Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Ελεύθερος ο dj με την κόκα

Ο «μάγος της κονσόλας» είχε συλληφθεί και το 2008 πάλι για ναρκωτικά και αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

Τη δικογραφία με τη δραστηριότητα του διάσημου dj που είχε γεμίσει με κοκαΐνη και χασίς το Κολωνάκι και άλλα στέκια της αθηναϊκής high society φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Espresso». Oπως αποκαλύφθηκε, ο «μάγος της κονσόλας» είχε συλληφθεί και το 2008 για ναρκωτικά, παρακολούθησε πρόγραμμα απεξάρτησης στη φυλακή και αποφυλακίστηκε το 2010 με περιοριστικούς όρους!

Εξαιτίας του χρόνιου προβλήματος χρήσης ναρκωτικών που αντιμετωπίζει (κυρίως κοκαΐνης), αλλά και έπειτα από τις αιτιάσεις του συνηγόρου του Σάκη Κεχαγιόγλου, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερο τον 30χρονο, με την επιβολή όμως και πάλι περιοριστικών όρων (όπως εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και επιβολή εγγύηση ύψους 7.000 ευρώ).

Σύμφωνα με την δικογραφία αλλά και τα αποδεικτικά στοιχεία που παρουσίασε σε ανακριτή και εισαγγελέα ο συνήγορος του 30χρονου, σε ηλικία 24 ετών ο διάσημος dj είχε συλληφθεί ξανά από τη Δίωξη, καθώς είχε στην κατοχή του ποσότητες κοκαΐνης και χασίς τις οποίες φέρεται να διακινούσε στις καλές πιάτσες της Αττικής.

Το γεγονός αυτό ο 30χρονος το κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό στους καλλιτεχνικούς κύκλους όπου κινούνταν, καθώς η καριέρα του ήταν αλματώδης τα χρόνια αμέσως μετά την αποφυλάκισή του. Ομως, η εξάρτησή του από την άσπρη σκόνη πάντα καραδοκούσε στη… γωνία.

Αρχικά, ένα τηλεφώνημα στα γραφεία της Δίωξης πριν από δύο εβδομάδες από άνθρωπο που «παίζει στα δάχτυλα» τη νύχτα της Αθήνας και στην συνέχεια συγκεκριμένες πληροφορίες για τη δράση του γνωστού dj στάθηκαν οι αιτίες να ασχοληθεί εκ νέου η Ασφάλεια με την περίπτωσή του.

Πάντως, δεν ήταν καθόλου εύκολος στόχος για τη Δίωξη, αφού όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δικογραφία, όταν έβγαινε από το διαμέρισμά του στην περιοχή της Νέας Σμύρνης ο 30χρονος ακολουθούσε μεθόδους αντιπαρακολούθησης και μετακινούνταν μόνο με ταξί.

Στο μεταξύ, οι έρευνες από τη Δίωξη συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί το πλήρες πελατολόγιο του 30χρονου, το οποίο περιέχει ηχηρά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

«Ατομο εξαρτημένο»

Ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος του «μάγου της κονσόλας», μίλησε στην «Espresso» για την απόφαση της Δικαιοσύνης, αλλά και την καριέρα του πελάτη του:

«Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την ομόφωνη απόφαση του ανακριτή και της εισαγγελέως Πειραιά να αφήσουν ελεύθερο τον εντολέα μου, υιοθετώντας -όπως αποδείχθηκε- τους ισχυρισμούς που προβάλαμε και, κυρίως, το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος είναι άτομο εξαρτημένο από ουσίες. Γεγονός που αποδείξαμε με αδιαμφισβήτητα έγγραφα που εκδόθηκαν σε ανύποπτο χρόνο. Τέλος, θέλω να επισημάνω πως η νέα περιπέτεια του εντολέα μου αποδεικνύει άλλη μία φορά πόσο καθημερινοί και εύκολοι είναι οι πειρασμοί στον χώρο της μουσικής και της διασκέδασης όπου δραστηριοποιείται ο πελάτης μου».

Αγωνιώδεις προσπάθειες απεξάρτησης

Προσπάθειες απεξάρτησης μέσα στη φυλακή έκανε κατά το παρελθόν ο διάσημος dj, ο οποίος είχε συλληφθεί πρώτη φορά το 2008 να έχει στην κατοχή του ποσότητες χασίς και κοκαΐνης. Δεν είναι η πρώτη φορά που είχε προβλήματα με τον νόμο ο 30χρονος σήμερα «μάγος της κονσόλας», γεγονός που μόνο στενοί φίλοι και συγγενείς του γνώριζαν, προκειμένου να μην επηρεαστεί από αυτήν την υπόθεση η αλματώδης καριέρα του.

Η «Espresso» εξασφάλισε το έγγραφο που είχε προσκομιστεί στις δικαστικές Αρχές για την αποφυλάκισή του το 2010, στο οποίο βεβαιώνεται ότι ο γνωστός dj ακολουθούσε πρόγραμμα απεξάρτησης του «18 Ανω» μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού. Συγκεκριμένα αναφέρεται στο έγγραφο:

«Ο κ. Μ.Α. ζήτησε με τη θέλησή του να τον επισκεφθούν μέλη της θεραπευτικής ομάδας της μονάδας απεξάρτησης τοξικομανών του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (πρόγραμμα “18 Ανω”) στις φυλακές Κορυδαλλού, για να κάνει τις προκαταρκτικές ενέργειες για την αποκοπή του από τις ουσίες. Ο κύριος Μ. από τις 29/06/2009 παρακολουθεί τις ομάδες υποστήριξης-ευαισθητοποίησης του προγράμματός μας.

Μετά την αποφυλάκισή του μπορεί να γίνει αμέσως δεκτός στο πρόγραμμά μας. Η παρούσα χορηγείται για δικαστική χρήση». Η σχέση του διάσημου dj με την άσπρη σκόνη ξεκινά από παλιά και ο 30χρονος κάνει ακόμη και σήμερα αγωνιώδεις προσπάθειες να απεξαρτηθεί από την κατάρα της κόκας.

Αλλωστε και ο συνήγορός του στη νέα περιπέτειά του με τον νόμο, Σάκης Κεχαγιόγλου, σε δήλωσή του στην «Espresso» λέει:

«Η περίπτωση του πελάτη μου αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι ο αγώνας δρόμου για την οριστική απεξάρτηση από τις ναρκωτικές ουσίες είναι ένας δρόμος που τελικά μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη ζωή».

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...