης σκόνης στην κατοχή του, πλην όμως είχε προλάβει να τη διακινήσει σε πιάτσες, όπως το Κολωνάκι και η Νέα Σμύρνη.

Ο dj πιάστηκε από άντρες της Δίωξης κοντά στο Κολωνάκι, τη στιγμή που πήγαινε σε ραντεβού που είχε κλείσει, ώστε να πουλήσει 3 γραμμάρια κοκαΐνη σε ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου της περιοχής. Λίγο πριν από τη σύλληψή του είχε προλάβει να πουλήσει στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη ποσότητα κοκαΐνης σε άλλον έναν επιχειρηματία της νύχτας από την Αρκαδία για προσωπική του χρήση.

Ο 30χρονος είναι διάσημος για τα πάρτι του στην παραλία Super Paradise της Μυκόνου, ενώ τα events του σε γνωστά κλαμπ του Κολωνακίου έχουν αφήσει εποχή. Θεωρείται ένας από τους ακριβοπληρωμένους dj της Αθήνας και της Μυκόνου, ενώ έχει κάνει δουλειές με διάσημους καλλιτέχνες της ελληνικής pop και hip hop σκηνής. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό του τηλέφωνο είναι γεμάτο ονόματα και τηλεφωνικούς αριθμούς γνωστών τραγουδιστών, τόσο του λαϊκού όσο και του pop ελληνικού πενταγράμμου.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης είχαν εδώ και καιρό πληροφορίες πως ένας 30χρονος dj, διάσημος σε Μύκονο και Κολωνάκι, «σπρώχνει» κόκα στις «καλές γειτονιές» της Αθήνας. Επειτα από έρευνες που πραγματοποίησαν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να βρουν το σπίτι του στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Από τις παρακολουθήσεις οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως συχνά πυκνά ο 30χρονος έπαιζε μουσική σε γνωστά μπαρ και κλαμπ, τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στο Κολωνάκι.

Οταν αποφάσισαν να τον συλλάβουν, είδαν να ανεβαίνει στο διαμέρισμά του ένας άντρας, τον οποίο αποφάσισαν να ελέγξουν. Οταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος βγήκε από την πολυκατοικία, τον σταμάτησαν και βρήκαν στην κατοχή του ποσότητα κοκαΐνης που μόλις είχε προμηθευτεί από τον διάσημο dj. Οπως προέκυψε, επρόκειτο για ιδιοκτήτη κέντρου πολυτελείας στην περιοχή της Αρκαδίας.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο 30χρονος κατευθυνόταν στο Κολωνάκι προκειμένου να πουλήσει κοκαΐνη και σε άλλο άτομο, το οποίο δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην glamour γειτονιά της Αθήνας. Αμέσως τον συνέλαβαν και εντόπισαν πάνω του 3 γραμμάρια κοκαΐνη, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα περίπου 30 γραμμάρια καθαρή κοκαΐνη.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...