Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

Βρήκε τον δικό της (πρίγκιπα) Αλβέρτο

Νέος έρωτας για την Πόπη Μαλλιωτάκη, που ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη βρήκε τον δικό της «πρίγκιπα Αλβέρτο»! Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία αρκετό καιρό απασχόλησε τα media με τον γάμο και την μετέπειτα εκρηκτική σχέση της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη, έχει βρει τον νέο άντρα της ζωής της. Πρόκειται για τον 48χρονο εκδότη Φίλιππο Αλβέρτο, με τον οποίο είναι ερωτευμένη.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το ζευγάρι στην «Espresso», το καλοκαίρι θα παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο που θα τελεστεί στο Πήλιο. Μετά την τρικυμιώδη σχέση της με τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, Μπάμπη Λαζαρίδη, η Ποπάρα βρήκε το… λιμάνι της.

Πριν από περίπου οκτώ μήνες η Πόπη Μαλλιωτάκη πήγε σε κλαμπ όπου μια φίλη της τραγουδίστρια γιόρταζε τα γενέθλιά της. Εκεί ήταν προσκεκλημένος και ένας ώριμος σε ηλικία άντρας, ο οποίος μέχρι τότε την ήξερε από το «γυαλί» και μόνο. Ωστόσο βρήκε το θάρρος να την πλησιάσει ώστε να τη γνωρίσει από κοντά και να της πει ότι του αρέσει πολύ.

«Με το που μιλήσαμε αντιλήφθηκα αμέσως ότι είναι ένας άνθρωπος από αυτούς που λέμε “ψυχούλα”. Ο καλός χαρακτήρας του ήταν για μένα ο βασικός λόγος για τον οποίο ήρθαμε πιο κοντά και τελικά γίναμε ζευγάρι» μας λέει η Πόπη και συνεχίζει με τον τόνο της φωνής της να «μαρτυρά» την ευτυχία της:

«Ναι, είμαι ερωτευμένη μαζί του, όπως κι εκείνος. Είναι πολύ καλός σε όλα του, απέναντί μου αλλά και στο παιδί μου, το οποίο τον έχει γνωρίσει και τον έχει αγαπήσει. Είναι μια πολύ σοβαρή σχέση με έναν άντρα ο οποίος διαθέτει ψυχικά προσόντα, αφού πλέον δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση και τα υπόλοιπα ανούσια πράγματα, που τα έχω ζήσει και είδα την… κατάληξή τους, γι’ αυτό αποφασίσαμε να παντρευτούμε».

Στο ίδιο μήκος -ερωτικού- κύματος εκπέμπει και ο καλός της, ο οποίος μας μίλησε για εκείνη με τα πιο θερμά λόγια. «Η Πόπη είναι πολύ χαρισματικό άτομο. Είναι η γυναίκα που διαθέτει όλα τα προσόντα, αυτά δηλαδή που ζητάει ένας άντρας για να την κάνει σύζυγό του. Την είχα δει σε μια πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση και μου άρεσε που με την παρέμβασή της βρήκε δουλειά ένας άνθρωπος. Χωρίς πολλά λόγια, είναι ένα μεγάλο παιδί με χρυσή καρδιά» μας λέει ο Φίλιππος Αλβέρτος.

Για τον εκδότη (κυκλοφορεί περιοδικό αυτοκινήτου και παράλληλα ασχολείται με τις ψηφιακές εκτυπώσεις) θα είναι ο πρώτος του γάμος και χαίρεται πολύ που βρήκε τον άνθρωπό του.

Οσο για το πού θα γίνει το μυστήριο; Ο μέλλων γαμπρός, ο οποίος κατάγεται από τον Βόλο, μας αποκάλυψε ότι -αν και ακόμη δεν έχουν καταλήξει- μάλλον θα επιλέξουν ένα εκκλησάκι το οποίο αρέσει πολύ και στους δύο στην πανέμορφη Μακρυνίτσα του Πηλίου.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...