Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Ξεσπά ο πατέρας του άτυχου Νάσου κατά του 40χρονου επιχειρηματία

Τριάμισι μερόνυχτα μετά την παρέλευση του αυτοφώρου εμφανίστηκε στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του ο 40χρονος επιχειρηματίας Κυριάκος Κουκουλομάτης που οδηγούσε τη μοιραία -και ανασφάλιστη- μαύρη Corvette, η οποία έκοψε σαν ρουκέτα το νήμα της ζωής του 25χρονου Νάσου Καρανίκα, στη 1.30 τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Από τη Νάντια Αλεξίου

Μετά την προανακριτική απολογία του, στην οποία ισχυρίστηκε ότι εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα του επειδή είχε πάθει σοκ, επέστρεψε ελεύθερος στο σπίτι του με εντολή εισαγγελέα.

«Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο. Ήμουν πολύ σοκαρισμένος. Ζήτησα από έναν φίλο μου που με ακολουθούσε να με πάρει από εκεί» φέρεται ότι ισχυρίστηκε ο 40χρονος στους αστυνομικούς της Τροχαίας, ενώ υποστήριξε ότι έφυγε από το σημείο του δυστυχήματος με όχημα που οδηγούσε ένας φίλος του, ο οποίος τον ακολουθούσε.

Η προανακριτική απολογία του Κυριάκου Κουκουλομάτη περιλαμβάνεται στη δικογραφία και ο εισαγγελέας αναμένεται να του ασκήσει δίωξη για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη θύματος και παραβάσεις του ΚΟΚ, ενώ θα κληθεί σε απολογία στην κύρια ανάκριση, με την υπόθεση να παραπέμπεται σε τακτική δικάσιμο.

f3 Νάσος Καρανίκας 1

Ο πατέρας του 25χρονου Νάσου, Γιώργος Καρανίκας, περίμενε έως τις 18.45 το απόγευμα του Σαββάτου να αναλάβει τις ευθύνες του ο υπαίτιος οδηγός για τον τραγικό χαμό του παιδιού του. Εκείνος, όμως, παρέμενε άφαντος και οι ισχυρισμοί που προέβαλε όταν εμφανίστηκε δεν τον έπεισαν.

«Δεν τον θεωρώ άνθρωπο, είναι δολοφόνος. Το χειρότερο που είπε είναι “δεν κατάλαβα τι έκανα”… Αφού δεν κατάλαβε τι έκανε, τι σοκ έπαθε; Τρακάρισε ένα ντουβάρι; Γιατί μας κοροϊδεύει; Όταν ένας άνθρωπος παθαίνει σοκ, δεν κινείται έτσι… Βγαίνει από το αυτοκίνητο και σωριάζεται στο έδαφος. Ήξερε πάρα πολύ καλά τι έκανε. Αν ερχόταν ασθενοφόρο νωρίς, αν καθόταν εκεί, το παιδί μου μπορεί να ζούσε» λέει ο τραγικός πατέρας. «Δεν οδηγούσε, είχε ένα όπλο στα χέρια του και σκότωνε κόσμο. Δεν έβλεπε τι έχει κάνει; Μια χαρά κατάλαβε. Τον εγκατέλειψε για να μην πάει φυλακή. Αν το πήγαινε στο νοσοκομείο, μπορεί να ζούσε. Ήταν ζωντανό το παιδί μου»!

«Κανείς δεν πήρε τηλέφωνο»

Ο Γιώργος Καρανίκας ζητά από τον 40χρονο να μην επαναλάβει τον ισχυρισμό του ότι δεν κατάλαβε τι συνέβη, ενώ επισημαίνει ότι από την οικογένεια του Κουκουλομάτη δεν είχε την παραμικρή επικοινωνία: «Κανείς δεν πήρε τηλέφωνο. Δεν είναι άνθρωποι αυτοί. Αυτοί είναι λεφτά!» επιμένει.

Οι άνδρες της Τροχαίας γνώριζαν από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του πολυτελούς σπορ αυτοκινήτου και προσπαθούσαν να διευκρινίσουν αν ήταν ο ίδιος ο οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα. Στη δικογραφία περιγράφονται οι συνθήκες του δυστυχήματος από καταθέσεις μαρτύρων και υλικό που έχουν καταγράψει κάμερες στο μήκος της διαδρομής που ακολούθησε η μαύρη Corvette.

Το πολυτελές αυτοκίνητο φαίνεται στα πλάνα να κινείται με ταχύτητα -οριακά τελική-, όταν ο οδηγός επιχειρεί απότομο ελιγμό με «σφήνα». Η μαύρη Corvette χάνει το πίσω μέρος του αμαξώματος, χτυπάει το όχημα του 32χρονου Αλβανού που κινείται σε παράλληλη πορεία και διεμβολίζει το δίκυκλο του Νάσου Καρανίκα που κινείται στα δεξιά του.

Ο οδηγός της Corvette διακρίνεται να κινείται εκτός ελέγχου και δεν δείχνει να προσπαθεί να ελέγξει το όχημά του. Διασχίζει διαγώνια τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, βγαίνει στον παράδρομο, αφού παρασύρει κολονάκια και την περίφραξη μιας επιχείρησης που εδρεύει στο σημείο, και ακινητοποιείται πέφτοντας σε σταθμευμένα οχήματα. Από τις πρώτες ώρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο το πολυτελές όχημα έχει μεταφερθεί σε φυλασσόμενη μάντρα, όπου θα εξεταστεί και από πραγματογνώμονες.

f1 corvette

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...