Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τετάρτη 19/3/2014

ΚΡΙΟΣ
Παρά το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα σας, θα έχετε αρκετό χρόνο που θα σας αφήνει περιθώρια για διεκδικήσεις και διαπραγματεύσεις. Τολμήστε και δεν θα χάσετε. Προστατέψτε τις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν πραγματικά από κακόβουλα άτομα.


ΤΑΥΡΟΣ
Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ανασάνει βγαίνοντας οριστικά από μια κατάσταση που σας ενοχλεί. Εξάλλου, μόνοι σας δημιουργήσατε και προκαλέσατε τα αδιέξοδα με την άστοχη συμπεριφορά σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διπλωματία θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σας δώσει ιδιαίτερη ευελιξία στην προσπάθειά σας να πετύχετε κάτι που δεν μπορείτε με αξιοκρατικό τρόπο. Αλλάξτε τον προσωπικό σας χώρο για να ανανεωθείτε και να ανεβείτε ψυχολογικά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καθίστε και αναρωτηθείτε πόσες φορές έχετε αλλάξει γνώμη τον τελευταίο καιρό. Ανοίξτε την καρδιά σας και γίνετε πιο εκδηλωτικοί, γιατί ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιληφθείτε το μέγεθος της μοναξιάς σας.


ΛΕΩΝ
Βάλτε κάποια ιεραρχία στον τρόπο που προσπαθείτε να διευθετήσετε ορισμένα θέματα, για να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις απρόβλεπτες καταστάσεις που τόσο φοβάστε. Επανεξετάστε ό,τι σας έχουν υποσχεθεί, γιατί μόνο έτσι θα δείτε πόσο πραγματοποιήσιμα είναι.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ψάξτε να βρείτε πιο ουσιαστικούς τρόπους για να εκφράσετε το ενδιαφέρον και την αγάπη  σας σε φίλους ή στον σύντροφό σας και αυτό θα δώσει άλλη τροπής στις σχέσεις σας. Διαπραγματευτείτε καλύτερες συνθήκες εργασίας και μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες.


ΖΥΓΟΣ
Μην παρασύρεστε από τη δυναμική συμπεριφορά και διάθεσή σας, αλλά βάλτε και λίγο φρένο. Εχετε και εσείς δικαίωμα να χαλαρώνετε και να κάνετε ακόμα και λάθη. Μη δέχεστε αδιαμαρτύρητα ψευδείς δηλώσεις που κάνουν άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αντιδράστε και αντισταθείτε απέναντι στην κοινωνική κριτική. Εχετε κάθε λόγο να επαναστατείτε σε κάτι που δεν αρμόζει στα μέτρα σας και ούτε συμβαδίζει με τις προσωπικές σας αξίες. Πάρτε πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό χώρο σας και εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ανακατατάξεις στη ζωή σάς κάνουν να νιώθετε εγκλωβισμένοι και να μην μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες αλήθειες. Συντονιστείτε με τις αλλαγές και πάρτε μόνο τα θετικά μηνύματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξεκαθαρίστε αυτό το διάστημα υποχρεώσεις και ευθύνες που ποτέ δεν φέρατε σε πέρας, λόγω του φόβου σας ότι θα ανατραπούν κάποιες λεπτές ισορροπίες γιατί έτσι θα είναι καλύτερα. Μία ουσιαστική συζήτηση θα σας δώσει λύση σε πολλά ερωτήματά σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, εγκαταλείποντας προγραμματισμούς και μεθοδεύσεις, ώστε να αφήσετε τον αυθορμητισμό σας να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό.


ΙΧΘΥΕΣ
Οσο απαραίτητες είναι οι σωστές κινήσεις, άλλο τόσο απαραίτητη είναι και η αισιοδοξία. Προσαρμοστείτε στους καινούργιους ρυθμούς και σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...